Günlük Burç Yorumları 17 Nisan 2021

17 Nisan Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 17 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
17 Nisan 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Cumartesi gününün gökyüzü iki farklı çalışma modu, Koç burcu arasında gidip geldiğinizi görür. Ayın meşgul insan İkizler’deki varlığı, sabahları sohbet ve işlerle dolu bir gün geçirmenizi sağlar. Luna’nın hiperaktif Mars ile birleşmesi net iletişim veya keskin dilli alışverişler sağlayabilir – bu nedenle, kelime seçiminize dikkat edin. Daha sonra Luna, içine kapanık Yengeç burcuna dalar ve duygularınıza kapılıp ev ortamınızla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olur.


Boğa Burcu
17 Nisan 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Bugün tüm enerjini kaynaklarına gönderiyorsun Boğa. Baş döndürücü İkizler ayı, sabahı ateşli Mars ve ruh halinizi yükselten Jüpiter’in yanında geçirerek, yeteneklerinizden en iyi şekilde yararlanmanıza ve kariyer cephesinde kolaylıkla kendinizi uygulamanıza yardımcı olur. Fazla harcayabileceğiniz dürtüsel satın alımlara dikkat edin. Daha sonra, ay yumuşak dilli Yengeç burcuna kayarak duygularınızı kelimelere dökmenize yardımcı olur.


İkizler Burcu
17 Nisan 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Bugün vücuduna geri dönmen çok önemli, İkizler. Ay, sabah saatlerini burcunuzdan geçerek hiperaktif Mars ile bir kavuşum oluşturarak geçirir. Bu eşleştirme, egzersiz ve efor ihtiyacınızı uyarır. Bu enerjiyi hareket ettirmezseniz, muhtemelen belirsiz bir şekilde sinirli ve karamsar hissedeceksiniz. Daha sonra ay, gelirinizin durumunu daha iyi görmenize yardımcı olarak, Yengeç hissine doğru kayar.


Yengeç Burcu
17 Nisan 2021 Cumartesi Yengeç Burç Yorumları

Ruh haliniz gün içinde dramatik bir şekilde değişecektir, Yengeç. Sabah saatleri, zihinsel olarak uyarılmış İkizler ayının go-getter Mars ile birleşmesiyle renklendi. Bu eşleşme, fazla enerji için bir çıkış bulamazsanız sizi kolayca sinirlendirebilir. Neyse ki, ay gün ortasına kadar burcunuza doğru ilerliyor – geçmişinizden şimdiki zamanınıza odaklanmanın değiştiğini gösteriyor.


Aslan Burcu
17 Nisan 2021 Cumartesi Aslan Burç yorumları

Bugün kalkıp hedeflerinin peşinden gitme yeteneğine sahipsin Leo. Ay, günün ilk yarısını hızlı düşünen İkizler burcunda yüzerek geçirir ve dikkatinizi mevcut hedeflerinize yönlendirir. Luna’nın Mars’la sabah birliği, işleri hızlandırmanıza yardımcı olur, ancak aynı zamanda arkadaşlar arasında hayal kırıklığı yaratabilir. Daha sonra ay hassas Yengeç burcuna dalarak sizi kalabalığın içine ve dışına çeker.


Başak Burcu
17 Nisan 2021 Cumartesi Başak Burç yorumları

Bugün defne üzerinde dinlenmeyin Başak. Hedeflerinize ulaşmak için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. Çok yönlü İkizler uydusu, sabahı go-getter Mars ve rüya gibi büyük Jüpiter’in yanında geçirerek, başarı için gereken işi ve dayanıklılığı ortaya koymanıza yardımcı olur. Daha sonra, ay nazik Yengeç’e dönüştüğünde ton daha açık hale gelir – dikkatinizi arkadaşlarınız arasındaki yerinize odaklar.


Terazi Burcu
17 Nisan 2021 Cumartesi Terazi Burç yorumları

Terazi, cumartesi gününün gökyüzü kararını verdiğin şeyi başarmanı kolaylaştırır. Ay, sabah saatlerini düşünceli İkizler burcunda yüzerek geçirir ve kendi kendini motive eden Mars ile bir kavuşum oluşturur. Bu eşleştirme, sizi konfor alanınızdan çıkmaya, yeni bir şeyler öğrenmeye veya dürtüsel seyahat planları yapmaya teşvik eder. Daha sonra ay, Yengeç burcuna dalar ve odak noktanızı kariyer konularına yönlendirir.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
17 Nisan 2021 Cumartesi Akrep Burç yorumları

Yeni zihinsel alana, Scorpio’ya ilerlemeden önce hala yapmanız gereken bazı psikolojik araştırmalarınız olabilir. Yansıtıcı İkizler ayı, sabahı sıcak-ısıtılmış Mars’ın yanında kucaklaşarak geçirir, duygusal tepkilerinizi yoğunlaştırır ve mevcut herhangi bir ilişki sorununda doğrudan olmanıza yardımcı olur. Neyse ki ay, günün ilerleyen saatlerinde Yengeç burcuna kayarak, rutinden çıkarak yeni bir bakış açısı edinmenize yardımcı olur.


Yay Burcu
17 Nisan 2021 Cumartesi Yay Burcu yorumları

İlişki meseleleri önümüzdeki güne hakimdir, Yay. Etkileyici İkizler ayı ateşli Mars’la birleşirken, ortaklıkla ilgili konuşulmayan konular muhtemelen günün erken saatlerinde ortaya çıkacaktır. Bu eşleştirme, havayı temizlemenizi ve açık iletişimi engelleyen herhangi bir şey hakkında doğrudan olmanızı ister. Daha sonra, ay nostaljik Kansere daldığında ruh hali derinleşir ve duygusal bir seviyede yoğunlaşır.


Oğlak Burcu
17 Nisan 2021 Cumartesi Oğlak Burcu yorumları

Bugün kendini en iyi şekilde hissetmek için üretken olmalısın Oğlak. Kendinizi ödüllendirici hissettiren bir göreve uyguladığınız sürece, çabanızın boyutu önemli değildir. Meşgul İkizler ayı, güdümlü Mars ile birleşerek sizi bekleyen her projeye enerji vermenize yardımcı olur. Bu yönüyle strese girmek kolaydır, bu nedenle bir çıkışa ihtiyacınız varsa egzersiz yapmayı unutmayın. Daha sonra ay hassas Yengeç burcuna dalar ve odak noktanızı kalp meselelerine yönlendirir.


Kova Burcu
17 Nisan 2021 Cumartesi Kova Burcu yorumları

Bir Kova burcu olarak, eksantrik ve benzersiz yönünüzü ortaya çıkarmak sizin için çok önemlidir. Bu hikayenin bir kısmı, bugün odak noktanızı yönlendirmeniz gereken yer olan yaratıcı potansiyeliniz etrafında ortaya çıkıyor. Ay, günün ilk bölümünü zeki İkizler burcunda yüzerek geçirerek Mars ile bir birlik oluşturuyor. Bu eşleştirme, enerjiyi yaratıcı eyleme ayırmanıza yardımcı olur. Daha sonra ay, Yengeç burcuna dalar ve iş-yaşam dengenizi yeniden düzenlemenize yardımcı olur.


Balık Burcu
17 Nisan 2021 Cumartesi Balık Burcu yorumları

Cumartesi gökyüzünün altında bir keşiş olmak sorun değil, Balık. Baş döndürücü İkizler ayı hiperaktif Mars ile aynı hizada olduğundan, ev cephesinde başarmanız gereken pek çok şey var. Bu eşleştirme, fiziksel emek veya dayanıklılık gerektiren projelerin üstesinden gelmenizi sağlar. Aile üyeleri etrafındaki dokunaklı ruh hallerine dikkat edin. Daha sonra ay, Yengeç burcuna dalar, seks hayatınızı tatlandırır ve yaratıcı projelere hayat verir.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.