Günlük Burç Yorumları 16 Nisan 2021

16 Nisan Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 16 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
16 Nisan 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Cuma gününün göğünün altında ateşlenmek kolay Koç. Yönetici gezegeniniz, kendi kendini motive eden Mars, rüya gibi büyük Jüpiter ile destekleyici bir hizalanmaya kilitlenir. Bu eşleştirme, yeteneklerinize bol miktarda enerji, güven ve inanç yaratır – bu nedenle pratik, ulaşılabilir hedeflerle ilerlemek için ideal bir gündür. Başka yerlerde, güneş ve yoğun Plüton tartışıyor – çalışma cephesindeki rahatsız edici güç dinamiklerini vurguluyor.


Boğa Burcu
16 Nisan 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Cuma gününün kozmik manzarası aksiyonla doludur, Taurus. İşe koyulma ve bir şeyler başarma havasındasınız … ve evren arkanızda. Enerjik Mars, büyük resim Jüpiter ile aynı hizaya gelir ve hayata geçirmek istediğiniz herhangi bir planla ilerlemenizi kolaylaştırır. Güneş duygusal açıdan ham Plüton’la kare açı yaparken gerilimler içsel, zihinsel düzeyde kıvılcım çıkarabilir.


İkizler Burcu
16 Nisan 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Cuma günü gökyüzünün altında kaçırmak zor, İkizler burcu. Go-getter Mars, yetenekli Jüpiter ile aynı hizada olduğundan, kendinizi halka açık bir ortamda parlatacak enerjiye ve motivasyona sahipsiniz. Bu enerji eşleşmesi, vizyonunuzu paylaşmak için kendinizi ilgi odağı haline getirmek için ideal bir gün haline getirir. Yine de hepsi kolay değil; Güneş ve güçle ilgili Plüton kavgası, ilişki meselelerindeki söylenmemiş stresleri vurguluyor.


Yengeç Burcu
16 Nisan 2021 Cuma Yengeç Burç Yorumları

Cuma gününün gökyüzü kozmik aktivitelerle dolu, Yengeç. Çok fazla şey üstlenmek ve tükenmiş hissetmek sizin için kolaydır, bu yüzden kendinizi aşırı büyütmeye dikkat edin. Kendi kendini motive eden Mars, vizyon sahibi Jüpiter ile olumlu bir bağlantı kurarak, herhangi bir mahrem, psikolojik sorunu korkusuz bir yaklaşımla ele almanıza yardımcı olur. Başka yerlerde, güneş ve ham Plüton, kariyer ve ilişki kaygıları arasındaki gerilimi vurgulayarak birbirini tutuyor.


Aslan Burcu
16 Nisan 2021 Cuma Aslan Burç yorumları

Çekirdeğinin derinliklerinde bir şeyin değişime ihtiyacı var Leo. Yeni ortaya çıkan vizyonlarınızı takip edebilmeniz için bir salıverme unsurunu kucaklamalısınız. Egemen gezegeniniz, güneş veren enerji, bugün gerçeği arayan Plüton ile karşı karşıya geliyor. Bu enerji eşleşmesi rahatsız edicidir – sizden psikolojik dolaplarınızı temizlemenizi ve söylenmemiş hayal kırıklıklarıyla doğrudan başa çıkmanızı ister.


Başak Burcu
16 Nisan 2021 Cuma Başak Burç yorumları

Cuma gününün kozmik manzarası aşırı aktiviteyle doludur, Başak. Kendi hızınızda gitmeyi ve akıl sağlığınızın iyiliğine öncelik vermeyi unutmayın. Go-getter Mars, vizyoner Jüpiter ile destekleyici bir bağlantıya kilitlenir ve büyük kariyer projelerinde önemli ilerleme kaydetmenize yardımcı olur. Başka yerlerde, güneş duygusal olarak ham Plüton ile kare açı yaparak sizi herhangi bir ilişki gerilimi ile başa çıkmaya teşvik eder.


Terazi Burcu
16 Nisan 2021 Cuma Terazi Burç yorumları

Cuma gününün uğultulu kozmik manzarası Terazi’nin altında kıpırdamadan oturmak zor. Rutinden çıkmak için dürtülerinizi takip edin; Düşünceli İkizler ayı, yeni bir bakış açısı bulmanız için size yalvarıyor. Kendi kendini motive eden Mars, canlı Jüpiter ile bir anlaşma oluşturarak sizi herhangi bir kişisel tutku projesi için büyük vizyonlarla ilerlemeye teşvik eder. Başka yerlerde, güneş ve güç arayan Plüton, ev ve ilişki cephesinde ateşli gerilimlere neden olur.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
16 Nisan 2021 Cuma Akrep Burç yorumları

Bir Akrep olarak, rehberlik için cesur gezegen Mars’a bakarsınız. Bugünün gökyüzü, Mars’ı yükselmiş, kendinden emin bir yerde bulur – büyük resim Jüpiter’e uzanırken. Gezegenlerin bu şekilde eşleştirilmesi, korkularınızla yüzleşmenizi ve hedeflerimizi belirlediğiniz şeyin peşinden gitmenizi kolaylaştırır. Başka yerlerde, güneş ve güçlü Plüton’un meydan okuması sayesinde iş ve zihinsel sağlıkla ilgili komplikasyonların ortaya çıkması muhtemel.


Yay Burcu
16 Nisan 2021 Cuma Yay Burcu yorumları

Cuma gününün semalarında harekete geçmeye çağrılıyorsun, Yay. Seçimleriniz konusunda net olmanız ve gerektiğinde açıkça konuşmanız önemlidir. Yönetici gezegeniniz, canlı Jüpiter, enerjik Mars’tan hoş bir ziyaret alıyor. Bu gezegen eşleşmesi, doğrudan olmanızı ve en önemlilerinizde ileriye doğru hareketi hedeflemenizi kolaylaştırır. Güneşin gölgeli Plüton ile karesi, bilinmeyen gerilimleri uyandırabilir.


Oğlak Burcu
16 Nisan 2021 Cuma Oğlak Burcu yorumları

Cuma gününün kozmik manzarası aksiyon dolu Oğlak burcu. Bir yandan, enerjik Mars büyük resim Jüpiter ile aynı hizaya geldikçe, bir güven ve yetenek duygusu güne kendini kaptırır. Bu eşleştirme, yönetici yaklaşımı gerektiren herhangi bir iş projesinde ilerlemeyi kolaylaştırır. Başka yerlerde, güneş duygusal olarak çiğ Plüton ile kavga eder, ailenizin ihtiyaçları ile kişisel ihtiyaçlarınız arasındaki söylenmemiş gerilimleri karıştırır.


Kova Burcu
16 Nisan 2021 Cuma Kova Burcu yorumları

Cuma gününün kozmik manzarası aksiyon dolu Oğlak burcu. Bir yandan, enerjik Mars büyük resim Jüpiter ile aynı hizaya geldikçe, bir güven ve yetenek duygusu güne kendini kaptırır. Bu eşleştirme, yönetici yaklaşımı gerektiren herhangi bir iş projesinde ilerlemeyi kolaylaştırır. Başka yerlerde, güneş duygusal olarak çiğ Plüton ile kavga eder, ailenizin ihtiyaçları ile kişisel ihtiyaçlarınız arasındaki söylenmemiş gerilimleri karıştırır.


Balık Burcu
16 Nisan 2021 Cuma Balık Burcu yorumları

Cuma günü bir hikaye denizinde dönüyorsun Balık. İhtiyaç duyduğunuzda geri çekilip nefes almayı unutmayın. İkizler ayı sizi içine kapanmış, eve dönük bir ruh haline getiriyor – yine de Mars ile yönetici gezegeniniz arasındaki enerjik bağlantı iyimser Jüpiter, sizi enerjinizi fazla uzatmaya itebilir. Bu eşleştirme, sorunlar veya tıkanmalarla başa çıkmak için harikadır; yapabileceğinden fazlasını vermediğinden emin ol. Başka yerlerde, güneşin Plüton ile tartışması, özgüveninizin etrafında gölgeler uyandırabilir.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.