Günlük Burç Yorumları 14 Nisan 2021

14 Nisan Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 14 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
14 Nisan 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, temel kimliğiniz olan Koç ile yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olur. Önümüzdeki yıl için benlik duygunuzu tazeleme konusunda şimdiye kadar büyük ilerleme kaydettiniz. Manyetik Venüs burcunuzdan ayrılıyor ve bugün 8 Mayıs’a kadar mali durumunuzu artırmanıza ve başkalarını beceri setlerinize çekmenize yardımcı olacak faydalı fırsatları çekmek için çalışacağı dünyevi Boğa burcuna doğru ilerliyor.


Boğa Burcu
14 Nisan 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Bir Boğa olarak, kozmik rehberlik için Venüs gezegene sadakatle bakarsınız. Çarşamba günkü gökyüzü, Venüs’ün atılgan Koç burcundan ayrılıp sizin burcunuza doğru ilerlediğine tanık olur (8 Mayıs’a kadar burada kalacaktır). Venüs’ün burada kalması, özgüveninizi artırır ve kişisel çekiciliğinizi artırır, bu da kendinizi oraya çıkma konusunda veya estetiğinizde güncellemeler yapmak için yılın en iyi zamanı yapar.


İkizler Burcu
14 Nisan 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

İkizler bugün havada bir değişim yaşanıyor. Bağ kurma Venüs, hiperaktif Koç burcunda kaldığı yerden ayrılıyor ve 8 Mayıs’a kadar kalacağı barış arayan Boğa burcuna doğru ilerliyor. Bu geçiş, sizi içe doğru ve aşırı sosyal katılımdan uzaklaşırken buluyor. Değerleriniz, yalnız zamana, iyileşmeye ve kendi maneviyat versiyonunuzla yeniden bağlantı kurmaya doğru kaymaya başlıyor.


Yengeç Burcu
14 Nisan 2021 Çarşamba Yengeç Burç Yorumları

Öncelikleriniz, Çarşamba gününün gökyüzünün gelişiyle değişiyor, Yengeç. Hediye getiren Venüs, Koç’un savaştan mahvolmuş alemini terk eder ve 8 Mayıs’a kadar kalacağı kolay Boğa burcuna doğru ilerler. Venüs’ün buradaki zamanı, değerlerinizi kariyer meselelerinde ilerlemekten uzaklaştırır ve onu arkadaşlık ağınıza yönlendirir. ve müttefikler. Artık kendinizi topluluk çabalarına dahil etmek ve sosyal çevrenizi genişletmek daha kolay.


Aslan Burcu
14 Nisan 2021 Çarşamba Aslan Burç yorumları

Büyük şeyler başlamak üzere Leo. Manyetik Venüs, heyecanlı Koç burcundan çıkar ve bugün çalışkan Boğa burcuna adım atar ve şu andan 8 Mayıs’a kadar kariyer çabalarınıza olumlu koşullar çeker. Venüs’ün Boğa burcunda geçirdiği zaman, kendinizi yeniden markalandırmak için ideal bir zamana işaret eder ve yetkililerle bağlantı kurar. alanınız veya izlemeyi amaçlayan kişisel projeler başlatmak.


Başak Burcu
14 Nisan 2021 Çarşamba Başak Burç yorumları

Yükün çarşamba gökyüzünün altında hafiflemeye başlıyor Başak. Sevgili Venüs, son birkaç haftadır Koç savaş bölgelerinin siperlerinde, samimiyet ve paylaşılan mali konularla ilgili acı verici ama önemli konuları keşfetmenize yardımcı oluyor. Bugünün gökyüzü, Venüs’ün kararlı Boğa burcuna doğru ilerlediğini, seyahat, eğitim veya konfor bölgenizden çıkmayı teşvik eden etkinliklerle ilgili olumlu fırsatları çekmeye yardımcı olduğunu görüyor.


Terazi Burcu
14 Nisan 2021 Çarşamba Terazi Burç yorumları

Bir Terazi olarak, büyüleyici, ilişki odaklı gezegen Venüs tarafından yönlendiriliyorsunuz. Çarşamba günkü gökyüzü, Venüs’ün aktif ve iddialı Koç burcundan yavaş ve şehvetli Boğa’ya geçişini görüyor ve burada 8 Mayıs’a kadar kalacak. Venüs’ün buradaki zamanı sizi aşkın kalbine çekiyor ve sizden hangi engellerin kaldırılması gerektiğini dürüstçe keşfetmenizi istiyor. ya da ilişkilerde daha açık, dürüst bağlantılar kurmanız için hangi değişikliklerin yapılması gerektiği.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
14 Nisan 2021 Çarşamba Akrep Burç yorumları

Hayatını daha iyi bir düzene sokmak için çok çalışıyorsun, Akrep. Şimdiye kadar iyi iş çıkardınız – o kadar ki odağınızın bir kısmını yeni bir hedefe odaklamaya hazırsınız. Bugünün gökyüzü, sevgili Venüs’ün hırslı Koç burcundan barış arayan Boğa burcuna gidişini görüyor. Venüs’ün buradaki zamanı, şu andan 8 Mayıs’a kadar romantizmi tatlandırdığı için yakın ilişkileri sürdürmek veya geliştirmek için yılın en iyi zamanıdır.


Yay Burcu
14 Nisan 2021 Çarşamba Yay Burcu yorumları

Odak noktanız Çarşamba’nın kozmik manzarası Yay burcunun altında kaymaya başlıyor. Manyetik Venüs bugün hevesli Koç burcundan yavaş ve istikrarlı Boğa burcuna doğru ayrılıyor ve burada olumlu koşulları çalışma ortamınıza çekmek için çalışacak. Venüs’ün Boğa burcunda geçirdiği zaman, sağlığınıza olumlu etkiler getirir ve kendinizi iş piyasasına sokmanın en iyi zamanıdır.


Oğlak Burcu
14 Nisan 2021 Çarşamba Oğlak Burcu yorumları

Dünyanızda işler aydınlanmaya başlıyor Oğlak. Sevgili Venüs sizden mevcut ortaklık hikayelerinize resmettiğiniz ailevi projeleri keşfetmenizi istediğinden, kapalı kapılar ardında bazı eski tarihlerle uğraşıyorsunuz. Bugün Venüs, cinsel yaşamınıza, yaratıcı düşüncelerinize ve çocuklarınızla bağlantınıza olumlu koşullar çekerek şehvetli Boğa’ya doğru ilerliyor.


Kova Burcu
14 Nisan 2021 Çarşamba Kova Burcu yorumları

Haftalardır git, git, git, Aquarius. Sürekli iletişim ve hareketten yorulmaya başlıyorsunuz ve evren yavaşlama arzunuzu destekliyor. Manyetik Venüs, keskin Koç burcundan ayrılıyor ve bugün 8 Mayıs’a kadar ikamet edeceği istikrarlı Boğa burcuna doğru ilerliyor. Venüs’ün buradaki zamanı, aile bağlarını güçlendirmek ve iyileştirmek için çalışıyor. Aynı zamanda taşınmak veya yeniden dekore etmek için de yılın en iyi zamanı!


Balık Burcu
14 Nisan 2021 Çarşamba Balık Burcu yorumları

Son haftalarda sürekli olarak yeteneklerini ve becerilerini keşfediyorsun, Balık. Potansiyelinize çok yavaş inanmaya başlıyorsunuz, bu nedenle evren sizi bir sonraki seviyeye itiyor. Yaratıcı Venüs bugün gerçek bir Boğa burcuna doğru ilerliyor ve burada 8 Mayıs’a kadar kalacak. Venüs’ün burada kalması, size fikirlerinizi hayata geçirmede fayda sağlayacak karizmatik konuşma ve iletişim armağanı veriyor.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.