Haftalık Burç Yorumları (8 Mart – 14 Mart Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
Koç Burcu 8 Mart – 14 Mart Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta bilgi topluyorsunuz ve seçimlerinizi tartıyorsunuz. Koç, başkalarını kararına ikna etmeye hazırsın.

Hafta, 9 Mart Salı günü, Balık burcundaki Venüs ile başlayan ve Kuzey Düğümü ve Güney Düğümüne bir kare oluşturan bir çift görünümle başlıyor. Bugün haberlerden akşam yemeğinizin tadına kadar her konuda güçlü fikirleriniz var. Sevebilir veya ondan nefret edebilirsiniz. Şu anda gri alan yok.

Aynı gün, Kova burcundaki Merkür, güven evinizde Chiron[1]‘a yarım kare yapar. Bugün bu kadar kutuplaşmış olmanın nedenlerinden biri, her zamanki kadar güçlü hissetmiyor olman olabilir. Bazı sıkı egzersizlerden dolayı ağrınız olabilir veya biraz yıkık olabilirsiniz. Her iki durumda da kendinizden biraz daha az emin hissedersiniz. Ama yakında daha iyi hissedeceksin.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
Boğa Burcu 8 Mart – 14 Mart Haftalık Burç Yorumları

Boğa, birden fazla kaynaktan para kazanmaya odaklandın. Bu hafta beklenmedik bir düşüş olabilir.

Hafta 9 Mart Salı günü, sosyal ağlar evinizde Balık burcundaki Venüs ile başlayarak Kuzey Düğümü ve Güney Düğümüne bir kare oluşturan bir çift görünümle başlıyor. Teknoloji ve topluluğunuza ulaşma konusunda güçlü fikirlere sahip olabilirsiniz. Bugünkü sosyal medya deneyiminiz, ortası olmayan en iyi veya en kötü olabilir. Ancak hayal kırıklığına uğramadan önce derin bir nefes alın ve ona kadar sayın.

Aynı gün, Kova burcundaki Merkür, kariyer evinizde, şifa evinizde Chiron[1]‘a yarım kare yapar. Mükemmel kariyerinde olmayabilirsin ama bu işte çok şey öğreniyorsun. Mutsuzsanız, muhtemelen yeni bir iş için ayrılacağınız zamana yaklaşıyorsunuzdur. Ancak sıkıldıysanız, daha ilginç hale getirmek için neler yapabileceğinize bakmanın zamanı geldi.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İkizler Burcu 8 Mart – 14 Mart Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta odak sizde, İkizler burcu. Hayatınızı iyileştirmek için kendi projeleriniz üzerinde çok çalışıyorsunuz.

Hafta, 9 Mart Salı günü, haritanızda yükselen Balık burcundaki Venüs ile başlayan ve Kuzey Düğümü ve Güney Düğümüne bir kare oluşturan bir çift veçheyle başlıyor. Kavşakta duruyorsun, nereye gittiğine bakıyorsun ve geri döndüğün yere dönüyorsun. Keşfedilmemiş bölgeye ilerlemeye karar verebilirsiniz. Daha önce yaptığınız bir şeye geri dönmeye karar verebilirsiniz. Ama kavşakta kalamazsınız.

Ayrıca, 9 Mart’ta, Kova burcundaki Merkür, bilgi evinizde, arkadaşlık evinizde Chiron[1]‘a yarım kare yapar. Bugün, bir arkadaşınız sizi tekrar yoluna sokabilir. Söyleyecekleri tam olarak doğru kelimeleri biliyorlar ve size birçok becerinizi hatırlatabilirler. Kendinizden şüphe duyuyorsanız, en iyi arkadaşınıza ulaşın ve en iyi arkadaşınızdan cesaret verici sözler alın.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 8 Mart – 14 Mart Haftalık Burç Yorumları

Yengeç, bir enerji demeti olduğunuz için uyumak zor olabilir. Son derece verimli bir hafta geçirebilirsiniz.

Hafta 9 Mart Salı günü, Venüs’ün Balık burcunda, inanç sistemlerinizin evinde, Kuzey Düğümü ve Güney Düğümüne bir kare oluşturmasıyla başlıyor. Bugün oldukça fikirlisiniz ve bu, net yargılarda bulunmanıza ve odaklanmış kararlar almanıza izin veriyor. Ancak bu, ayarlamalar yapmak için size çok fazla esneklik sağlamaz. Bugün yaptığınız seçimlerin sandığınız kadar net olmayabileceğinin farkında olun. Bu özellikle eğitim ve yasal konularla ilgili kararlar için geçerlidir.

Aynı gün, 9 Mart, kaynak evinizde Merkür, Koç burcundaki Chiron[1]‘a yarım kare yapar. Bankacılık veya kredi kartlarıyla ilgili bazı sorunlar bugün çözülebilir. Kredi raporunuzda bir hata varsa, düzeltilmiş bilgileri göndermeyi düşünün. Bugün bir şeyleri düzeltmek için güzel bir gün.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
Aslan Burcu 8 Mart – 14 Mart Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta aktif olarak hedeflerinizin peşindesiniz. Aslan, yardım bulamazsan, kendin yaparsın.

Hafta 9 Mart Salı günü kaynak evinizde Venüs ile başlayan ve Kuzey Düğümü ve Güney Düğümüne bir kare oluşturan bir çift veçheyle başlıyor. Daha fazla finansal güvenlik dahil iyi bir yaşam istiyorsunuz ve bu özellik fırsatların sizi refaha götürebileceğini gösteriyor. Ama rahat olandan uzaklaşıp keşfedilmemiş sulara geçmek anlamına geliyor. Bugün, ileride bir ışık var, muhtemelen yeni bir iş veya yardımcı bir grup.

Ayrıca, 9 Mart’ta, Kova burcundaki Merkür, ilişkiler evinizde, inançlar evinizde Chiron[1]‘a yarım kare yapar. Geçmişten gelen acılarla uğraşıyor olabilirsiniz ve bu, başkalarıyla bağlantı kurarken sizi biraz utangaç hale getirebilir. Ama aynı zamanda çok büyüdün ve iyileştin. Eskiden olduğundan daha güçlü olduğunu anlamanın zamanı geldi.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
Başak Burcu 8 Mart – 14 Mart Haftalık Burç Yorumları

Başak yerlisi, bu hafta hırs ve odaklanma ile dolusun. Kimse yolunuza çıkmamalı.

Hafta 9 Mart Salı günü, ilişkiler evinizdeki Balık burcundaki Venüs’ün Kuzey Düğümü ve Güney Düğümü ile bir kare oluşturmasıyla başlıyor. Mevcut ilişkinizde oldukça rahat olabilirsiniz, ancak bazı yönlerin değişmesi gerektiğini bilin. Ya da yeni bir ilişki kurmanın eşiğindesiniz ve kesinlik arıyorsunuz. Bugün, sezgilerinizi takip etmeniz gerekiyor çünkü hiçbir gerçek veya hesaplama size cevabı vermeyecek.

Aynı gün, iş evinizde Merkür, kaynaklar evinizde Chiron[1]‘a yarım kare yapar. Açıkça düşük maaş aldığınız için şu anda çalışmak biraz tatmin edici olmayabilir. Ancak güven oluşturduğunuzu, beceriler kazandığınızı ve bağlantılar kurduğunuzu düşünün. Bunların hepsi sizin için değer katıyor. Burada büyüme için daha fazla fırsat yoksa, ilerlemenin zamanı geldi.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
Terazi Burcu 8 Mart – 14 Mart Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta fikirlerinizi ve inançlarınızı savunmaya hazırsınız. Terazi, muhtemelen tartışmayı kazanacaksın.

Hafta 9 Mart Salı günü, Venüs’ün Balık burcunda, iş evinizde Kuzey Düğümü ve Güney Düğümüne bir kare oluşturmasıyla başlıyor. Daha fazla eğitime ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz için bir işte sıkışmış olabilirsiniz. Bir doktor veya hemşire olmak istiyorsanız, bu muhtemelen doğrudur, ancak girişimci veya tasarımcı gibi çoğu meslek için, yalnızca ilerlemek için güvene ihtiyacınız vardır – risk alma ve zonanızı takma zamanı.

Ayrıca, Salı günü, risk alma ve romantizm evinizde Merkür, ilişkiler evinizde Chiron[1]‘a yarım kare yapar. Aşkı aramak? Güneş ışığına çıkma zamanı. Evrenin meditasyon, dua veya kırmızı bir mum yakarak, Terazi ile yeni biriyle tanışmaya hazır olduğunuzu bilmesini sağlayın.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
Akrep Burcu 8 Mart – 14 Mart Haftalık Burç Yorumları

Akrep, bir anlaşmazlığı çözmeye hazırsın. Bu hafta sağlam mantığınızla tartışmak zor.

Hafta, 9 Mart Salı günü, Venüs ile, eğlence ve bereket evinizde başlayarak, Kuzey Düğümü ve Güney Düğümüne bir kare oluşturuyor. Bir sanat projesi, bir el yazması, gerçekten sevimli kıyafetlerle giydirdiğiniz küçük bir köpek ile hayatınıza bir şeyler katmak istiyorsanız bu yönü tam size göre. Ve bugün yakınlık içindeyseniz, bu gerçek bir doğurganlık yönü olabilir.

Aynı gün, Kova burcundaki Merkür, meskenlerinizin evinde, günlük rutin evinizde Chiron[1]‘a yarım kare yapar. Bugün, dağınıklığı gidererek ve organize ederek evi kontrol altına alabilirsiniz. KonMari yöntemini uyguluyor veya İsveç Ölüm Temizliği yapıyor olabilirsiniz. Bu, evin enerjisini iyileştirmenize ve evdeyken size daha fazla huzur getirmenize yardımcı olacaktır.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
Yay Burcu 8 Mart – 14 Mart Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta üç kişi kalabalık olabilir. Yay, insanlar sizi birden çok yöne çekiyor olabilir.

Hafta, 9 Mart Salı günü, Venüs’ün Balık burcunda, evinizin bulunduğu bölgede Kuzey Düğümü ve Güney Düğümünün karesini oluşturmasıyla başlıyor. Bugün nerede yaşadığın ve kiminle yaşadığın hakkında değerlendirmeler yapıyorsun. Bir oda arkadaşı almayı veya sevgilinle taşınmayı düşünüyor olabilirsin. Daha büyük bir çocuk size boş bir yuva bırakarak taşınıyor olabilir. Evin kendisine bakıyor olabilirsiniz, daha büyük veya daha küçük olmasını veya bir yerlerde bir sahilde olmasını diliyor olabilirsiniz. Bugün bazı kararlar vermek için güzel bir gün.

Aynı gün, 9 Mart, bilgi evinizdeki Merkür, risk alma evinizdeki Chiron[1]‘a yarım kare yapar. Bugün, bir karar vermek için bilgi topluyorsunuz. İncelemek için bir sözleşme almış olabilirsiniz. Yay, iyi bir karar vermek için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip olacaksınız.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 8 Mart – 14 Mart Haftalık Burç Yorumları

Oğlak burcu, başkaları için bir şeyler yapmakla çok meşgulsün. Bu hafta kendiniz için de bazı şeyler yapmayı unutmayın.

Hafta, 9 Mart Salı günü, Venüs’ün Balık burcunda, iletişim alanınızda Kuzey Düğümü ve Güney Düğümüne bir kare oluşturmasıyla başlıyor. Bugün çelişkili hissediyor olabilirsiniz. İstediğiniz bir şey var, ancak bütçenizle işe yaradığında beklemenin değerini de anlıyorsunuz. İlerlemek için beklerken sabırsız hissediyor olabilirsiniz. Ancak size en büyük başarı duygusunu getireceği için uzun yoldan gitmek en iyisidir.

Aynı gün, 9 Mart, Kova burcundaki Merkür, para evinizde, ailenizin evinde Chiron[1]‘a yarım kare yapar. Bugün bir aile üyesiyle kredi hakkında konuşmak için güzel bir gün. Bu, geri ödenmesi gereken veya geleceğiniz için almayı düşündüğünüz bir geçmişten olabilir. Bugün bunun üzerinden konuşun ve önemli ayrıntıları yazılı hale getirin.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
Kova Burcu 11 Ocak – 17 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta atletik yarışmalar aklınızda. Kova, ister seyirciniz ister bir oyuncu olun, onu kazanmak için buradasınız.

Hafta 9 Mart Salı günü, Venüs’ün Balık burcunda, para evinizde Kuzey Düğümü ve Güney Düğümü’nün karesini oluşturmasıyla başlıyor. Bilinmeyene doğru ilerlemek gelirinizi artırabilir. Yan tarafta bir iş kurmayı veya artan sorumluluklarla yeni bir pozisyon almayı düşünün. Cesurca mücadeleye gir ve hazine bulabilirsin.

Aynı gün, kendi Kova burcunuzdaki Merkür, iletişim evinizde Chiron[1]‘a yarım kare yapar. Göz atmak için bir anlaşma alabilirsiniz. Muhtemelen müzakere veya değişiklik gerektiren bazı sorunlar vardır. Bir zeyilname yardımcı olabilir. Karşı taraf pazarlık yapmak istemiyorsa, her şeyi önümüzdeki haftaya kadar beklemeye alın.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
Balık Burcu 8 Mart – 14 Mart Haftalık Burç Yorumları

Balık, bu hafta çok şey başarabilirsin. Ve bir veya daha fazla aile üyesiyle işbirliğiniz var.

Hafta 9 Mart Salı günü, Kuzey Düğümü ve Güney Düğümü’nün karesini oluşturan kendi Balık burcunuzda Venüs ile başlıyor. Bugün, memnuniyete giden yol sizi konfor alanınızın dışındaki bir yola götürüyor. Her gün aynı eski şeyleri yapmayı bırakıp yeni bir şeyler yapmak önemlidir. Bu, yeni arkadaşlar, yardımsever insanlar ve hedeflerinizde ilerleme sağlar.

Ayrıca, 9 Mart Salı günü, Kova burcundaki Merkür, para evinizde Chiron[1]‘a yarım kare yapar. Bugün, parayla olan ilişkinizi iyileştirmeye çalışın. Fazla harcama veya mali sorumsuzluk için kendinizi affederek başlayın. Yeni başlayın ve bazı hedefler belirleyin. Gelecekteki başarınızın sembolü olarak bir bütçe yazın ve kumbaranıza para ekleyin.


Chiron; psikolojik olarak zorlandığımız, kendimize yetemediğimiz, yara aldığımız (fiziksel veya psikolojik) fakat bizim üstesinden gelemediğimiz, yaralandığımız konularla ilgili bir başkasına maddi veya manevi yararımızın dokunduğu noktaları işaret eder.[kaynak]

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.