Haftalık Burç Yorumları (29 Mart – 4 Nisan Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
Koç Burcu 29 Mart – 4 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Bu haftanın anahtar kelimesi “fırsat” tır. Koç, sanki hasat zamanı erken gelmiş gibi.

Hafta, 28 Mart Pazar günü Terazi burcunda, ilişkiler evinizi aydınlatan dolunay ile başlıyor. Bu ışık, size özel bir ilişki etrafında netlik getirir. Her şeyi daha net gördükçe, bu bağı derinleştirmek için adımlar atabilirsiniz. Yakında size bakan bazı gülümseyen gözler görebilirsiniz.

29 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki Merkür, sezgi evinizde, maneviyat gezegeni Neptün ile bir kavuşum oluşturur. Bugün melekleriniz ve rehberlerinizle etkileşim kurmak için güzel bir gün. Bir mum yakabilir ve size yardımcı ruhani bir aile diyebilirsiniz. Soru sorabilir veya özel isteklerde bulunabilirsiniz. Gün boyunca varlıklarının işaretlerini görebilirsiniz.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
Boğa Burcu 29 Mart – 4 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Boğa burcu, bu hafta senin için bolca seçenek var. Birkaç yönde pozitif enerji var.

Hafta, 28 Mart Pazar günü, Terazi dolunayının hasat evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde, faaliyetlerinizin size ne kazandırdığına – olumlu ve olumsuz yönlere – bakıyor olabilirsiniz. Bu analiz, izleyeceğiniz yeni bir yöne karar vermenize yardımcı olabilir.

29 Mart Pazartesi günü, Merkür, sizin grup ve organizasyon evinizde bulanık Neptün ile bir kavuşum oluşturur. Son birkaç aydır gruplara ayak uydurmak zor olabilirdi, ancak şimdi yokluğunuz fark edildi. Yaptıklarınızla ilgili olarak selamlar ve güncellemeler ile diğer üyelere ulaşmak iyidir. Bu sizin için bazı fırsatlar açabilir.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İkizler Burcu 29 Mart – 4 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta birçok yol başarıya götürüyor. İkizler, oraya nasıl gideceğini seçme şansın var.

Hafta, 28 Mart Pazar günü, Terazi burcundaki dolunayın eğlence, romantizm ve risk alma evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Önümüzdeki iki hafta boyunca, bazı ilginç ilişki olasılıkları var. Aşk Tanrısının okuyla vurulabilirsin.

29 Mart Pazartesi günü, gezegen yöneticiniz Merkür, haritanın tepesinde Balık burcundadır. Kariyer evinizde Neptün ile bir kavuşum oluşturmak için hareket eder. Merkür iletişimi temsil eder ve Neptün sınırları ortadan kaldırır ve böylece sesiniz normalden çok daha fazla kişi tarafından duyulabilir. Takip ettiğiniz sosyal medyayı artırmak istiyorsanız, şu anda yayınlamak iyi bir şey.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 29 Mart – 4 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Yengeç, bu hafta engelleri aşmanın kolay yolları var. İşaretler netleşecek.

Hafta, 28 Mart Pazar günü başlar ve Terazi burcundaki dolunay evinizi ve ailenizi aydınlatır. Bu vurgu, birinin içeri girdiği veya çıktığı anlamına gelebilir. Bu, tüm ailenin taşındığı ve büyük olay için bir şeyler hazırladığınız anlamına gelebilir. Ayrıca burada mülke yatırım yapmayı düşünmek için iyi bir enerji var.

29 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki Merkür, din ve maneviyat evinizde, mistik Neptün ile bir kavuşum oluşturur. Bugün büyülü bir deneyim yaşayabilirsin. Dua etmek, meditasyon yapmak veya manevi metinleri okumak iyidir. Düşünme sürecinizi değiştiren bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Ve bugün inancınızdan başkalarıyla bağlantı kurabilirsiniz.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
Aslan Burcu 29 Mart – 4 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta birçoğu yardım eli uzatmak için orada. Aslan, yardım burada.

Hafta, 28 Mart Pazartesi günü Terazi burcundaki dolunayın iletişim evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Şimdi spot ışığı sizde. Bu, kitabınızı Amazon’da yayınlamak, bir podcast başlatmak veya iş yerinde toplantının sorumluluğunu üstlenmek için iyi bir zamandır.

29 Mart Pazartesi günü, kaynak evinizdeki Merkür, Balık burcundaki rüya gibi Neptün ile bir kavuşum oluşturur. Sezginiz güçlü ve hayal gücünüz harika, ancak çek defterinizi dengelemeye gelince, bu iyi bir yön değil. Bugün muhasebeyi erteleyin. Bunun yerine, sevgilinizi elinize alın ve biraz romantizm için tenha bir yere park edin.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
Başak Burcu 29 Mart – 4 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Başak, artan gelişmeler gerçekten karşılığını veriyor. Bu hafta, başarıya giden yolda çalışıyorsun.

Hafta, 28 Mart Pazar günü, Terazi burcundaki dolunayın para evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde, gelirinizi artırmak ve ek gelir kaynakları bulmak için her zamankinden daha fazla fırsatınız olacak.

29 Mart Pazartesi günü, gezegensel yöneticiniz Merkür, ilişkiler evinizden geçiş, Balık burcundaki Neptün ile bir kavuşum oluşturur. Romantik bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Zaten bir aşk ilişkiniz varsa, bu gerçekten sevişmek için gerçekten güzel bir gün olabilir. Bir ilişki arıyorsanız, bu harika bir eşleşme yapmak için müthiş bir enerjidir. Çevrimiçi tanışma sitelerine gidip çekici bulduğunuz kişilere “göz kırpmanız” iyi bir fikir olabilir.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
Terazi Burcu 29 Mart – 4 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta insanlar size yardım etmek için sıraya giriyor. Terazi, dans kartınız dolu olabilir.

Hafta, 28 Mart Pazar günü kendi Terazi burcunuzdaki dolunayla başlar. Bu yıl sizin için en önemli dönemdir. Önümüzdeki iki hafta boyunca bol şansınız olacak ve erişebilmeniz için yardım edeceksiniz. Yeni bir ilişki veya iş ortaklığı bulabilirsiniz.

29 Mart Pazartesi günü Balık burcundaki Merkür, günlük rutin evinizde vizyoner Neptün ile bir kavuşum oluşturur. Günlüğünüzü alın ve gün ışığında oturun ve ideal gününüzün ne olacağını yazın. Bunu yaparken, çekim yasasına uyum sağlamış oluyorsunuz.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
Akrep Burcu 29 Mart – 4 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Akrep burcu, bu hafta sizin için özellikle işinizle ilgili birçok fırsat var.

Hafta, 28 Mart Pazar günü başlar ve Terazi burcundaki dolunay, sezgileriniz ve ruhsal uygulamalarınız için evinizi aydınlatır. Önümüzdeki birkaç hafta içinde, el falı, kanallık veya Tarot kartlarını okurken elinizi denemek isteyebilirsiniz.

29 Mart Pazartesi günü, eğlenceli ve romantizm evinizde Balık burcundaki Merkür, Balık burcundaki rüya gibi Neptün ile bir kavuşum oluşturuyor. Sevgilinle romantik bir akşam geçirmek mümkün. Yatakta mumlar ve çiçek yapraklarıyla tamamlanmış olabilir. Aşkı arıyorsanız, kalbinizi göğsünüzde pıtırdatacak kadar iyi kimyaya sahip birini bulabilirsiniz.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
Yay Burcu 29 Mart – 4 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Yay burcu, gitmek istediğin yere varmak için gitmen gereken birden fazla yol var.

Hafta, 28 Mart Pazar günü, Terazi burcundaki dolunayın, topluluk ve dostluk evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Bu senin kadar girişken biri için zorlu bir 12 ay oldu Yay. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, bir süredir konuşmadığınız arkadaşlarınıza ulaşmaya odaklanacaksınız. Bu, metin veya video konferans yoluyla ve bazen yüz yüze olabilir.

29 Mart Pazartesi günü, konutlarınızdaki Balık burcundaki Merkür, Neptün ile bir kavuşum oluşturur. Mevcut evinizde kalmak isteyip istemediğinizden emin olabilirsiniz. Evren size sıhhi tesisat sorunlarından geçme zamanının geldiğine dair işaretler veriyor olabilir. Lavabo durmuşsa veya tuvalet taşmışsa, bu hareket etme zamanının geldiğinin bir işareti olabilir.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 29 Mart – 4 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Oğlak burcu, bu hafta ilk kez kapıyı çaldığınızda kapılar sizin için kolayca açılıyor.

Hafta, 28 Mart Pazar günü, Terazi burcundaki dolunayın kariyer evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Önümüzdeki iki hafta boyunca, yaptığınız hemen hemen her şeyde çok fark edilirsiniz. Bu, işinizde gerçekleştirdiğiniz eylemlerin yanı sıra sosyal medyada ne yayınladığınız gibi şeyleri içerebilir. Söylediğiniz bir şey viral olabilir. Tartışmalı bir şey yayınlamayı düşünüyorsanız, bunu aklınızda bulundurmak isteyeceksiniz.

29 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki Merkür, iletişim evinizdeki sisli Neptün ile bir kavuşum oluşturuyor. Bugün iletişimler istediğiniz kadar net olmayabilir. E-postaları göndermeden önce iki kez kontrol edin ve metinlerinizi yazarken otomatik düzeltmeye karşı dikkatli olun. Bu aynı zamanda başkalarının size aktarmaya çalıştığı şeyi anlamayabileceğiniz anlamına da gelir. Bu yüzden, sevgilinizin sizi eleştirdiğini düşünmeden önce tekrar kontrol edin.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
Kova Burcu 29 Mart – 4 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta olasılıkları görüyorsunuz. Kova, çekim yasası sizin için çalışıyor.

Hafta, 28 Mart Pazar günü başlar, Terazi burcundaki dolunay bilgelik ve maneviyat evinizi aydınlatır. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca enerjinizi meditasyon pratiğinize, kilise ayinlerine katılmaya veya kutsal metinleri okumaya odaklayın. Evren ile bağlantı kurmanız için harika bir zaman.

29 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki Merkür, para evinizde Neptün ile kavuşuyor. Artık sezgisel yeteneğiniz ve paranız birbirine çok bağlı. Hesaplarınızdan birinin ele geçirildiğini düşündüğünüzü varsayalım. İçgüdülerine güvenmen gerek. Dünyadayken çantanıza veya cüzdanınıza göz kulak olmak da iyi bir fikirdir.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
Balık Burcu 29 Mart – 4 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Balıklar, bu hafta engellere doğru ilerlediğinizde, gözünüzün önünde çözülürler.

Hafta, 28 Mart Pazar günü kaynaklar evinizde Terazi burcunda dolunay ile başlıyor. Bu, farklı yatırım olanaklarını veya iyi bir oranda borç para alma fırsatlarını aydınlatır. Bir işletmeyseniz, Küçük İşletme İdaresi ile bir kredi hakkında konuşuyor olabilirsiniz. Fatura konsolidasyon kredileri de gelebilir veya okul için mali yardım sağlayabilir.

29 Mart Pazartesi günü, kendi Balık burcunuzdaki Merkür, fiziksel evinizde Neptün ile kavuşuyor. Bugün, bunu biraz kolaylaştırmak iyi bir fikir. Aslında bütün gün izin almak iyi olur. Bu bir spa günü veya sadece pijamalarınızla evde kalmak olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.