Günlük Burç Yorumları 6 Mart 2021

6 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 6 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
6 Mart 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Cumartesi gününün gökyüzü hoş bir şekilde sessiz ve amaçsız, Koç. Yukarıdaki gökyüzünde çok az eylem gerçekleşir, bu nedenle Dünya’daki hız nispeten düşük olmalıdır. Ay, rüya gibi büyük Yay burcundan tüm gün dolaşır ve diğer gezegenlerle hiçbir bağlantı kurmaz. Yeni projelere başlamaktan veya herhangi bir büyük eylemde bulunmaktan uzak durmak en iyisidir. Bunun yerine, rutini nasıl karıştırabileceğinize ve bakış açınızı nasıl genişletebileceğinize odaklanın.


Boğa Burcu
6 Mart 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Küçük kozmik aksiyon, önümüzdeki günü renklendirir, Boğa burcu. Size uygun gördüğünüz şekilde gevşemeniz için tam izin verilir. Ay, tüm gün düşünceli Yay burcunda dolaşır ve dikkatinizi kalbinizde dolaşan bitmemiş konulara yumuşak bir şekilde odaklar. Güvendiğiniz bir arkadaşınıza veya sevgilinize güvenmek, terapötik bir etkinliğe odaklanmak veya tarot veya astroloji yoluyla sezgilerinizle yeniden bağlantı kurmak için ideal bir gün.


İkizler Burcu
6 Mart 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Kozmos bugün size çok ihtiyaç duyulan bir mola veriyor, İkizler. Heyecan verici haberlerle dolu bir haftanız oldu, bu yüzden bir sonraki adımda kendinizi düşünmeye bırakın. Ay, tüm gün vizyon sahibi Yay burcunda dolaşır ve dikkatinizi her türlü ortaklığa yönlendirir. Luna’nın kozmik bağlantı eksikliği olaysız ama huzurlu bir gün geçirir – bu yüzden ayağınızı pedaldan çekin ve yakın ilişkilerinizle yeniden bağlantı kurun.


Yengeç Burcu
6 Mart 2021 Cumartesi Yengeç Burç Yorumları

Cumartesi gökyüzünün altında tembellikten başka bir şey hissetme olasılığınız vardır, Yengeç. Ay, tüm gün büyük plan Yay burcundan geçerek enerjinizi tamamlanmamış görevlere, projelere veya ayak işlerine yönlendirir. Luna, kendisini herhangi bir kozmik bağlantıdan yoksun bulur ve günü yavaş ve olaysız hale getirir. Bu nedenle, yeni bir şeye başlamak yerine bakıma bağlı kalmak en iyisidir, çünkü böyle günlerde herhangi bir şeyi sıfırdan çıkarmak zordur.


Aslan Burcu
6 Mart 2021 Cumartesi Aslan Burç yorumları

Bu hafta yeterince şey yaşadın Aslan! İçinde ilerlemekte olduğunuz derin iç gözlemi durdurun ve ışığı yeniden bulmaya çalışın. Cumartesi günü gökyüzü, hayatın kutlanmaya değer olduğunu ve bunu senden daha iyi kim bilebilir? Ay, diğer gezegenlerle bağlantı kurmadan tüm gün coşkulu Yay burcunda dolaşır. Bu nedenle, size neşe veren şeylerden vazgeçmek ve yeniden bağlantı kurmak için iyi bir gün.


Başak Burcu
6 Mart 2021 Cumartesi Başak Burç yorumları

Bir Başak olarak, ne zaman yavaşlamanız ve rahatlamanız gerektiğini fark etmeniz her zaman kolay değildir. Cumartesi gününün gökyüzü, dünyanızı geri çekmeniz ve basitleştirmeniz için mükemmel bir hatırlatıcıdır. Ay, bütün gün yansıtıcı Yay burcunun içinden süzülür ve kozmik bağlantılar kurmaz – bu da nihayetinde günü yavaş ve huzurlu hale getirir. Enerjinizi ailenize odaklayın, evinizi güzelleştirin ve dinlenmeye dikkat edin.


Terazi Burcu
6 Mart 2021 Cumartesi Terazi Burç yorumları

Cumartesi gününün gökyüzü tembel bir nehir gibidir, Terazi. Kendinizi sürükleyin! Ay, tüm gün büyük resim Yay burcunun içinden geçerek yürüyüşü sırasında diğer gezegenlerle kozmik bağlantı kurmaz. Böylece, bu eylem eksikliği dünyaya damlar ve mükemmel bir şekilde yavaş ve basit bir gün sunar. Bu hızdan bağımsız olarak harekete ve kendini ifade etmeye ihtiyacın var. Ancak akıntıya karşı yüzerek enerjinizi boşa harcamamaya çalışın.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
6 Mart 2021 Cumartesi Akrep Burç yorumları

Bugünün kozmik yapılacaklar listesi alışılmadık derecede boş, Scorpio. Ay, tüm gün rüyadan ilham alan Yay’da dolaşır ve onun yolunda hiçbir kozmik bağlantı kurmaz. Bu eylem eksikliği, her yerde düşük enerjili, düşük etkili bir gün sağlar – bu nedenle, üretken olma arzunuza rağmen, projeleri hayata geçirmenin zor olduğunu bilin. Yeni girişimler başlatmak yerine dikkatinizi güncel tutmaya odaklayın.


Yay Burcu
6 Mart 2021 Cumartesi Yay Burcu yorumları

Yay burcu olarak özgürlüğünüze her şeyden çok değer veriyorsunuz. Ay, herhangi bir etkileşim veya kesinti olmadan burcunuzda dolaşırken, Cumartesi gökyüzü tam da bunun keyfini çıkarmanıza olanak tanır. Luna’nın burcunuzdaki varlığı, fiziksel bedeninize uyum sağlama ve adreslenmemiş ihtiyaçları kabul etme ihtiyacını gösterir. Kozmik kaostan uzak bir günün tadını çıkarın ve onu çekirdeğinizle yeniden bağlantı kurarak geçirin.


Oğlak Burcu
6 Mart 2021 Cumartesi Oğlak Burcu yorumları

Oğlaklar, kimse onları yavaşlatmak için adım atmazsa kemiğe kadar çalışabilirler. Ay felsefi Yay burcundan geçerken kozmos hızınızı yavaşlatıyor ve sizi bugün dinlenmeye odaklanmaya çağırıyor. Luna bugün kendisini herhangi bir kozmik bağlantıdan yoksun buluyor, bu da düşük anahtarlı, düşük etkinlikli bir gün geçiriyor. Molanın tadını çıkarın ve herhangi bir büyük çabayı ileriye taşımaktan kaçının.


Kova Burcu
6 Mart 2021 Cumartesi Kova Burcu yorumları

Kova burcu olarak, zamana ve sosyal etkileşime yalnızca eşit parçalara ihtiyacınız var. Bugünün gökyüzü, ay coşkulu Yay burcunda süzülürken, dikkatinizi arkadaşlıklarınızın mevcut durumuna ve topluluğunuzla olan ilişkinize odaklamak için çalışıyor. Ayın bağlantı eksikliği her yerde olaysız ve mütevazı bir gün geçirdiğinden, toz toplayan herhangi bir ilişkiye yeniden bağlanın ve daha büyük projeleri başka bir güne erteleyin.


Balık Burcu
6 Mart 2021 Cumartesi Balık Burcu yorumları

Cumartesi gününün gökyüzü size karışık mesajlar veriyor Balık. Bir yandan, heyecan verici Yay ayı, sizi büyük kariyer planlarıyla ilerlemeye ve hedeflerinizi harekete geçirmeye odakladı. Öte yandan, ay bugün kendisini herhangi bir kozmik destekten yoksun buluyor ve bu da yerden herhangi bir şey almayı zorlaştırıyor. Yeni bir şeye başlamaktansa, enerjinizi halihazırda devam eden projelerin bakımına ayırmak en iyisidir.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.