Günlük Burç Yorumları 5 Mart 2021

5 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 5 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
5 Mart 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı senin için pek kolay değil Koç. Kişiliğinizin artık yeni benlik kavramınıza uymayan eskimiş unsurlarını işlemek için daha fazla yalnız zaman harcadığınızda, kendinizi sosyal ilişkilerden çekilmiş bulursunuz. Bugünün felsefi Yay burcundaki üçüncü çeyrek ayı, hangi mevcut inanç kümesinin büyümenizi engellediğini değerlendirmeniz istenirken, zihinsel düzeyde bir yeniden yönlendirme gerektiriyor.


Boğa Burcu
5 Mart 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Büyük resimdeki yerini düşünüyorsun Boğa. Yakın çevrenize kimin ait olduğunu çözerken, zamanınızın çoğu sosyal yaşamınıza ve topluluğunuza harcandı. Bugünün büyük yürekli Yay burcundaki üçüncü çeyrek ayı, bu bağlantılarda meydana gelen samimiyet, dürüstlük ve kırılganlık düzeyine bakmanızı istiyor. Sosyal olarak daha iyi bir destek sistemine sahip olmanıza yardımcı olacak küçük değişiklikler yapmak istiyorsunuz.


İkizler Burcu
5 Mart 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

İkizler, yılın bu zamanında ya hepsi ya da hiç. Kariyerinize sahip olduğunuz her şeyi veriyorsunuz ve bu alanda önemli adımlar atıyorsunuz. Bugünün geniş kapsamlı Yay burcundaki üçüncü çeyrek ayı, tutkularınız ile dünyanızdaki tek başınıza yapabileceğinizden daha ileri gitmenize yardımcı olabilecek önemli müttefikler arasındaki ayrımı incelemeniz istenirken, resme yeniden yön verme ihtiyacını getiriyor.


Yengeç Burcu
5 Mart 2021 Cuma Yengeç Burç Yorumları

Daha büyük bir kabuğa ihtiyacın var, Yengeç. Yılın bu zamanı, konfor alanınızdan çıkmanıza ve potansiyeliniz hakkında kucaklamak için yeni inançlar keşfetmenize yardımcı olur. Geniş fikirli Yay burcundaki üçüncü çeyrek ay bugün geliyor ve vizyon panonuz ile günlük hayatınızın gerçekliği arasındaki boşluğu vurguluyor. Hangi rutinleriniz yeni bir yapıya ihtiyaç duyuyor?


Aslan Burcu
5 Mart 2021 Cuma Aslan Burç yorumları

Aslan burcu olarak, çevrenizdekilerle dramatik neşe gösterilerini paylaşmakta en iyisisiniz. Yine de, yılın bu zamanında bu hediyeyi sunmak için mücadele ediyorsunuz, çünkü kalbinizin etrafındaki eski örümcek ağlarını temizleme sürecinin derinlerindesiniz. Coşkulu Yay burcundaki bugünün üçüncü çeyrek ayı, ilişki tarzınızın unsurlarını tazelemenize yardımcı olduğu için aşka yaklaşma biçiminize taze bir hayat vermenize yardımcı olur.


Başak Burcu
5 Mart 2021 Cuma Başak Burç yorumları

Yılın bu zamanında tüm gözler ilişki departmanında, Başak’ta. Son zamanlarda sizin için aşkla ilgili hangi hikayeler ortaya çıkıyor? Büyük resim Yay burcundaki bugünün üçüncü çeyrek ayı, sizi derinlerdeki değişiklikleri kabul etmeye teşvik ettiği için bu anlatıya yeni içgörüler getiriyor. Evinizin, ailenizin ve geçmişinizin unsurları bugün güçlüdür ve muhtemelen şu anki aşka yaklaşımınızın bazı kısımlarını renklendirecektir.


Terazi Burcu
5 Mart 2021 Cuma Terazi Burç yorumları

İç ve dış dünyalarınızı dengeleme sürecinde diz boyu duruyorsunuz, Terazi. Son zamanlarda işiniz, sağlığınız ve organizasyon ihtiyacınız birincil odak noktanız oldu – ancak bugünün düşünceli Yay burcundaki üçüncü çeyrek ayı bu hikayeye yeni bir unsur katıyor. Bu ay, ruh sağlığınızın mevcut durumunu vurgular ve bu arenadaki stresi azaltmaya yardımcı olacak ayarlamalar yapmanızı ister.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
5 Mart 2021 Cuma Akrep Burç yorumları

Yılın bu zamanı tamamen spot ışığına çıkmakla ilgilidir, Akrep. Paylaşmanız gereken hediyeler var ve evren sizi bunları sergilemeniz için cesaretlendiriyor, ancak başlangıçta rahatsız edici olabilir. Bugünün rüya gibi büyük Yay burcundaki üçüncü çeyrek ayı, ham yetenekleriniz ile onları hayata geçirme yeteneğiniz arasındaki mevcut ayrımı vurguluyor. Sahneye yaklaşmak için ne gibi düzenlemeler yapılabilir?


Yay Burcu
5 Mart 2021 Cuma Yay Burcu yorumları

Yaylar açık yola özlemleriyle tanınırlar. Bu nedenle, kişisel geçmişinizin kalıntılarını araştırmak için evde geçirdiğiniz tüm bu zaman önemli bir zorluk olmuştur. Diğer her şeyin üstlerinde çiçek açması için yılın bu zamanında sağlam kökler kurmanız önemlidir. Üçüncü çeyrek ay bugün burcunuzda beliriyor, kim olduğunuza ve geçmişte kim olduğunuza göre yapılması gereken değişiklikleri ifade ediyor.


Oğlak Burcu
5 Mart 2021 Cuma Oğlak Burcu yorumları

Bu senin için yılın en yoğun zamanlarından biri Oğlak burcu. Kendinizi yeni etkinliklere dahil ettiniz ve yeni şeyler öğreniyorsunuz, bu nedenle zihninizi dakikada bir milyon mil hızla yarışırken bulmak kolaydır. Bugünün gökyüzü, zihinsel sağlığınızın gereksinimlerine uyum sağlamanız ve kendini sabote eden düşünce kalıplarının ne tür serbest bırakılması gerektiğini kabul etmeniz için basit bir mesajla geliyor. Bu, Yay burcundaki üçüncü çeyrek ayın sizi daha büyük ufuklara doğru itmesi gibi.


Kova Burcu
5 Mart 2021 Cuma Kova Burcu yorumları

Kendini daha önce hiç sahip olmadığın şekillerde tanıyorsun Kova. Becerilerinizin, kaynaklarınızın ve yeteneklerinizin yeni bir keşfi sürüyor – sizi, kim olduğunuz ve neler yapabileceğinizle ilgili temel bilgilerle tekrar temasa geçirmeye çalışan bir keşif. Büyük vizyon Yay burcundaki bugünün üçüncü çeyreği, mevcut hedef gönderileriniz ve yetenekleriniz arasında yapılması gereken ayarlamaları gösteriyor.


Balık Burcu
5 Mart 2021 Cuma Balık Burcu yorumları

Kendini bil, Balık! Bu, kim olduğunuzla ve özünüzde neye ihtiyaç duyduğunuzla eşzamanlı olarak geri döndüğünüzde, tam da bunu yapmaya başladığınız yılın zamanıdır. Günümüzün kozmik manzarası, bu gelişmekte olan vizyonu tam olarak yaşamak için bazı küçük değişikliklerin olduğunu gösteriyor. Üçüncü çeyrek ayın büyük hayali Yay bugün geliyor ve mevcut benliğiniz ile üzerinde çalıştığınız gelecekteki benlik arasındaki ayrımı aydınlatıyor.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.