Günlük Burç Yorumları 30 Mart 2021

30 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 30 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
30 Mart 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Salı gününün gökyüzünün altında iki farklı hikaye oynanıyor. Bir yandan, psikolojik Akrep ayı sizi çok az sosyal etkileşimi ve aktif iç gözlemi destekleyen özel, duygusal açıdan zengin bir dünyaya çekiyor. Öte yandan, hediye veren Venüs, disiplinli Satürn ile aynı hizadadır. Bu birlik, başlangıçta daha az açık olsalar da, mevcut uzun vadeli hedeflerinize yönelik faydalı fırsatlar sunar.


Boğa Burcu
30 Mart 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Bir Boğa olarak, bağ kuran gezegen Venüs’ün göksel hareketleri tarafından sadakatle yönlendiriliyorsunuz. Salı günkü gökyüzü, Venüs ile öz disiplinli Satürn arasında temel oluşturan, destekleyici bir hizalamaya sahiptir. Bu birlik, mevcut kariyer yolunuz için geçerli olan ince avantajlar veya fırsatlar sağlar. Aynı zamanda kendinizi kararlı, sabit hissedersiniz ve sorumlu davranabilirsiniz. Başka yerlerde, şehvetli Boğa ayı, mevcut ilişki konularını aydınlatır.


İkizler Burcu
30 Mart 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Salı gününün kozmik manzarası İkizler burcunda halledilmesi gereken şeyler var. Yapılacaklar listenizdeki son günlerde çatlaklardan kayıp işlere bakın. Keskin fikirli Akrep ayı, odağınızı üretken çabalara yönlendirmenize ve verimli bir iş akışını yeniden kurmanıza yardımcı olur. Başka yerlerde, sevgili Venüs, Satürn’ü ders verme ile uyumlu hale gelir ve eğitim konuları veya seyahat planları ile ilgili olumlu fırsatlar veya olaylar getirir.


Yengeç Burcu
30 Mart 2021 Salı Yengeç Burç Yorumları

Bugün kendinizi üretkenlik üzerine oyun oynamak için sabırsızlanıyorsunuz, Yengeç. Ay, romantizm ve yaratıcı aktivitelere olan ihtiyacınızı artırarak derinlemesine araştırma yapan Akrep’e doğru sürüklenir. Tutku projelerine odaklanmak veya cinsel bağlantıları yeniden canlandırmak için ideal bir gün. Başka yerlerde, sevgili Venüs, bağlılıkla ilgili Satürn ile aynı hizaya gelir ve daha yumuşak bir bağlantı yolunda duran herhangi bir yakınlık sorununu hafifletmeye yardımcı olur.


Aslan Burcu
30 Mart 2021 Salı Aslan Burç yorumları

Bir süreliğine sosyal hayatından çıkmaya hazırsın Aslan. Ay, tüm gün dalgın Akrep’in içinden kayarak dikkatinizi yüzeyin hemen altında kıpırdayan gömülü hislere yönlendirir. Ev projeleri ve yaşam alanınızla canlandırıcı bir şekilde yeniden bağlantı kurmak için ideal bir gün. Romantik Venüs, ciddi Satürn ile de aynı hizadadır ve ilişki cephesinde geleceğe yönelik konuşmalar için bir fırsat sağlar.


Başak Burcu
30 Mart 2021 Salı Başak Burç yorumları

Bir Başak olarak, doğuştan bir hikaye anlatıcısısınız. Açık, korkusuz bir şekilde kendini ifade etmeye izin veren her türlü faaliyetle bugün bu yeteneği harekete geçirmeye izin ver. Ay, tüm gün keskin zekalı Akrep’in içinden kayarak önemli sohbetler ve yazı projeleri için ideal bir gündür. Başka yerlerde, sevgili Venüs ciddi Satürn’ü tatlandırır ve mevcut iş ortamınıza olumlu ama ince fırsatlar getirir.


Terazi Burcu
30 Mart 2021 Salı Terazi Burç yorumları

Bir Terazi olarak, kozmik olarak bağ kurma gezegeni Venüs tarafından yönlendiriliyorsunuz. Bugünün gökyüzü, Venüs’ü istikrarlı Satürn ile iyi desteklenen bir hizada görüyor ve romantik cephede bağlantı kurmanız için gerçekçi fırsatları keşfetmenize yardımcı oluyor. İnsanları yaratıcı kişisel projelerinize dahil etmek veya bir ilişkinin geleceği hakkında ciddi bir konuşma yapmak için ideal bir gün, çünkü bir bağlılık ve takip havası mevcut.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
30 Mart 2021 Salı Akrep Burç yorumları

Ayın son gününde, Scorpio’da birkaç kavisli top var. Ay, günü burcunuzda geçirerek sağlığınıza, bedeninize ve mevcut duygusal durumunuza geri dönmenize yardımcı olur. Luna, evdeki ve romantik cephedeki ilişki meselelerinde sarsıntılara neden olabilecek çeşitli sarsıcı yönlerle karşı karşıyadır. Neyse ki, Venüs’ün topraklanmış Satürn ile istikrarlı hizalaması keskin kenarları yumuşatmaya yardımcı olur.


Yay Burcu
30 Mart 2021 Salı Yay Burcu yorumları

Neredeyse herkesin taleplerinden yeterince aldın Yay. Kendinizi gün boyunca içe dönük, kendine odaklanmış bir keşiş haline getirin. Ay, tüm gün mahremiyet arayan Akrep’in içinden geçerek çeşitli zorlu yönlerle karşılaşıyor. İç dengeyi yeniden kurmanıza yardımcı olacak faaliyetlere odaklanarak aklı başında olun. Tatlı Venüs’ün yerleşik Satürn ile destekleyici uyumu, yaratıcı eylem yoluyla zihinsel bir sağlık artışı sağlar.


Oğlak Burcu
30 Mart 2021 Salı Oğlak Burcu yorumları

Oğlak burcu olarak, sabırlı ve sabırlı gezegen Satürn tarafından yönetiliyorsunuz. Bugünün gökyüzü, Satürn’ün fayda sağlayan Venüs’ten bir ziyaret aldığını görüyor ve mevcut mali durumunuzu ve özgüven seviyenizi artırmanıza yardımcı olan olumlu ancak ince fırsatları çekmeye yardımcı oluyor. Başka yerlerde, yansıtıcı Akrep, odak noktanızı hayatınızdaki önemli arkadaşlıklarla mevcut etkileşim seviyenize yönlendirir.


Kova Burcu
30 Mart 2021 Salı Kova Burcu yorumları

Bugün peşine düşmeye hazırsın Kova. Ay, keskin odaklı Akrep burcunun içinden kayarak dikkatinizi mevcut kariyer yolunuza yönlendirir ve acil endişelerdir. Luna’nın sert yönleri her yerde zor ruh hallerine neden olabilir, bu yüzden en iyisi kendinize saklanıp yapabileceklerinize odaklanmaktır. Neyse ki, Venüs’ün yönetici gezegeniniz olan ciddi Satürn ile uyumu, iletişim tarzınıza çekicilik ve karizma getirmenize yardımcı olur.


Balık Burcu
30 Mart 2021 Salı Balık Burcu yorumları

Bugün şimdiki zamana odaklanmak zor, Balık. Derin dalış Akrep ayı sizi bir sonraki hareketinizi yakından incelemenizi sağladığından, odak noktanız gelecek planlarda süpürülmüş gibi görünüyor. Ay, gün boyunca çeşitli zorlu temaslarla karşı karşıya, bu da zihinsel fırtına bulutları ve zor konuşmaları muhtemel hale getiriyor. Neyse ki, tatlı Venüs’ün aşırı ciddi Satürn ile teması sizi hedeflerinize bir adım daha yaklaştırmanıza yardımcı olur.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.