Günlük Burç Yorumları 29 Mart 2021

29 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 29 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
29 Mart 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Mantıklı zihninizi Pazartesi gününün göğünün altına yerleştirmek zor olabilir, Koç. Zihinsel Merkür günü, gerçekliği çözen Neptün ile birleşerek geçirir ve sizi kendi rüya gibi derinliklerinize su altı yolculuğuna çıkarır. Yaratıcı sürece dalmak veya bir sevgiliyle içten, savunmasız sohbetler yapmak için harika bir gün – diğer odaklı Terazi ayının canlı Jüpiter ile bağlantısı olumlu değişimler vaat ediyor.


Boğa Burcu
29 Mart 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Pazartesi gökyüzü sizi iş yükünüze çağırıyor Boğa. Denge arayan Terazi ayı, durgunluğun toplanması gereken yere odaklanmanızı gösterdiğinden, eğrinin önüne geçme havasındasınız. Luna’nın ruh halini yükselten Jüpiter ile yükselen uyumu, kariyer cephesinde ilerlemek için ideal bir gündür, ancak haberci Mercury aldatıcı Neptün ile birleşirken arkadaşlar ve meslektaşlar arasında karışık mesajlara dikkat edin.


İkizler Burcu
29 Mart 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler burcu olarak her zaman zihinsel olarak çok şey oluyor. Zengin bir şekilde yaratıcı olan Terazi ayı, arzularınızı emek yerine boş zamana yönlendirdiğinden, günümüzün kozmik manzarasına odaklanmayı özellikle zor bulabilirsiniz. Bunun da ötesinde, yönetici gezegeniniz, haberci Merkür, günü gerçekliği çözen Neptün ile birleşmiş olarak geçiriyor. Bu eşleşme, enerji seviyelerini düşürebilir ve kafa karıştırıcı veya fantastik düşünceler getirebilir.


Yengeç Burcu
29 Mart 2021 Pazartesi Yengeç Burç Yorumları

Yengeçler, evlerine diğer işaretlerden daha fazla değer verirler. Duygusal sağlığınız için yaşam alanınızla yeniden bağlantı kurmak – yeniden dekore etmek, yeniden düzenlemek, derinlemesine temizlik yapmak veya sadece içinde yaşamak önemlidir. Bugünün barış arayan Terazi ayı, köklerinize odaklanma ihtiyacına öncelik veriyor. Bu arada, zihinsel Merkür rüya yaratan Neptün ile birleşirken, zihninizi fanteziler ve kaçış vizyonlarıyla yüzerken bulmanız olasıdır.


Aslan Burcu
29 Mart 2021 Pazartesi Aslan Burç yorumları

Kendinizi okyanusun derinliklerine dalarken ve uzun süredir gömülü olan bir hazineyi alırken hayal edin Leo. Haberci Merkür rüya gibi Neptün ile birleşirken bugün kendinizi psikolojik düzeyde bulabileceğiniz yer burasıdır. Yakınlık meseleleri ve ilişki kaygıları etrafında ortaya çıkacak uzun süredir kaybolan ipuçlarını arayın. Büyüleyici Terazi ayı, mevcut ilişki hikayenizi canlandırmanıza ve canlandırmanıza yardımcı olan nazik bir iletişim tarzı sunar.


Başak Burcu
29 Mart 2021 Pazartesi Başak Burç yorumları

Bir Başak olarak, genellikle başkalarına yardımcı olmayı hedeflersiniz, ancak çoğu zaman kendi zararınıza. Bugün bu hikayenin bilhassa farkında olun ve kendi sınırlarınızı koruyun, çünkü yönetici gezegeniniz, gümüş dilli Merkür, gerçekliği büken Neptün ile birleşiyor. Bu eşleştirme, sizi özellikle romantik, pastoral hayallere veya aşıklar etrafında aldatıcı düşünmeye yatkın hale getirir, bu yüzden bu gül renkli gözlükleri temizlediğinizden emin olun!


Terazi Burcu
29 Mart 2021 Pazartesi Terazi Burç yorumları

Bir Terazi olarak, enerjiyi başkalarına adamak sizin için kolaydır. Yine de, bunu sık sık yapmak sizi bitkin kılar ve kendi ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını hissetmenize neden olur. Besleyici ay tüm gün burcunuzdan geçerken, bugün alanınızı geri kazanmanıza izin verin. Luna’nın mutlu ve şanslı Jüpiter ile yükselen bağlantısı, tutkularınızla yeniden bağlantı kurmak ve kendinizi buna göre şımartmak için ideal bir gün haline getirir.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
29 Mart 2021 Pazartesi Akrep Burç yorumları

Akreplerin çoğundan daha fazla mahremiyete ve yalnız zamana ihtiyacı vardır. Bugün kendinizi huzurlu, onarıcı bir saklanma alanına bırakın. Sosyal ilişkiler havasında veya dışa dönük, enerjik katılım gerektiren herhangi bir havada olma ihtimaliniz yok. Barışı geri getiren Terazi ayı, enerjinizi iyileşmeye ve dinlenmeye odaklıyor. Başka yerlerde, haberci Mercury’nin Neptune ile buluşması, yaratıcı sürecinize içgörülü yaratıcı zenginlikler getiriyor.


Yay Burcu
29 Mart 2021 Pazartesi Yay Burcu yorumları

Sen bir ada olmak niyetinde değilsin, Yay. Ay bağlantı odaklı Terazi ile kayarken, kozmos sizi bugün sosyal ağınıza yeniden bağlamak için, topluluk bağlantıları aracılığıyla veya iyi arkadaşlarla senkronize olmak için çalışıyor. Luna’nın yönetici gezegeninizle olan pozitif bağlantısı, canlı Jüpiter, hikayenizi anlatmanızı kolaylaştırır. Başka yerlerde, haberci Mercury, Neptün’le derin dalışlar yapıyor ve aile meseleleri hakkında yeni anlayışlar uyandırıyor.


Oğlak Burcu
29 Mart 2021 Pazartesi Oğlak Burcu yorumları

Pazartesi gününün gökyüzü koşarak yere vurman için seni cesaretlendiriyor Oğlak. Ay, tüm gün sosyal olarak pürüzsüz Terazi boyunca dolanarak, mevcut hedeflerinize ve kariyer yolunuza odaklanmanızı sağlar. Luna’nın inanç aşılayan Jüpiter ile moral veren bağı, yeteneklerinizi sergilemek için ideal bir gün olmasını sağlar. Başka yerlerde, zihinsel Merkür, gerçekliği çözen Neptün ile birleşerek düşünme ve iletişim tarzınızı daha az rasyonel ve hayalperest hale getirir.


Kova Burcu
29 Mart 2021 Pazartesi Kova Burcu yorumları

Kozmos, kendinizden emin bir şekilde yeni bir versiyon olan Kova’ya çıkmanıza yardımcı olmak için çalışıyor. Bu sürece daha yeni başlıyorsunuz, bu nedenle daha da geriliyor ve ileride büyüme var. Bugünün denge getiren Terazi ayı, sizi bakış açınızı genişleten ve konfor alanınızdan çıkaran faaliyetlere enerji harcamaya itiyor. Diğer yerlerde, mental Mercury’nin ileri görüşlü Neptün ile birleşmesi, yeteneklerinizi ilham verici bir şekilde harekete geçirmenize yardımcı olur.


Balık Burcu
29 Mart 2021 Pazartesi Balık Burcu yorumları

Pazartesi gününün gökyüzünün gelişiyle birlikte sihirli bir şekilde üretken hissetmeyi beklemeyin, Balık. Aslında, haberci Merkür burcunuzda vizyon sahibi Neptün ile birleşirken, etere doğru sürükleniyormuşsunuz gibi hissetme olasılığınız daha yüksektir. Bu eşleşme, çeşitli geçmiş ve günümüz koşullarında düşük enerji seviyeleri ve kafa karıştırıcı duygular getirebilir. Diğer yönelimli Terazi ayı, sırdaşlar ile geri çekilme, derin konuşma gibi bir gün çağrısı yapıyor.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.