Günlük Burç Yorumları 28 Mart 2021

28 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 28 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
28 Mart 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, bireysel özünüzü onurlandırmakla ilgilidir, Koç. Kimliğinizin içinizde genişlemesi için yeni yönler keşfetmeye daha yeni başladınız. Pazar gününün gökyüzü, ortaklığa yönelik Terazi burcunun zıt işaretinde çiçek açarken, yılınızın en önemli dolunaylarından birini getirir. Bu güçlü ay, ilişki öykünüzün mevcut gerçekliğini aydınlatarak neyin işe yarayıp neyin yaramadığını net bir şekilde görmenize yardımcı olur.


Boğa Burcu
28 Mart 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Ulaşmak çok zordu Boğa. Ama bu endişelenecek bir şey değil. Aslında, kendi özel dünyanıza çekilip düşünmeniz sizin için önemliydi. Bugünün gökyüzü bir an için sizi daracık rüya dünyanızdan sarsıyor ve dikkatinizi hayatınızın sert ve hızlı gerçekliğine yönlendiriyor. Denge arayan Terazi burcundaki dolunay, aydınlatıcı ışığını iş / yaşam dengenize, sağlığınıza ve günlük rejiminize yansıtır.


İkizler Burcu
28 Mart 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

İkizler halkı herkesin bildiği gibi sosyaldir. Arkadaş çevrenize kimin ait olduğunu ve hangi toplulukların bir parçası olmak istediğinizi belirlemeye çalışırken, yılın bu zamanı sizi bağlantıda zirvede görür. Huzurlu Terazi’deki dolunay bu öğleden sonra geliyor – kişisel yaratıcı çabalarınıza ve tutku projelerinize odaklanmanızı anlık olarak keskinleştiriyor. Ayrıca romantik çıkarlarla ilgili yeni ifşaatların da son derece farkında olabilirsiniz!


Yengeç Burcu
28 Mart 2021 Pazar Yengeç Burç Yorumları

Yılın en önemli aylarından biri, Pazar gününün gökyüzünün altına senin için geliyor, Yengeç. Kariyer yolunuzla mevcut ilişkinizi keşfetmeye yeni başladınız ve üzerinde çalışmak için doğru şeyleri bulmaya fazladan zaman ayırdınız. Bugünün denge arayan Terazi burcundaki dolunay ışığını temellerinize, ailenize ve ev yaşamınıza yansıtıyor ve size neyin iyileştirilmesi gerektiğini kökten gösteriyor.


Aslan Burcu
28 Mart 2021 Pazar Aslan Burç yorumları

Bu, potansiyelini genişletmek için yılın zamanı, Aslan. Yeni eğitim biçimlerini keşfetmeye, gelecekteki seyahatleri planlamaya veya kendi kendine genişleme ve hayata dair büyük bir felsefe sunan diğer yöntemleri keşfetmeye çalışıyorsunuz. Bugünün mantıksal Terazi burcundaki dolunay, bütünü oluşturan mikro parçaları gözlemlemek için sizi Dünya’ya çekiyor. Ruh sağlığınıza ve iletişim tarzınıza ışık tutuyor.


Başak Burcu
28 Mart 2021 Pazar Başak Burç yorumları

Zor duygusal bir arazide yürüyüş yapıyorsun Başak. Yakın, savunmasız ilişkilere yaklaşımınızı temizlemek ve dönüştürmek için çalışırken, yılın bu zamanında kalbinizin gölgeli kısımlarını ovuyorsunuz. Denge arayan Terazi burcundaki dolunay bugün geliyor ve odak noktasını yalnızca size veriyor. Kendine değer verme, doğrulama ve becerilerinize dair duygularınıza dikkat çekiyor.


Terazi Burcu
28 Mart 2021 Pazar Terazi Burç yorumları

Bir Terazi olarak, ilişkileriniz aracılığıyla kendinizle ilgili en değerli içgörüleri bulma eğilimindesiniz. Yılın bu zamanında, bir ortaklık işlevini oluşturan şeyin tüm ayrıntılarını keşfettiğiniz görülüyor. Bugünün dolunayı burcunuzda beliriyor ve yılın en önemli anlarından birini işaret ediyor. Bu, kendi bireyselliğiniz ve kişisel ihtiyaçlarınızla yüz yüze geldiğiniz zamandır.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
28 Mart 2021 Pazar Akrep Burç yorumları

Bugün kendine karşı nazik ol, Akrep. Bugün dengeyi yeniden kuran Terazi burcunda dolunay ortaya çıkarken, güçlü bilinçaltı materyalleriyle karşılaşıyorsunuz. Gerçekliğin sert ve hızlı unsurlarıyla uğraşmakla o kadar meşguldünüz ki, yüzeyin altında neler olduğunu görmek zordu. Bu dolunay, sizi kendi kendini sabote etme modellerinizle yüz yüze getiriyor ve sizden onları kabul etmenizi ve silahsızlandırmanızı istiyor.


Yay Burcu
28 Mart 2021 Pazar Yay Burcu yorumları

Yılın bu zamanı, hayattaki size neşe getiren şeylerle yeniden bağlantı kurmakla ilgilidir, Yay. Üretken eylemle ilerlemenin zamanı değil, yaratıcı süreci yenileyici, canlandırıcı bir şekilde kucaklamanın zamanı. Bugünün dengeyi yeniden kuran Terazi burcundaki dolunay, sizi anlık olarak bu boşluktan çıkarır ve aydınlatıcı ışığını uzun vadeli hedeflerinize yansıtır.


Oğlak Burcu
28 Mart 2021 Pazar Oğlak Burcu yorumları

Bir Oğlak burcu olarak, kendi kişisel geçmişinize dönüp bakmanız her zaman kolay değildir. Çok daha geleceğe yönelik olma eğilimindesiniz. Son haftalarda, her şeyin temelinde duygusal temellerinizi güçlendirirken nostaljik duygularınızı ve anılarınızı keşfetmeniz istendi. Terazi burcunda bugünün dolunayı sizi bu dar kafadan çıkarır ve ışığını kamusal yaşamınıza ve kariyer yolunuza yansıtır.


Kova Burcu
28 Mart 2021 Pazar Kova Burcu yorumları

Sesini bulmakla meşguldün Kova. Hikayenizi anlatma ve kendinizden emin bir şekilde anlatma becerinizle yeniden bağlantı kurmanız zorunludur. Ayrıca, çabalarınızı ruh sağlığınıza odaklıyor ve yeni eğitim fırsatlarını keşfediyorsunuz. Bugünün dolunayı denge arayan Terazi’ye geliyor ve mevcut yörüngenizin büyük resmini ve makro görünümünü görmenize yardımcı oluyor. Ön yargılarınızı renklendiren yanlış yargıların da son derece farkında olabilirsiniz.


Balık Burcu
28 Mart 2021 Pazar Balık Burcu yorumları

Yılın bu zamanı yetenekleriniz ve becerilerinizle yeniden bağlantı kurmakla ilgilidir, Balık. Yeteneklerinizi keşfetmeye ve doğal iç kaynaklarınızı yeniden keşfetmeye daha yeni başladınız. Bu yeteneklerin temelinde öz değerinizin temeli var ve bu da güçlendiriliyor. Bugünün dolunayı sevgili Terazi’ye gelir ve sizi derin bir psikolojik ve diğer yönelimli bir kafa boşluğuna çeker. Samimiyet departmanındaki sorunların kesinlikle farkında olmanızı sağlayan şey budur.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.