Günlük Burç Yorumları 27 Mart 2021

27 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 27 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
27 Mart 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Bugün ayaklarını yerde tutmak zor, Koç. Tipik olarak pratik Başak ayı, rüya yaratan Neptün ile kendini denize açarken bulduğu için, muhtemelen bir fantezi ve hayal gücü dalgasına kapılacaksınız. Bugünü üretken kılmak isteseniz de, mevcut zihinsel bulanıklık varken görevde kalmak zor olabilir.


Boğa Burcu
27 Mart 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Cumartesi gününün gökyüzü boş zamanlarınız için inşa edildi, Toros. Ay, topraklanmış Başak’ta huzur içinde kayar, enerjinizi hayattaki daha güzel şeylerin zevkine ve zevkine yönlendirir. Dünün potansiyel olarak şaşırtıcı uyanma çağrısından sonra bir gün hoşgörülü olmayı hak ediyorsun. Luna kendini Neptün’ün gizemli sularına sürüklenmiş olarak bulur ve bu da arkadaşlarla yeniden bağlantı kurmak ve her türlü zor ve hızlı sorumluluktan uzaklaşmak için ideal bir gündür.


İkizler Burcu
27 Mart 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler burcu olarak, hiperaktif zihniniz sizi rahatsız etmeye meyillidir. Ay içe dönük Başak’ın içinden süzülürken, Cumartesi gününün gökyüzü yorgun başınızı yatıştırmasına izin verin. Yaşam alanınızı derinlemesine temizlemek veya sağlıklı bir şeyle kendinizi beslemek için ideal bir gün. Gününüz en iyi evinizin sessiz mahremiyetinde geçirilir. Luna’nın uzaylı Neptün’e karşı çıkması, kariyerinizin mevcut gidişatı hakkındaki yargılarınızı bulanıklaştırabilir.


Yengeç Burcu
27 Mart 2021 Cumartesi Yengeç Burç Yorumları

Gerçeği Cumartesi’nin kozmik manzarası Yengeç’in altına yerleştirmek zor olabilir. Öfkeye teslim olmak onunla savaşmaktan daha kolaydır. Ay, tüm gün Başak burcunda dolanarak, dikkatinizi zihinsel sağlığınıza, iletişim tarzınıza ve doğrudan konuşma yeteneğinize odaklıyor. Luna’nın ilham verici Neptün’e karşı çıkması, sanatsal çabalar için ideal koşullar sağlar, ancak sert ve hızlı gerçekliği içeren çabalar için değil.


Aslan Burcu
27 Mart 2021 Cumartesi Aslan Burç yorumları

Cumartesi gününün gökyüzü gerçeklikten hoş bir şekilde kopuktur Leo. Hayal gücüne, kaçışa ve romantik hayallere olan ihtiyacınla ilgilen. Ay, düşünceli Başak’ta dans eder ve elinizi kullanılmayan yeteneklerle kirletmenizi ister. Luna’nın rüya yaratan Neptün’e muhalefeti, ilişki konularındaki sınırları bulanıklaştırır. Bu, savunmasız, nazik değiş tokuşlara yer açabilir veya romantik olarak aldatıcı, idealist ilişkilere yönelebilir.


Başak Burcu
27 Mart 2021 Cumartesi Başak Burç yorumları

Hikayeni cumartesi gökyüzünün altında kaybetmek çok kolay Başak. Enerjinizi kime harcadığınız konusunda dikkatli olun. Ay, tüm gün burcunuzda süzülüyor ve çabalarınızı kişisel bakıma odaklamak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Kendinizi şımartmak ve fiziksel bedeninizin ihtiyaçlarına uyum sağlamak için ideal bir gün. Luna’nın Neptün’e karşı gerçeği büken muhalefeti, iyi veya kötü, ilişki meselelerindeki gerçekliği bulanıklaştırabilir.


Terazi Burcu
27 Mart 2021 Cumartesi Terazi Burç yorumları

Çaresizce yenilenmeye ihtiyacın var, Terazi. Yalnızlık için biraz yer açmanıza ve iç dünyanızı özel olarak keşfetmenize izin verin. Tarot kartlarına, günlük bilinç akışı tarzına başvurmak veya duygularınızı yaratıcı bir çıkışa kanalize etmek için ideal bir gün. Luna’nın Neptün’e karşı rüya gibi muhalefeti, güne bir parça gerçeklik-dışılık katıyor – bu nedenle, tamamen rasyonel bir zihin gerektiren herhangi bir çabadan uzak durmak en iyisidir.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
27 Mart 2021 Cumartesi Akrep Burç yorumları

Cumartesi gününün gökyüzü zevkle ilgilidir, Akrep. Arkadaşlığın, bağın ve yaratıcı olasılıkların zevki. Ay, düşünceli Başak boyunca tüm gün dolaşır ve dikkatinizi sosyal ağınıza gönderir. Biraz sevgi ve destek için arkadaşlarınıza yaslanın. Luna’nın gerçeği büken Neptün’e karşı çıkması, güne biraz romantizm ve sihir katıyor.


Yay Burcu
27 Mart 2021 Cumartesi Yay Burcu yorumları

Evren bugün size karışık mesajlar veriyor Yay. Üretken Başak ayı, tutkularınızda ilerlemek için enerji ve çaba harcamanızı teşvik ediyor. Yine de Luna günü, gerçek olmayan Neptün’le kafa karıştırıcı, derin bir duygu muhalefeti içinde geçirir. Bu enerji sizi uykulu, mesafeli ve bir kaçış arzulamanıza neden olabilir. Elinizden geleni yapın ama onu zorlamanız gerektiğini düşünmeyin.


Oğlak Burcu
27 Mart 2021 Cumartesi Oğlak Burcu yorumları

Bugün daha yeşil otlaklar için can atacaksın Oğlak burcu. Ay, dünyevi Başak’ın içinden süzülüyor ve odağınızı şimdiye kadarki hayatınızın büyük resmine yönlendiriyor. Ay, günü gerçeği büken Neptün’le uzaylı bir muhalefette geçirir, günü yavaş, uykulu, fanteziye yatkın bir ruh hali ile doldurur. Bir süreliğine gerçeği terk etmenize izin verin – belki de iyi bir kitapta, filmde ya da şehir dışı macerada.


Kova Burcu
27 Mart 2021 Cumartesi Kova Burcu yorumları

Cumartesi günü Kova’nın yüzeyinin altında güçlü duygular dönüyor. Tipik olarak mantıklı Başak ayı, kendini uzayda Neptün ile denize açarken bulduğu için her şeyi tam bir netlikle göremiyor olabileceğinizi unutmayın. Bu kafa karıştırıcı enerji, ya sıcak, romantik bir kaçış ya da sizi aşağıya ruhunuza çeken istenmeyen bir riptide gibi hissedilebilir. Şişen duygularınız için bir çıkış yolu bulmaya çalışın – günlük tutmayı veya güvendiğiniz bir sırdaşı iletmeyi düşünün.


Balık Burcu
27 Mart 2021 Cumartesi Balık Burcu yorumları

Balık burcu olarak en önemli derslerinizden biri güvenli sınırlar oluşturmaktır. Ay, mantıksal Başak burcunun karşısındaki burcunuzdan geçerken, bugün bu anlatıya dikkat edin. Bu yerleşim, yakın kişisel ilişkilerinizin projeksiyonlarına, beklentilerine ve mevcut gerçekliğine odaklanmanızı sağlar. Luna’nın gerçekliği bulanıklaştıran Neptün ile kafa karıştırması, kendi ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmakta başarısız olurken başkaları için engelleri kaldırmanıza neden olabilir.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.