Günlük Burç Yorumları 25 Mart 2021

25 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 25 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
25 Mart 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Nihayet, Perşembe günkü evren Koç ile barış geri döner! Ay, günü oyuncu Leo’nun içinde gezinerek, enerjinizi arka planda bıraktığınız tüm yaratıcı tutku projelerine odaklayarak geçirir. Luna’nın mutlu-şanslı Jüpiter ile muhalefeti, iyi bir ruh hali ve hedeflerinize karşı iyimser bir tavrı teşvik eder. Boş zaman, günümüzde çok çalışmaktan daha çekici, bu yüzden gerçekten yapmaktan zevk aldığınız bir şeye enerji ayırın.


Boğa Burcu
25 Mart 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Boğa burcu olarak, hayatınızın işinin bir parçası, işleri aşırı karmaşık hale getirmemeyi öğrenmektir. Sadelik canlandırıcıdır ve Perşembe gününün gökyüzü size bunu nazikçe hatırlatır. Ay, bencil Leo’nun içinden dolaşır ve yolundaki rüya gibi büyük Jüpiter ile hoş bir bağlantı kurar. Bu, kendinizi sıfırdan beslediğiniz sürece, güne en yüksek özlemlerinize karşı yükselmiş bir inanç duygusu aşılar.


İkizler Burcu
25 Mart 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

İkizler, bugün zihinsel aşırı yük durumuna girmek çok kolay. Bu, zaten güreşmeye alışkın olduğunuz bir eğilimdir, ancak tükenmişliği önlemek için bugün bunun üzerine fazladan olmaya çalışın. Eğlenceli Ay Ayı, büyüme sağlayan Jüpiter ile buluşarak büyük hayaller kurmanıza ve potansiyelinizin yeni vizyonlarını keşfetmenize yardımcı olur. Keyifli ruh halleri, olumlu sohbetler ve rahatlık hissi bol miktarda bulunur.


Yengeç Burcu
25 Mart 2021 Perşembe Yengeç Burç Yorumları

Her gün Yengeç burcunuzda etkinleştirmeyi unuttuğunuz çok sayıda beceriye sahipsiniz. Bu değerli içsel kaynakları yeniden ziyaret etmeye ve onları nasıl daha etkili bir şekilde kullanacağınızı bulmaya hazırsınız. Kendine güvenen Ay Ayı, bugün yolda rüya gibi büyük Jüpiter ile buluşuyor ve sizi bilinmeyene yaslanmaya ve fikirlerinizi eyleme geçirmeye teşvik ediyor, ancak ne kadar korkutucu olursa olsun.


Aslan Burcu
25 Mart 2021 Perşembe Aslan Burç yorumları

Perşembe günkü gökyüzü ılık bir yaz esintisi gibi geliyor Aslan. Ay, tabelanızdan küçük bir muhalefetle geçerek, son birkaç gün içinde ortaya çıkan sert yamaları yumuşatmaya yardımcı olur. Luna’nın tek bağlantısı, bire bir ilişkilerde olumlu, umutlu etkileşimleri teşvik eden iyimser Jüpiter ile buluşmadır. Nasıl olursanız olun kendinizi şımartmak ve beslemek için ideal bir gün.


Başak Burcu
25 Mart 2021 Perşembe Başak Burç yorumları

Bugün dünyanın taleplerine bir ara vermelisin Başak. Kendinizi bugün kendinizle daha derin bir bağ hissetmenize yardımcı olacak yalnızlığa, onarıcı eyleme ve ruhsal faaliyetlere bırakın. Ay kendini asi Uranüs ve görev yöneticisi Satürn ile uyarıcı bir bağlantı içinde bulduğu için her şeyden tamamen uzaklaşmak zor olabilir. Bu enerji, çalışma cephesindeki çeşitli stresleri vurgulayabilir.


Terazi Burcu
25 Mart 2021 Perşembe Terazi Burç yorumları

Uzun vadeli hedeflerinizle temasa geçmenin zamanı, Terazi. Sonlu bir karara ulaşmak sizin için her zaman kolay değildir, ancak nihayetinde onlara ulaşabilmek için hedeflerinizi daraltmak için biraz zaman ayırmanız önemlidir. Ay kendine güvenen Leo’nun içinden geçerken, bu anlatı bugün vurgulanmaktadır. Luna’nın vizyon sahibi Jüpiter ile bağlantısı pozitif hissetmenize yardımcı olur ve yaratıcı potansiyelinizle büyük hayaller kurmanıza olanak tanır.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
25 Mart 2021 Perşembe Akrep Burç yorumları

Çağrına yaklaşıyorsun Akrep. Şimdilik, yerin üstünde gelişen meyvenin tadını çıkarmadan önce içinize derinlemesine bakmanız isteniyor. Ay, iddialı Leo’nun içinden geçerken, dikkatinizi mevcut kariyer yörüngenize odaklayarak bugün bu hikaye vurgulanıyor. Luna’nın istek uyandıran Jüpiter ile bağlantısı, zirveye tırmanmadan önce temelinizin etrafında nelerin düzeltilmesi gerektiğini görmenize yardımcı olur.


Yay Burcu
25 Mart 2021 Perşembe Yay Burcu yorumları

Yay burcu olarak, aklı başında hissetmek için tanıdık olandan düzenli olarak ayrılmanız gerekir. Güneş heyecanlı Aslan burcunda dolaşırken ve yönetici gezegeniniz, geniş Jüpiter’in gözlerini kilitlerken, bu hikaye bugün aydınlatılıyor. Bu etki altında mevcut duygusal durumunuzun derinden farkında olabilirsiniz. Mümkün olan her yolla alışılagelmişin dışına çıkarak bu duygular için bir çıkış yolu bulabilirsiniz.


Oğlak Burcu
25 Mart 2021 Perşembe Oğlak Burcu yorumları

Oğlak burcu insanları her zaman daha karmaşık duygularıyla baş etmeye istekli değildir. Yeterince uzun süre görmezden gelinirse ortadan kaybolacaklarını umarak onları saklamanız daha kolaydır. Aslan ayı, sadık Jüpiter ile birleşirken, Perşembe gününün gökyüzü sizi duygularınızla oturmaya ve daha derin bir anlayışa ulaşmaya teşvik eder. Boşluğu doldurmak için alışverişe ve harcamaya çekildiğinizi hissedebilirsiniz, ancak duygularınızın gerçekliği ile oturmanız daha iyi.


Kova Burcu
25 Mart 2021 Perşembe Kova Burcu yorumları

Perşembe günkü gökyüzü, zorlu bir haftadan sonra biraz rahatlama sağlar Kova. Ay, tüm gün romantik-uzman Leo’nun içinden geçerek, dikkatinizi en samimi bire birlere çekmeye devam ediyor. Luna’nın iyimser Jüpiter ile ruh halini artıran bağlantısı, bu kişilerarası ilişkilere karşı olumlu tutumları ve umutlu bakış açılarını teşvik eder. Yine de, çözülmemiş sorunların orantısız bir şekilde uçup gitmesi de mümkündür.


Balık Burcu
25 Mart 2021 Perşembe Balık Burcu yorumları

Bugün hayatındaki herhangi bir dengesizliğin derinden farkında olacaksın Balık. Ay, tüm gün kendini ilgilendiren Leo’nun içinden geçerek, farkındalığınızı mevcut iş / yaşam dengesi ve sağlık endişelerinize doğru içe odaklıyor. Vücudunuzla tekrar senkronize olmak ve aşırı hoşgörülerden kurtulmak için ideal bir gün. Luna’nın yönetici gezegeniniz, rüya gibi büyük Jüpiter ile muhalefeti, mevcut duygusal durumunuzla bağlantınızı derinleştirmenize yardımcı olur.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.