Günlük Burç Yorumları 24 Mart 2021

24 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 24 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
24 Mart 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Çarşamba gününün gökyüzünün altında beklenmeyeni bekleyin Koç. Ay, bugün oyuncu Leo’nun içinden geçerek ruh halinizi canlandırıyor, ancak her türlü emek için arzunuzu azaltıyor. Ay ilk olarak yolunda düzensiz Uranüs ile karşılaşır ve bu da finansal durumunuza şaşırtıcı haberler getirebilir. Daha sonra Luna’nın ciddi Satürn’e bakması, uzun vadeli hedeflere ulaşmak için istikrarlı ve yavaş bir yaklaşımı teşvik edebilir.


Boğa Burcu
24 Mart 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Ev kalbin olduğu yerdir Boğa. Ay tembel Aslan’ın içinde gezinirken bugün ait olduğun yer burası. Önümüzdeki gün aile meseleleri hakimdir ve ortamınızı zevkinize göre yeniden düzenlemek için enerji harcamak için ideal bir zamandır. Luna bugün yolunda hem asi Uranüs hem de yapılandırılmış Satürn ile karşılaşıyor ve bireysellik duygunuza ve mevcut kariyer kaygılarınıza yeni gelişmeler getiriyor.


İkizler Burcu
24 Mart 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

İkizler burcu olarak günlük yaşamınızda çeşitliliğe ihtiyacınız var. Ay coşkulu Aslan’ın içinden geçerken, arzuladığınız hareketi ve kendiliğindenliği elde edin. Ay, sürpriz getiren Uranüs ile çarpışırken, bugün kendinizi aydınlatıcı ama beklenmedik duygusal içgörülerle uğraşırken bulabilirsiniz. Daha sonra, ay ciddi Satürn’ü yakalar ve mevcut hareket tarzınızı dikkatlice değerlendirmenizi ister.


Yengeç Burcu
24 Mart 2021 Çarşamba Yengeç Burç Yorumları

Son birkaç gündür işe odaklanmak zor oldu Yengeç. Kendi duygusal yükünüzü iyileştirmekle uğraşıyorsunuz. Tamamen pürüzsüz bir seyir olmasa da, çarşamba gününün gökyüzü yüksek vitese atmanıza yardımcı olur. Ay, kendine güvenen Leo’nun içinden geçerek enerjinizi üretken eyleme odaklamanıza yardımcı olur. Luna’nın hem düzensiz Uranüs hem de ciddi Satürn ile buluşması, boğulmuş ve alışılmadık sosyal etkileşimler yaratabilir.


Aslan Burcu
24 Mart 2021 Çarşamba Aslan Burç yorumları

Kozmik spot ışığı bugün size odaklanmasını sağlıyor Aslan. Ay, burcunuz boyunca kıvrılır ve kendinizden emin bir şekilde hayatın sahnesine çıkmanıza yardımcı olur. Şimdi vücudunuza uyum sağlamak ve ihtiyaçlarınızı bir birey olarak deşifre etmek en iyisidir. Luna, kendisini sürpriz getiren Uranüs ve disiplinli Satürn ile gergin bir buluşmada bulur ve kariyer meselelerinde ani dönüşlere ve ilişkilerde ciddi sohbete neden olur.


Başak Burcu
24 Mart 2021 Çarşamba Başak Burç yorumları

Bugün dünyanın taleplerine bir ara vermelisin Başak. Kendinizi bugün kendinizle daha derin bir bağ hissetmenize yardımcı olacak yalnızlığa, onarıcı eyleme ve ruhsal faaliyetlere bırakın. Ay kendini asi Uranüs ve görev yöneticisi Satürn ile uyarıcı bir bağlantı içinde bulduğu için her şeyden tamamen uzaklaşmak zor olabilir. Bu enerji, çalışma cephesindeki çeşitli stresleri vurgulayabilir.


Terazi Burcu
24 Mart 2021 Çarşamba Terazi Burç yorumları

Bir Terazi olarak, doğal olarak sosyal etkileşime davetlisiniz. Bazen bunu anlamsız olarak yaparsınız! Ay, oyuncu Aslan’da gezinirken, Çarşamba gününün gökyüzü müttefiklerinizle, sosyal ağınızla ve arkadaş grubunuzla aktif bir şekilde ilgilenmeniz için sizi cesaretlendiriyor. Bugün bağlantıları yerine getirmeye derin bir ihtiyaç duyuyorsunuz, ancak Luna’nın düzensiz Uranüs ve ciddi Satürn ile zorlu karşılaşmaları, yüzleşilmesi gereken yakınlık sorunlarını tetikleyebilir.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
24 Mart 2021 Çarşamba Akrep Burç yorumları

Bugün işe koyulmaya hazırsın Scorpio. Ay, tüm gün kendine güvenen Leo’nun içinden geçerek sizi doğrudan kariyeriniz ve itibarınızla ilgili herhangi bir konuya girmeye teşvik eder. Yine de, ay aniden Uranüs’ün kavrayışına doğru ilerlerken (özellikle ortaklık arenasında) bazı sürprizler bekleyin. Daha sonra, Ay’ın Satürn ile buluşması ciddi aile tartışmalarına yol açar.


Yay Burcu
24 Mart 2021 Çarşamba Yay Burcu yorumları

Canlandırıcı bir ruh hali bugün sizi elinizden alıyor, Yay. Ay, ateş burcu, coşkulu Aslan burcunda dolaşır ve sizi konfor alanınızdan çıkmaya ve macera ve kendiliğindenlik yoluyla bakış açınızı tazelemeye teşvik eder. Ay, asi Uranüs ve aşırı ciddi Satürn ile dans ederken, birkaç zorlu durumla karşı karşıyadır. Bu enerji, iletişim tarzınızı ve mevcut çalışma koşullarınızı dikkatlice incelemenizi ister.


Oğlak Burcu
24 Mart 2021 Çarşamba Oğlak Burcu yorumları

Bugün psikolojik bir ruh hali içinde olacaksın Oğlak burcu. Bu tür bir boşluk her zaman geri çekilmenizi ve yalnızca en güvendiğiniz kişilerle yeniden bağlantı kurmanızı gerektirir. Kalp merkezli Ay Aslanı, sizi ilişki hikayelerini daha derin bir perspektiften keşfetmeye itiyor. Luna kendini yönetici gezegeniniz olan ciddi Satürn ile gergin bir bağlantı içinde bulur ve sizi yan adım atmayı başardığınız daha ağır duygularla başa çıkmaya teşvik eder.


Kova Burcu
24 Mart 2021 Çarşamba Kova Burcu yorumları

Ortaklık meseleleri bugün tüm dikkatinizi çekiyor gibi görünüyor, Kova. Ay, kendini seven Aslan burcunun karşısındaki burcunun içinden süzülüyor, bu da kalplerinin kalbinden dokunmak ve aşk hayatındaki söylenmemiş hikayeleri keşfetmek için ideal bir gün yapıyor. Ay, asi Uranüs ve ciddi Satürn ile zorlu etkileşimlerle boğuştuğu için, her şey sorunsuz bir seyir değil. Bu, ailenin ihtiyaçları ile ilgili temel sorunları ortaya çıkarır.


Balık Burcu
24 Mart 2021 Çarşamba Balık Burcu yorumları

Ayaklarınızı tekrar Dünya’ya dikme zamanı, Balık. Ay kendine güvenen Leo’nun içinden geçerken, bugün kendi kendini motive eden, üretken çabalara hazırsın. Luna, sürpriz getiren Uranüs ve disiplinli Satürn ile kafa tuttuğu için odaklanmayı zorlaştırabilecek bir dizi zor durumla karşı karşıyadır. Bu eşleştirme, zihinsel sağlığınızın durumunu vurgular ve yolunuzdaki tıkanmalarla doğrudan başa çıkmanıza yardımcı olur.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.