Günlük Burç Yorumları 23 Mart 2021

23 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 23 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
23 Mart 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Dünyadan uzaklaşmanın daha iyi olduğu günlerden biri Koç. Yürekten Yengeç ayı duygusal olarak ham Pluto’ya karşı çıktığı için Salı gününün gökyüzü çekişmeli. Bu eşleştirme, dürüst bir şekilde ele alınması gereken ailenizle veya kariyer yolunuzla ilgili gizli sorunları açabilir. Başka bir yerde, haberci Merkür enerjik Mars’a doğru yola çıkar ve size keskin bir dil ve çabuk öfkelenir.


Boğa Burcu
23 Mart 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Bugün zihinsel fırtına bulutlarının toplandığını hissederseniz şaşırmayın Toros. Karamsar Yengeç ayı, gözleri dönüştürücü Pluto ile kilitleyerek günü elle tutulur bir duygusal yoğunlukla doldurur. Bu enerjiden en iyi şekilde yararlanmak için, sizi ilgilendiren konuları dile getirmeniz veya özel olarak günlüğe kaydetmeniz çok önemlidir. Bir priz bulmak anahtardır. Communicator Mercury, sımsıcak Mars’la bir kare oluşturarak sohbetlere daha fazla gerilim katıyor.


İkizler Burcu
23 Mart 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

İkizler Salı gününün göğü altında güçlü ruh halleri iş başında. Hakim gezegeniniz, hızlı düşünen Merkür, kendini iddialı Mars’la hararetli bir savaşta bulur. Bu dengesiz eşleşme, yığınla zihinsel enerji sağlar, ancak aynı zamanda öfkeyi artırma ve sizi hızlı harekete geçirme eğilimindedir. Her zamankinden daha fazla kazaya meyilli olduğunuz için fiziksel bedeninize özellikle dikkat edin ve riskli faaliyetlerden kaçının.


Yengeç Burcu
23 Mart 2021 Salı Yengeç Burç Yorumları

Salı günkü kozmik manzara Yengeç altında bir türbülansla karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Ay burcunuzda gezinir ve hem duygusal ihtiyaçlarınıza hem de fiziksel bedeninize uyum sağlamanıza yardımcı olmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. Luna, önündeki güçlü Pluto’yla gözlerini kilitler ve ilişkide çözülmemiş sorunları başlarına döndürür. Başka yerlerde, haberci Mercury’nin agresif Mars ile mücadelesi, konuşmaya dayalı yangınlara yakıt katıyor.


Aslan Burcu
23 Mart 2021 Salı Aslan Burç yorumları

Bugün derin psikolojik sularda yüzüyorsun Leo. Kendinize karşı ekstra nazik olun. Nostaljik Yengeç ayı, gerçeği açığa vuran Pluto ile rahatsız edici bir bağlantıya kilitlenirken, iyileşmesi gereken uzun gömülü duyguları ortaya çıkarır. Başka yerlerde, zihinsel Merkür inatçı Mars’la karşı karşıya gelir ve finans ve uzun vadeli hedefler üzerinde zihinsel sürtüşme yaratır. Dürtüsel harcamalara ve istemeden arkadaşlarınıza saldırmaya dikkat edin.


Başak Burcu
23 Mart 2021 Salı Başak Burç yorumları

Isı oluşumunu hissedebiliyor musun Başak? Yönetici gezegeniniz zihinsel Merkür, bugün ateşli Mars ile rahatsız edici bir bağlantıya kilitleniyor. Bu eşleştirme, işleri halletmek için bol miktarda enerji sağlayan bir şeydir… ama aynı zamanda sizi düşünmeden ve yüksek huylu davranmaya teşvik edebilir. Bu fazla enerji için fiziksel bir çıkış yolu bulmak önemlidir – içe dönmesin diye. Bu etki altında kazaya daha yatkın olduğunuz için özellikle vücudunuza karşı nazik olun.


Terazi Burcu
23 Mart 2021 Salı Terazi Burç yorumları

Salı günkü Terazi semasının hemen altında yoğun ruh hali kaynıyor. Huzurlu Yengeç ayı, kendisini duygusal olarak çiğ Plüton ile gergin bir bağlantı içinde buluyor, halının altına aile ya da kariyer meseleleri etrafında süpürülen herhangi bir konuya ışık tutuyor. Başka yerlerde, haberci Mercury, günlük işinizle hayalinizdeki iş arasında stres yaratarak, sinir bozucu Mars’a doğru yola koyulur.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
23 Mart 2021 Salı Akrep Burç yorumları

Salı gününün kozmik manzarasının altında hayal kırıklığına uğramak çok kolay. Messenger Mercury, yönetici gezegeniniz, kendi kendini motive eden Mars’la bir tartışmaya girer. Bu eşleştirme, hızlı, dürtüsel eylemler yapmanızı sağlayabilir ve size süper keskin bir dil verebilir. Anlamsız olarak köprüleri yakmaya dikkat edin. Karamsar Yengeç ayının güçlü Pluto’ya muhalefeti, bir çıkış gerektiren gömülü duyguları uyandırır.


Yay Burcu
23 Mart 2021 Salı Yay Burcu yorumları

Yay burcu olarak, karamsar, somurtkan dokunuşlara nadiren yenik düşersiniz. Yine de bugün bu tavrından kaçmak zor olabilir! Aşırı hassas Yengeç ayı, gözleri güçlü Plüton ile kilitleyerek, finansal meseleler ve ilişki endişeleri etrafındaki söylenmemiş gerilimleri vurguluyor. Başka yerlerde, iletişimci Mercury, alıngan Mars’la karşı karşıya gelir ve biraz keskin olmasa da dürüst, yakın bire bir ortaklıklar kurmaya teşvik eder.


Oğlak Burcu
23 Mart 2021 Salı Oğlak Burcu yorumları

Bugün kendini kayalık bir araziye hazırla, Oğlak. Bağlantı merkezli Yengeç ayı, kendisini bugün dönüştürücü Pluto ile tedirgin bir çekişmenin içinde buluyor ve ortaklık meseleleri etrafında konuşulmamış meselelerin ortaya çıkmasına neden oluyor. Başka yerlerde, haberci Merkür, sıcak başlı Mars’a doğru yola koyulur. Bu birlik, iş kaygıları ve iş / yaşam dengesi etrafında bazı zihinsel sürtüşmeler yaratır. Keskin olma ihtimaliniz yüksek olduğundan, bugün sözlerinize özellikle dikkat edin.


Kova Burcu
23 Mart 2021 Salı Kova Burcu yorumları

Salı gününün gökyüzünün altında yapılacak çok şey var, Kova. İşin püf noktası, aklı başında kalmaya ve aşırıya kaçmamaya çalışıyor! Yetenekli Yengeç ayı, bugün güçlü Plüton ile gözleri kilitler, yoğun ruh hallerine ve kabul edilmek isteyen garip, bilinçaltı hareketlere neden olur. Başka yerlerde, iletişimci Mercury, aksiyon alan Mars’la boğuşuyor, size çok fazla enerji veriyor, aynı zamanda dokunaklılığı ve öfkeyi artırıyor.


Balık Burcu
23 Mart 2021 Salı Balık Burcu yorumları

Salı gününün semalarında güçlü ruh halleri hakim Balık burcu. Kolay giden Yengeç ayı, kendisini bugün işlenmemiş Pluto ile duygusal olarak açığa vuran bir bağlantı içinde buluyor ve sizi arkadaşlık ve grup katılımı etrafındaki iyileşmemiş yaraları incelemeye yönlendiriyor. Başka yerlerde, zihinsel Merkür, kendi kişisel ihtiyaçlarınız ile ailenizin ihtiyaçları arasındaki gerilimi keskinleştirerek, kendinden emin Mars’la bir tartışmaya kilitlenir. Yaratıcı faaliyet, huzurunuzun anahtarıdır.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.