Günlük Burç Yorumları 22 Mart 2021

22 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 22 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
22 Mart 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Koç burcu olarak hayata tutumlu bir tavırla yaklaşırsınız. Ne zaman yavaşlamanız gerektiğini fark etmeniz her zaman kolay değildir. Ay rahat Yengeçte gezinirken Pazartesi gününün gökyüzü hızınızı kolaylaştırmaya çalışıyor. Aile bağlarına odaklanmak ve ev ortamınızı güzelleştirmek için ideal bir gün. Üretken çabalarınızı başka bir güne saklayın; Ay’ın bağlantı eksikliği nedeniyle yerden bir şey çıkarmak zor.


Boğa Burcu
22 Mart 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Pazartesi gününün gökyüzü meşgul ve amaçsız Boğa burcunun garip bir karışımıdır. Ay, bağlantıya aç Yengeç ile hareket eder ve sizi hikayenizi anlatmaya ve kendini ifade etme ihtiyacınızı harekete geçirmeye teşvik eder. Yazma projelerine geri dönmek veya kendinizi önemli konuşmalara kaptırmak için çaba sarf etmek için ideal bir gün. Luna’nın kozmik bağlantılarının olmaması, işleri harekete geçirmeyi zorlaştırır, bu yüzden topu yuvarlamak zorsa endişelenmeyin.


İkizler Burcu
22 Mart 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Karışık mesajlar Pazartesi gününün gökyüzüne yayılıyor gibi görünüyor, İkizler. Ay, tüm gün Kanseri başlatarak seyahat eder ve farkındalığınızı mali durumunuza, kaynaklarınıza ve çalışma rutininize yönlendirir. Yine de, Luna’nın kozmik bağlantılarının eksikliği günü yavaşlatır ve hareketlenmeyi zorlaştırır. Çabalarınızı küçük ama istikrarlı tutun ve halihazırda devam eden projelere odaklanın.


Yengeç Burcu
22 Mart 2021 Pazartesi Yengeç Burç Yorumları

Bir Yengeç olarak, ailenize çok fazla enerji harcıyorsunuz. Ailenin elle seçilmiş arkadaşlardan mı yoksa kan akrabalarından mı oluşması önemli değil. Yakın çevrenizdeki insanlar her zaman beslenmenizden yararlanıyor. Ay burcunuzda süzülürken, bu sevgi dolu enerjiyi fiziksel ve duygusal olarak kendinize geri döndürme zamanının geldiğini bildiren Pazartesi gökyüzü geliyor.


Aslan Burcu
22 Mart 2021 Pazartesi Aslan Burç yorumları

Bugün koşarak yere vurmayı beklemeyin Leo. Hafta sonu boyunca ulaşabildiğinizden daha fazla dinlenmeye ihtiyacınız var. Ay, tüm gün hassas Yengeç burcunun içinden geçer, ancak diğer gezegenlerle bağlantısı olmadığı için kendini inisiyatif ve enerjiden yoksun bulur. Nihayetinde, bugünün gökyüzü onarıcı eylemleri ve barışçıl yalnızlığı gerektirir. İşleri yüksek vitese sokmadan önce kendinize bir ritim verin.


Başak Burcu
22 Mart 2021 Pazartesi Başak Burç yorumları

Başak burcu olarak, uzmanlık ve verimlilik için doğal bir dürtüyle donatılmış olarak gelirsiniz. Mevcut uzun vadeli hedeflerinize yönelik olarak bu becerileri bugün iyi bir şekilde kullanabilirsiniz. Ay, tüm gün Yengeç’i başlatarak dolambaçlı bir şekilde dönüyor ve odak noktanızı mevcut hırslarınıza ve tarafınızdaki müttefiklere yönlendiriyor. Luna’nın kozmik bağlantılarının olmaması, işleri yerden kaldırmayı zorlaştırıyor, bu nedenle daha küçük çabalara ve bakıma odaklanmaya çalışın.


Terazi Burcu
22 Mart 2021 Pazartesi Terazi Burç yorumları

Bir Terazi olarak, her zaman yaşam tarzınızı dengelemeye çalışıyorsunuz. Son zamanlarda, ilişki meseleleri odak noktanıza hakim oldu. Pazartesi gününün gökyüzü, dikkatinizi mevcut kariyer gidişatınıza yönlendirerek hedeflerinize ulaşma çabalarınızı hedeflemenize yardımcı olur. Ay, tüm gün bağlantıyla ilgili Yengeç’ten kayıyor, ancak bağlantısının olmaması yeni çabaları başlatıp çalıştırmayı zorlaştırıyor. Halihazırda devam etmekte olduğunuz projelere bağlı kalın!


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
22 Mart 2021 Pazartesi Akrep Burç yorumları

Zaman zaman takılıp kalman senin için çok kolay, Akrep. Pazartesi gününün gökyüzü basit bir niyetle geliyor: bakış açınızı tazelemenize ve yaşamla ilgili mevcut felsefenizi yeniden canlandırmanıza yardımcı olmak. Ay, tüm gün nostaljik Yengeç burcunda dolanarak sizi kişisel geçmişiniz ile şimdiki zamanınız arasındaki ayrımı keşfetmeye iter. Ne kadar az çaba olursa olsun, rutininizden kaçıp işleri canlandırmanın yollarını bulun.


Yay Burcu
22 Mart 2021 Pazartesi Yay Burcu yorumları

Kendi temponuzda Pazartesi gününün göklerinde ilerlemenize izin verin, Yay. Ruhunuz dikkatinize uzanıyor ve düşüncelerinizi günlük düşüncenizin yüzeyinin altına çekiyor. Ay, tüm gün geçmişe yönelik Yengeç burcunun içinden süzülerek uzun süre gömülü duyguları ve ilişkilerle ilgili endişeleri harekete geçirir. Kendinizi hassas hissetmek zorunda olduğunuz için, yalnızca en yakın olduğunuz kişiler için zaman ve mekan yaratın.


Oğlak Burcu
22 Mart 2021 Pazartesi Oğlak Burcu yorumları

Yılın bu zamanı her zaman odak noktanızı, temeliniz Oğlak burcunun altındaki köklere gönderir. Bugünün gökyüzü, dikkatinizi kısaca mevcut ilişki öykünüze yönlendirmeye çalışıyor. Ay, karşıt nostaljik Yengeç burcunuzdan dolanarak, odak noktanızı dünyanızdaki önemli bire bir olanlara yönlendirir. Aşk hayatınız etrafında karışan güncel hikayeleri takip etmek için biraz zaman harcayın.


Kova Burcu
22 Mart 2021 Pazartesi Kova Burcu yorumları

Pazartesinin kozmik manzarası sizi kendinizi zorlamaya zorluyor, Kova. Ay, tüm gün inisiyatif alarak Kanser boyunca dolaşır ve enerjinizi yapılacaklar listenizdeki baş gösteren görevlere odaklanır. Luna’nın buradaki varlığı aynı zamanda mevcut egzersiz ve diyet rejiminiz hakkındaki farkındalığınızı uyandırarak yaklaşımınızı ince ayarlamanıza yardımcı olur.


Balık Burcu
22 Mart 2021 Pazartesi Balık Burcu yorumları

Bugün muhtemelen herhangi bir emek havasında olmayacaksın, Balık. Dikkatiniz daha çok yaratıcı çabalar, romantik bir buluşma veya odaklanmaktan ziyade eğlenceyi teşvik eden aktiviteler etrafında toplanır. Ay, tüm gün tatlı ve hassas Yengeç burcunun içinden kayarak sizin yorucu olana göre iyi vakit geçirme ihtiyacınızı artırıyor. Luna’nın kozmik hareket eksikliği, topun bir şekilde yuvarlanmasını zorlaştırır, bu nedenle daha yavaş temponun tadını çıkarın.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.