Günlük Burç Yorumları 21 Mart 2021

21 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 21 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
21 Mart 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Bütün gözler senin üzerinde, Koç. Manyetik Venüs bugün burcunuza doğru ilerliyor ve onun çekim gücünü kişiliğinize, kendinizi ifade etme ve görünüşünüze getiriyor. Bu geçiş, başkalarının gözünde ıskalamanızı zorlaştırır ve gardırobunuzu yenilemek veya estetiğinizi değiştirmek için yılın en iyi zamanıdır. Venüs’ün güçlü manyetik cazibesi 14 Nisan’a kadar burcunuzda kalacak – güçlerini akıllıca kullanın!


Boğa Burcu
21 Mart 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Bir Boğa olarak, büyüleyici gezegen Venüs tarafından sadakatle yönlendiriliyorsunuz. Pazar gününün gökyüzü, Venüs’ün huzur veren Balık’tan ateşli Koç burcuna geçişini görüyor, bu geçiş sizin için ısıyı önemli ölçüde artırıyor. 14 Nisan’a kadar muhtemelen daha dürtüsel, asabi ve harekete geçme konusunda daha hızlı olacaksınız. Bu süre zarfında, ilişkilerde aşırı büyümüş davranış kalıplarını serbest bıraktıkça, normalden daha fazla içe kapanmayı bekleyebilirsiniz.


İkizler Burcu
21 Mart 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Evren bugün yedekte hediyelerle geliyor, İkizler. Manyetik Venüs, barışçıl Balık’tan ayrılır ve güneşin hemen arkasındaki coşkulu Koç burcuna doğru ilerler, onun çekim gücünü sosyal ağınıza ve uzun vadeli hedeflerinize getirmeye yardımcı olur. Şu andan itibaren 14 Nisan’a kadar, doğru insanlarla tanışmak ve hedeflerinizin gerçekleşmesini sağlamak her zamankinden daha kolay. Arkadaşlıklar gelişiyor ve topluluk bağları artık güçleniyor.


Yengeç Burcu
21 Mart 2021 Pazar Yengeç Burç Yorumları

Tutkularınız için yılın en harika zamanı, Yengeç! Pazar günkü gökyüzü tatlı Venüs’ün pasif Balık’tan öncü Koç’a geçişine tanıklık eder ve burada 14 Nisan’a kadar kalacaktır. Venüs’ün burada kalması, doğru insanları ve fırsatları getirmeye yardımcı olmak için çalışırken kariyerinize ve itibarınıza cazibesini kazandırır çevrenize. Şimdi kamusal görünürlüğe ihtiyaç duyan herhangi bir kişisel projeyi başlatma zamanı.


Aslan Burcu
21 Mart 2021 Pazar Aslan Burç yorumları

Pazar gününün gökyüzünün gelişiyle birlikte bir rahatlama duygusu sizi yıkar, Aslan. Faydalı Venüs, Balık’ın sulu derinliklerinden ayrılıyor ve bugün 14 Nisan’a kadar kalacak olan heyecanlı Koç burcuna geçiş yapıyor. Venüs’ün Koç burcunda kalması, yeni eğitim fırsatları ortaya çıktıkça sizin için olumludur. sizi konfor alanınızdan çıkaran aktivitelerin yanı sıra.


Başak Burcu
21 Mart 2021 Pazar Başak Burç yorumları

Bugün kendinizi her zamankinden daha ağır hissediyorsanız şaşırmayın Başak. Sevgili Venüs, pasif Balık’tan ayrılır ve ateşli Koç burcuna doğru ilerler – kabul edilmeyen herhangi bir psikolojik baskı hakkındaki farkındalığınızı derinleştiren bir geçiş. Venüs’ün burada kalmasının keyfi olarak zor olması amaçlanmamıştır. Önünüzde duran samimiyet, seks ve ilişki fobileriyle duygusal bağınızı derinleştirmeye çalışıyor. Venüs, 14 Nisan’a kadar Koç burcunda kalacak.


Terazi Burcu
21 Mart 2021 Pazar Terazi Burç yorumları

Bir Terazi olarak, bağ kuran gezegen Venüs tarafından yönetiliyorsunuz. Venüs nereye giderse gitsin, onu sadakatle takip edersiniz. Pazar gününün gökyüzü, Venüs’ün Balık burcunun psikolojik derinliklerinden heyecanlı Koç alemine geçişini görüyor. Bu geçiş, tüm odağınızı mevcut ilişki öykünüze koyar. Romantik hayatınızı tatlandırmaya çalışan Venüs’ün manyetik çekim gücü, sihrini 14 Nisan’a kadar çalıştırır.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
21 Mart 2021 Pazar Akrep Burç yorumları

Evren size şu anki iş senaryonuz Akrep ile ilgili bir yardım eli sunuyor. Manyetik Venüs bugün coşkulu Koç burcuna doğru ilerliyor ve çekim gücünü 14 Nisan’a kadar mevcut çalışma ortamınıza getiriyor. Venüs’ün öncü koç burcunda kalması, işte ne istediğinizi sormak için yılın en iyi zamanı yapıyor ön – aynı zamanda özgeçmişleri göndermek, röportajlar yapmak ve daha fazlası için ideal bir zamandır.


Yay Burcu
21 Mart 2021 Pazar Yay Burcu yorumları

Yay burcu olarak, geçmişinizde nostaljik bir şekilde yahni olmak için doğmadınız. Yeni bölgeye genişlemek ve bunu yaparken iyi vakit geçirmek için buradasınız! Yaratıcı Venüs enerjik Koç burcuna doğru ilerlerken Pazar gününün gökyüzü yeni bir yöne doğru adımlar attığınızı görüyor. Venüs’ün burada kalması çeşitli faydalar getiriyor – şu andan itibaren 14 Nisan’a kadar cinsel yaşamınızı renklendirmeye, yaratıcı potansiyelinizi artırmaya ve boş zamanları hayatınıza geri getirmeye çalışırken.


Oğlak Burcu
21 Mart 2021 Pazar Oğlak Burcu yorumları

Kozmos, ev cephesinde işleri tatlandırmaya çalışıyor, Oğlak burcu. Manyetik Venüs, şiirsel Balık’tan ayrılıyor ve bugün 14 Nisan’a kadar kalacak olan heyecanlı Koç burcuna doğru ilerliyor. Venüs’ün Koç burcunda kalması, daha sıkı aile bağları kurmayı veya herhangi bir sarsıntılı aile bağını düzeltmeyi normalden daha kolay hale getiriyor. Aynı zamanda yaşam alanınızı yeniden döşemek veya yeniden dekore etmek için de yılın en iyi zamanı!


Kova Burcu
21 Mart 2021 Pazar Kova Burcu yorumları

Bugün gümüş bir dil hediyesi alıyorsun, Kova. Benefic Venüs, pasif Balık’ta kaldığı yerden ayrılıyor ve bugün 14 Nisan’a kadar sihrini uygulayacağı öncü Koç burcuna doğru ilerliyor. Venüs’ün burada kalması, iletişim tarzınızı tatlandırmak için çalışıyor ve olumlu eğitim girişimlerini kapınıza çekiyor. Şimdi proje yazmaya başlamak için yılın en iyi zamanı!


Balık Burcu
21 Mart 2021 Pazar Balık Burcu yorumları

Evren bugün bazı kozmik hediyeler veriyor, Balık. Manyetik Venüs burcunuzdan ayrılıyor ve 14 Nisan’a kadar kalacak olan inisiyatif aç Koç burcuna doğru ilerliyor. Venüs’ün koç burcunda kalması, gelirinizi artırmak ve kazanma yeteneği. Ayrıca, gelirinizi artırmanıza yardımcı olabilecek eski beceriler ve yeteneklerle yeniden tanışmak için de yılın en iyi zamanı.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.