Günlük Burç Yorumları 20 Mart 2021

20 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 20 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
20 Mart 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Bugün dikkatleri üzerine çekiyorsun Koç! Güneş, Balık burcunun kasvetli sularını terk eder ve bugün burcunuza doğru yürür ve kapınıza çok istenen bir hız değişikliğini getirir. Burcunuzdaki güneşin zamanı, kişisel yeni yılınızın başlangıcını başlatır ve daha derin, yeniden canlandırılmış bir bireysellik, amaç ve bağımsızlık duygusu için rotanızı belirlemenize yardımcı olur.


Boğa Burcu
20 Mart 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

İçinizin derinliklerinden gelen bir his sizi sessiz, özel bir kafa boşluğuna, Boğa burcuna çağırıyor. Güneşin ileriye doğru bireysel Koç burcuna doğru hareketi bugün bu hissin ön saflarında yer aldığı için, bu içe dönük çağrıyı dinlemek önemlidir. Önümüzdeki haftalar dinlenmeyi, iyileşmeyi ve maneviyat duygunuza yeniden bağlanmayı gerektiriyor. Psikolojik tıkanıklıkları aktif olarak keşfedip çözeceğiniz için, yalnız başına bolca zaman ayırın.


İkizler Burcu
20 Mart 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Sahip olduğun her şeyle ilerliyorsun İkizler. Şimdi, emeğinizin meyvelerinin tadını çıkarma zamanı! Güneş, her şeyi hisset Balık burcundan ayrılıyor ve bugün tutkulu Koç burcuna doğru ilerliyor, odak noktanızı sosyal ağınıza ve başarmayı hedeflediğiniz uzun vadeli hedeflere yönlendiriyor. Önümüzdeki haftalarda, arkadaşlıklarınızı ve topluluk katılımınızı gözden geçirirken, eşzamanlı olarak hırslarınızın yeşerdiğini izliyoruz.


Yengeç Burcu
20 Mart 2021 Cumartesi Yengeç Burç Yorumları

Parlama zamanın, Yengeç. Güneş derin duygu Balıklarından ayrılıyor ve bugün Koç burcuna doğru ilerliyor ve sizi yılın en önemli kariyer ayına itiyor. Önümüzdeki haftalarda sizi en iyi görünürlük ve tanıtımda göreceğiz – bu nedenle hedeflerinize ulaşmaktan ve amaç anlayışınız çerçevesinde herhangi bir kurs düzeltmesi yapmaktan çekinmeyin.


Aslan Burcu
20 Mart 2021 Cumartesi Aslan Burç yorumları

Bugün ışığa geri döneceksin Aslan. Haftalarca süren psikolojik araştırma ve ilişki üzerine düşünme sürecinden sonra, hayata uygulamak için yeni bir felsefe oluşturmaya hazırsınız. Yöneten gezegeniniz, hayat veren güneş, bugün duygusal Balık burcundan tutkulu Koç burcuna doğru ayrılıyor. Bu hareket, odaklanmanızı önümüzdeki haftalarda seyahat planlarına, eğitim arayışlarına ve kendi kendine genişlemeyi teşvik eden yeni faaliyetlere yerleştirir.


Başak Burcu
20 Mart 2021 Cumartesi Başak Burç yorumları

Başak burcuna uyum sağlamak için cumartesi günü gökyüzü değişir. Güneş bugün pasif Balık’tan tutkulu Koç burcuna doğru ayrılıyor ve sizi son haftalarda keşfetmekte olduğunuz ilişki hikayelerinin derinliklerine itiyor. Bu geçiş, yakınlık, bağlılık ve paylaşılan mali yapılara daha derinlemesine bakacağınız, sizin için psikolojik açıdan en zengin dönemi başlatır.


Terazi Burcu
20 Mart 2021 Cumartesi Terazi Burç yorumları

Bir Terazi olarak, hayattaki görevinizin bir parçası, insan ilişkilerinin karmaşık dünyasını keşfetmektir. Bu anlatı, önümüzdeki haftalarda, güneş kendi kendine ilgi duyan Koç burcunun karşısındaki burcuna doğru ilerlerken, yığınla yeni gelişme görüyor. Bekarsanız, bu tek başına kendinizi oraya koymak için yılın en iyi zamanıdır. Bağlıysanız, yakın ilişkilerde iyileşmeye ihtiyaç duyan beklentileri, tahminleri ve hassas noktaları keşfetmeyi bekleyin.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
20 Mart 2021 Cumartesi Akrep Burç yorumları

Ördeklerinizi arka arkaya alma zamanı, Akrep. Güneş bugün öncü Koç burcuna doğru ilerliyor ve odağınızı oyundan üretkenliğe doğru yeniden yönlendiriyor. Bu geçiş, kendinizi iş cephesinde çeşitli çabaların içinde bulduğunuz için sizi yılın en yoğun zamanlarından birine sokar. Dikkatiniz aynı zamanda yaşam tarzınıza ve genel sağlığınıza da yöneliyor – bu arenalarda rota düzeltmesi için fırsatlar sunuyor.


Yay Burcu
20 Mart 2021 Cumartesi Yay Burcu yorumları

Yaylar bu dünyaya kahkaha ve hayat getirmek için yaratıldı. Son haftalarda, aile dramasına ve kişisel sorunlara o kadar kapıldınız ki, bunu yapmak son derece zordu. Güneş tutkulu Koç burcuna doğru ilerlerken, bugün sizin için çok hoş karşılanan bir hız değişikliği geliyor. Bu geçiş, enerjinizi önümüzdeki ay yaratıcı bir şekilde kendini ifade etme, romantizm ve hayatın keyifli anlarından zevk almaya aydınlatır ve yeniden odaklar.


Oğlak Burcu
20 Mart 2021 Cumartesi Oğlak Burcu yorumları

Bir Oğlak burcu olarak, ne zaman yavaşlamanız ve mola vermeniz gerektiğini fark etmeniz her zaman kolay değildir. Güneş yalnız Koç burcuna doğru ilerlerken, kozmos bugün bir yardım eli ile geliyor. Bu geçiş, kendinizi yabancı sosyal ilişkilerden çekilirken ve eski aile hikayelerini yeniden ziyaret etmek ve ev ortamınızla mevcut bağlantınızı yeniden canlandırmak için içe doğru hareket ederken, önümüzdeki ay için odak noktanızda bir değişiklik getiriyor.


Kova Burcu
20 Mart 2021 Cumartesi Kova Burcu yorumları

Yılın bu zamanı, kim olduğunuzun temellerine geri dönüyor, Kova. Haftalarca yeteneğiniz ve yeteneklerinizle yeniden bağlantı kurduktan sonra, artık zihinsel ve sözlü dünyanızla daha derin bir ilişki geliştirmenin zamanı geldi. Güneş bugün öncü Koç burcuna doğru ilerliyor, enerjinizi önümüzdeki haftalarda aktif olarak kendini ifade etmeyi gerektiren ve yeni eğitim fırsatları sunan projelere odaklıyor.


Balık Burcu
20 Mart 2021 Cumartesi Balık Burcu yorumları

Bugün sezonun sona eriyor Balık. Haftalarca kendini keşfetmeye eğilip kim olmak istediğinizi belirledikten sonra, işleri bir sonraki seviyeye taşımaya hazırsınız. Güneş bugün dinamik Koç burcuna doğru ilerliyor ve sizi yeteneklerinize ve becerilerinize yönelik cesur bir davranışı benimsemeye itiyor. Yeteneklerinizi eyleme geçirmenin ve kaynaklarınızı kucaklamanın zamanı geldi.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.