Günlük Burç Yorumları 19 Mart 2021

19 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 19 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
19 Mart 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Cuma gününün göğünün altında kıpırdamadan oturmayı beklemeyin, Koç. Harekete, uyarıcı değiş tokuşlara ve bugün zihninizdeki düşüncelerin kasırgası için bir çıkışa ihtiyacınız var. Hiperaktif İkizler ayı, günü go-getter Mars’la birlikte geçirerek, enerji yığınlarını projelere, özellikle de yazılı veya sözlü sözü gerektiren projelere ayırmanıza yardımcı olur. Luna’nın kararlı Satürn ile olan destekleyici bağlantısı, odaklanmayı ve göreve odaklanmayı kolaylaştırır.


Boğa Burcu
19 Mart 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Planlarını hayata geçirmeye hazırsın Taurus. Mantıksal İkizler ayı, bugün kendi rotasında kendi kendini motive eden Mars ile birleşerek yeteneklerinizi üretken bir şekilde harekete geçirmek için enerji harcamanıza yardımcı oluyor. Ay ayrıca gayretli Satürn’e ulaşarak uzun saatler çalışmanıza ve sabır ve sebat gerektiren herhangi bir kariyer girişimine bağlı kalmanıza yardımcı olur.


İkizler Burcu
19 Mart 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

İkizler, Cuma gününün göğünün altında enerji ile uğultu yapıyor gibisin. Ay burcunuzdan geçerken ve iddialı Mars’la birleşirken, bugün büyük olasılıkla özgürlüğe, harekete ve eyleme güçlü bir ihtiyaç duyacaksınız. Bu birliktelik sizi çabuk sinirlendirir ve dürtüsel seçimler yapmaya yatkın hale getirir. Neyse ki, ayın sabit Satürn ile bağlantısı, rotanızda kalmanıza ve fazla enerjiniz için fiziksel bir çıkış bulmanıza yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu
19 Mart 2021 Cuma Yengeç Burç Yorumları

Bugün olayları özel olarak düşünmek için alana ihtiyacın var, Yengeç. Ay, yansıtıcı İkizler burcundan süzülür ve günü enerjik ama sinirli Mars’ın yanında geçirir. Çabalarınızın nerede engellendiğini veya kendinizi kanıtlamanızın engellendiğinin kesinlikle farkında olabilirsiniz. Neyse ki, bu enerji işleri yüksek vitese çıkarmanıza ve sahne arkasında gayretle çalışmanıza yardımcı olur. Ayın görev yöneticisi Satürn ile olan destekleyici bağlantısı, derinliklerinize giderken topraklanmış kalmanıza yardımcı olur.


Aslan Burcu
19 Mart 2021 Cuma Aslan Burç yorumları

Bugün uzun vadeli hedefleriniz doğrultusunda harekete geçmeye hazırsınız, Leo. Ay, hızlı düşünen İkizler burcunun içinden geçerek günü motive olmuş Mars ve öz disiplinli Satürn ile geçirir. Bu destekleyici ve üretken enerji birliği, genellikle zor veya zahmetli görevleri yerden daha kolay almayı kolaylaştırır. Sinirli ruh hallerinin farkında olun – özellikle arkadaşlarla birlikteyken.


Başak Burcu
19 Mart 2021 Cuma Başak Burç yorumları

Başak burcu olarak sıkı çalışma eğiliminiz, ayırt edici özelliklerinizden biridir. Cuma günkü gökyüzü sizi yüksek vitese sokar ve üretken eylem için sizi hazırlar. Ay, bütün gün İkizler burcunun içinden geçerek, go-getter Mars ve kalıcı odaklı Satürn ile güçlü ittifaklar kurar. Bu birlik, kariyer çabaları için çalışmayı ve yavaş ilerleyen projeleri başlatıp çalıştırmayı kolaylaştırır.


Terazi Burcu
19 Mart 2021 Cuma Terazi Burç yorumları

Cuma gününün gökyüzünün altında taze bir enerji patlamasının ortaya çıktığını hissediyorsun, Terazi. Kendinizi kapalı tutmayın … bunun yerine, kendiliğindenlik ve yeni ortamlar için arzunuza göre hareket etmenize izin verin! Ay, baş döndürücü İkizler burcundan geçer ve tüm gün enerjik Mars ve disiplinli Satürn ile destekleyici bağlantılar kurar, bu da kişisel projelere taze bir hayat vermeyi ve eğitim arayışlarına enerji vermeyi kolaylaştırır.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
19 Mart 2021 Cuma Akrep Burç yorumları

Bir Akrep olarak, yüzey düzeyindeki etkileşimleri ve küçük sohbetleri nadiren sindirebilirsiniz. Ay yansıtıcı İkizler burcundan geçerken Cuma gününün gökyüzü bu duyguyu sonuna kadar yükseltir. Çabucak sinirlenmemek için, bugün sizinle derinlere inmeye istekli insanlarla ilişkiye girmeniz gerekiyor. Ay, eylem arayan Mars’a ve kararlı Satürn’e ulaşarak, ilişki konularında temeli, makul bir yaklaşımla harekete geçmenize yardımcı olur.


Yay Burcu
19 Mart 2021 Cuma Yay Burcu yorumları

İlişkileriniz bugün sağlamaya alışık olduğunuzdan daha fazla enerji ve dikkat gerektiriyor, Yay. Ay, mantıksal İkizler burcunuzdan geçerek günü savaş çığırtkanlığı yapan Mars’la birleşmiş olarak geçirir. Bu birliktelik ya öfkeleri ve sesleri yükseltebilir ya da ısıyı romantik bir şekilde yükseltebilir – bunun nasıl olacağı sizin seçiminizdir! Neyse ki, Luna’nın istikrarlı Satürn ile bağlantısı, konuşmaların gerçekliğe dayanmasına yardımcı oluyor.


Oğlak Burcu
19 Mart 2021 Cuma Oğlak Burcu yorumları

Cuma gününün gökyüzü üretken ve verimli olma doğal arzunuzu destekliyor Oğlak. Ay, tüm gün hiper-aktif İkizler’den süzülerek, enerjik Mars ve öz disiplinli Satürn ile destekleyici bağlantılar kurar. Bu enerjiler, yapılacaklar listenizdeki tüm görevleri tamamlamayı ve bunları iyi bir şekilde yapmayı kolaylaştırır. Ayrıca bastırılmış enerjiler için de bir salıverilmeye ihtiyacınız var, bu yüzden mümkünse egzersiz yapın.


Kova Burcu
19 Mart 2021 Cuma Kova Burcu yorumları

Bugün doğum yapma havasında olma ihtimalin yok, Kova. Aksine, hayattaki size neşe ve yaratıcı tatmin duygusu getiren bu aktivitelerle yeniden bağlantı kurmaya çalışıyorsunuz. Ay, tüm gün oyuncu İkizler’in içinden geçerek hiperaktif Mars ve görev yöneticisi Satürn’e uzanıyor. Bu enerji eşleşmesi, kişisel projelere başvurmak için sürekli ve coşkulu bir çaba gerektirir.


Balık Burcu
19 Mart 2021 Cuma Balık Burcu yorumları

Balık burcu olarak, genellikle kendinizi bir rüya dünyasında, diğer yarısını da Dünya’da bulursunuz. Bir hayalperest olmak için tasarlandınız, bu yüzden burada bir hata yok! Yine de, Cuma gününün gökyüzü sizi köklerinize geri döndürmek ve gerçekliğinizle yeniden bağlantı kurmak istiyor. Baş döndürücü İkizler ayı, harekete geçirici Mars ve kararlı Satürn ile aynı hizaya gelir ve ele alınması gereken herhangi bir ev projesine veya aile endişelerine kalıcı enerji göndermenize yardımcı olur.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.