Günlük Burç Yorumları 16 Mart 2021

16 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 16 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
16 Mart 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Bugün kariyer yolunuzda ince ama kısa etek yapma, Koç. Yön veren güneş, dönüştürücü Pluto ile aynı hizada olup, cesurca ilerlemenize ve kanatlarda eylemleri uygulamanıza izin verir. Başka, ayın sağlam, topraklanmış Boğa burcuna kullanımı, üretken olmanıza ve yeteneklerinizle ve becerilerinizle birlikte bir yeniden bağlantı kurmanıza olanak tanır.


Boğa Burcu
16 Mart 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, hedeflerinizi yeniden değerlendirmekle ilgilidir, Boğa. Hayat veren güneş, değişim getiren Pluto ile uyumlu bir şekilde hizalandığından, bugünün gökyüzü harekete geçme ve bu tutkuların gerçekleşmesi söz konusu olduğunda yaklaşımınızı olumlu bir şekilde değiştirme şansı sunuyor. Ay bugün burcunuza kayarak çevreye karşı duygusal duyarlılığınızı yoğunlaştırır ve kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmanıza yardımcı olur.


İkizler Burcu
16 Mart 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Kariyer gidişatın değişiyor, İkizler. Enerji veren güneş bugün dönüştürücü Plüton ile birleşirken, Salı gününün gökyüzü bu değişen yolda bir sonraki adımı aydınlatıyor. Bu birlik, mevcut yaklaşımınızı dönüştürmenize ve yeni fırsatlara atlamanıza yardımcı olan güçlü bir birliktir, ancak korkutucu görünseler de. Başka yerlerde, ay huzur arayan Boğa burcuna kayarak sizi yalnız zamana ve onarıcı faaliyetlere odaklanmaya teşvik eder.


Yengeç Burcu
16 Mart 2021 Salı Yengeç Burç Yorumları

Bir Yengeç olarak, geçmişte sıkışıp kalmanız sizin için çok kolaydır. Aydınlatıcı güneş, değişimi teşvik eden Pluto ile uyumlu bir şekilde hizalanırken, Salı gününün kozmik manzarası sizi bu bağlardan kurtarmayı ve yeni bir perspektif getirmeyi diliyor. İlişki konularında yeni felsefelerin ortaya çıkmasını bekleyin. Başka yerlerde, ay topraklanmış Boğa burcuna kayarak dikkatinizi sosyal ağınıza yönlendirir.


Aslan Burcu
16 Mart 2021 Salı Aslan Burç yorumları

Aslanlar, gezegensel olarak parlak, hayat veren güneşin hareketleri tarafından yönlendirilir. Bugünün gökyüzü, güneşin dönüştürücü Pluto ile destekleyici bir yöne kilitlendiğini görüyor ve özellikle kimliğiniz ve ilişki deneyiminiz etrafında değişimi karşılamanız için yeni fırsatlar sunuyor. Başka yerlerde, ay yavaş ve istikrarlı Boğa burcuna kayarak dikkatinizi kariyer kaygılarına odaklıyor.


Başak Burcu
16 Mart 2021 Salı Başak Burç yorumları

Yılın bu zamanı tüm enerjini ilişki konularına odaklıyor, Başak. Yön veren güneş, gerçeği arayan Plüton ile destekleyici bir şekilde hizalandığından, Salı gününün gökyüzü bu arenada önemli ancak ince değişikliklerin uygulanmasına yardımcı olur. Herhangi bir ortaklık sorunu etrafında ortaya çıkacak yeni perspektifler veya plan değişiklikleri bekleyin. Başka yerlerde, topraklanmış Toros ayı sizi konfor bölgenizden çıkmaya zorluyor.


Terazi Burcu
16 Mart 2021 Salı Terazi Burç yorumları

Bugün yüzeysel dünyanın gürültüsünden uzakta zamana ihtiyacın var, Terazi. Huzurlu Toros ayı sizi aşağı inmeye ve işleri düşük seviyeli tutmaya teşvik ederken, biraz huzur yaratın ve ham ve gerçek olabileceğiniz insanlarla yeniden bağlantı kurun. Başka yerlerde, aydınlatıcı güneş, yara iyileştirici Plüton ile pozitif olarak hizalanarak, ev ve aile cephesinde ince ama duygusal olarak etkili değişiklikleri bütünleştirmenize yardımcı olur.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
16 Mart 2021 Salı Akrep Burç yorumları

Bir Akrep olarak, hayatınızın bir parçası yakınlığın göz korkutucu derinliklerini keşfetmek ve onlarla korkusuzca yüzleşmektir. Ay, şehvetli Boğa burcunun zıt burcuna doğru ilerlerken, bugün bu anlatı vurgulanıyor. Aydınlatıcı güneş, dönüştürücü Pluto ile uyumlu bir şekilde hizalandığından, başka yerlerde, iletişim tarzınızda ve yaratıcı yaklaşımınızda önemli değişiklikleri uygulamak kolaydır.


Yay Burcu
16 Mart 2021 Salı Yay Burcu yorumları

Hemen işe koyulmaya hazırsın Yay. Ay bugün yavaş ve istikrarlı Boğa burcuna doğru kayıyor ve enerjinizi mevcut iş yükünüze veya yapılacaklar listenize göndermenize yardımcı oluyor. Başka yerlerde, yön veren güneş, dönüştürücü Plüton ile verimli bir ittifak oluşturarak, mevcut mali durumunuzu etkileyen veya ev ortamınızda değişiklikler getiren ince ama güçlü değişiklikler yapmanızı ister.


Oğlak Burcu
16 Mart 2021 Salı Oğlak Burcu yorumları

Oğlak burcu olarak, kendinizi rahat bırakmayı ve salıvermeyi kolayca unutabilirsiniz. Bugünün gökyüzü, ay şehvetli Boğa’ya doğru kayarken size tekrar neşe getiren şeylerle bağlantı kurmanız için sizi cesaretlendiriyor. Ağır kaldırma ve emeği başka bir güne saklayın. Başka yerlerde, yönlendirici güneş ve değişim getiren Pluto güçleri birleştirirken kimliğiniz ve iletişim tarzınız arasında önemli dönüşümler iş başında.


Kova Burcu
16 Mart 2021 Salı Kova Burcu yorumları

Bugün durma noktasına geldiğinizi hissedebilirsiniz Kova. Ay, savaşın parçaladığı Koç burcundan barış arayan Boğa’ya geçerken, bugün iyileştirici eyleme ve sağlam bir yalnız zamana ihtiyacınız var. Ev ortamınızla yeniden bağlantı kurmanıza izin verin ve elinizden gelenin en iyisini hissetmek için işleri yoluna koyun. Başka yerlerde, aydınlatıcı güneş, yeteneklerinizin etrafında yeni açıklamalar getirerek dönüştürücü Plüton ile aynı hizaya gelir.


Balık Burcu
16 Mart 2021 Salı Balık Burcu yorumları

Önümüzde yoğun bir gün var Balık. Aynı eski, aynı eskiden başka bir gün yerine hareket etmeyi ve karşılıklı değişimleri özendiriyorsunuz. Ay bu sabah Boğa burcuna doğru ilerliyor ve sesinizi paylaşmaya odaklanmanıza yardımcı oluyor. Bu arada, hayat veren güneş, hakikati arayan Plüton ile uyumlu bir şekilde hizalanır, hedeflerinize ve kimlik duygunuza büyük değişiklikler uygulamak için umut verici fırsatlar ve tazelenmiş enerji getirir.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.