Günlük Burç Yorumları 10 Mart 2021

10 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 10 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
10 Mart 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Gerçeklik, Çarşamba günkü göklerin altında çarpıtılmış Koç! Enerji veren güneş, günü sersemlemiş Neptün ile aralıklı bir şekilde birlikte geçirerek günü uykulu, rüya gibi bir kaliteyle doldurur. Rüyalar, idealleştirmeler ve fanteziler artık son derece aktiftir – bu nedenle, bilinçaltınızdan yükselen tüm içgörülere dikkat etmeniz akıllıca olacaktır. İyi ruh halleri güne nüfuz eder, bu yüzden kendinizi buna göre sürükleyin ve hayal edin.


Boğa Burcu
10 Mart 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Başkalarının nerede bittiğini ve bugün başladığını bilmek zor, Boğa. Kendini ilgilendiren güneş tüm gün rüya yaratan Neptune ile kendini denize açarken, çevrenizdeki arkadaşlar ve insanlar arasındaki sınırlarınızı iki kez kontrol edin. Bu birliktelik fantastik düşünme, düşük enerji seviyeleri ve aldatıcı ya da aşırı idealleştirilmiş katılımlarla ünlüdür. Enerjinizi kime verdiğinize dikkat edin!


İkizler Burcu
10 Mart 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

İkizler burcu olarak, mantıklı, rasyonel düşünme alanında en iyi şekilde hareket etme eğilimindesiniz. Hayat veren güneş, gerçekliği büken Neptün ile birleştiğinden, günümüzün gökyüzü bu yaklaşımı bir döngü haline getiriyor. Bu birlik, günü kariyer hedeflerinize dahil etmek için bu dünyanın dışında, vizyoner kavramlarla dolduruyor – ama aynı zamanda karışıma bir tutam kendini kandırma ve kaçış da ekleyebilir.


Yengeç Burcu
10 Mart 2021 Çarşamba Yengeç Burç Yorumları

Zihniniz bugün uzayda bir yerlerde süzülüyor, Yengeç. Gününüzü daha yeşil otlaklar ve sonsuz “ya eğer” hayal ederek geçireceksiniz – kimlik odaklı güneş bugün gerçeği çözen Neptün ile birleşirken. Bu eşleştirme, felsefenize sağlıklı bir fantezi dozu ekler ve bu da eşit ölçüde ferahlatıcı ve aldatıcı olabilir. Gerçek koşullarınızı sabote etmeden hayal etme ve sürüklenme ihtiyacını kucaklayın.


Aslan Burcu
10 Mart 2021 Çarşamba Aslan Burç yorumları

Çarşamba gününün gökyüzünün altında kendini daha hassas hissedeceksin Leo. Bugün duygusal sınırlarınıza dikkat edin ve yalnızca en güvendiğiniz arkadaşlarınızın ve sırdaşlarınızın iç dünyanıza girmesine izin verin. Yöneten gezegeniniz, hayat veren güneş, günü gerçekliği büken Neptün ile denizde geçiriyor. Bu birliktelik ilişkilere hem romantik hem de rüya gibi bir nitelik katıyor – ama aynı zamanda bir miktar idealleştirme ve kafa karışıklığı da ekliyor.


Başak Burcu
10 Mart 2021 Çarşamba Başak Burç yorumları

Başak burcu olarak, karşılığında çok az şey alırken, zamanınızı ve enerjinizi başkalarına verme eğilimindesiniz. Kimliği tanımlayan güneş, rüya gibi Neptün ile gerçeği çözen birliktelikle birleşirken, bu kaliteye özellikle dikkat edin. Bu birliktelik, tüm ilişki konularında bulanık çizgiler ve karışık mesajlar yaratır. Bugün ortaklıklarla ilgili yanılsamalara kapılmış hissetmek çok kolay, bu yüzden neye kaydolduğunuza dikkat edin!


Terazi Burcu
10 Mart 2021 Çarşamba Terazi Burç yorumları

Çarşambanın gökyüzü rüya gibi, Terazi. Hayat veren güneş bugün gerçeği çözen Neptün ile birleşirken, neyin gerçek olmadığını anlamak zor. Bu eşleştirme, düşük enerji seviyeleri, kafa karıştırıcı koşullar ve fantastik düşünceler yaratmasıyla ünlüdür. Bugün iş ortamında dolaşan hikayelere dikkat edin – çünkü her şey tam olarak göründüğü gibi olmayabilir.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
10 Mart 2021 Çarşamba Akrep Burç yorumları

Bir Akrep olarak, ilgi odağına adım atmakta her zaman rahat olmazsınız. Yine de, Çarşamba gününün gökyüzü sizi davetkar sıcaklığına biraz daha yaklaştırıyor. Hayat veren güneş, bugün rüya yaratan Neptune ile birleşerek, yaratıcı projelere eterik vizyonlar getirirken aynı zamanda romantik hayatınız hakkında fantastik düşünceler sunuyor. Sürüklenmek ve hayal kurmak için ideal bir gün, ancak olayları net bir şekilde görmek zor olduğu için herhangi bir büyük eylemde bulunmaktan da kaçının.


Yay Burcu
10 Mart 2021 Çarşamba Yay Burcu yorumları

Çarşamba gökyüzünün altında kendinize karşı nazik olun, Yay. Kimliği tanımlayan güneş, gerçekliği büken Neptün ile birleşirken, garip rüyalar, eski hatıralar ve tuhaf vizyonlar muhtemelen bugün zihninize nüfuz edecek. Bu eşleştirme muhtemelen dinlenme ve inzivaya çekilme ihtiyacınızı artıracaktır. Sosyal etkileşimler yoluyla kendinizi aşırı zorlamadan, kendinizi size açık hale getiren ince mesajları gözden geçirin.


Oğlak Burcu
10 Mart 2021 Çarşamba Oğlak Burcu yorumları

Oğlak burcu olarak, doğrudan iletişim kurabildiğiniz için kendinizle gurur duyarsınız. Hayat veren güneş, gerçeği çözen Neptün ile birleşirken, bu yetenek Çarşamba gününün gökyüzünün altında yandan süpürüldüğünü hissedebilir. Bu eşleştirme, karışık mesajlar, aldatıcı düşünceler ve kaçış vizyonları için kötü bir şöhrete sahiptir. Şu anda duyarlılıklarınız artacağından, zorlu ve hızlı değişimleri başka bir güne saklayın. Öte yandan, sesinize odaklanan yaratıcı projeler için ideal bir gün.


Kova Burcu
10 Mart 2021 Çarşamba Kova Burcu yorumları

Her şey bugünün gökyüzünün altında göründüğü gibi değil, Kova. Bu öğleden sonra ego inşa eden güneş fantastik Neptün ile birleşirken, rüya gibi bir kalite havaya yayılıyor. Bu birliğin hem yetenekleri hem de küfürleri vardır. Bir yandan, aldatıcı, kaçışçı düşüncelere düşmek ve kendi geçerliliğinizi sorgulamak kolaydır. Öte yandan, yaratıcı vizyonları esirden çekip hayata geçirebilirsiniz.


Balık Burcu
10 Mart 2021 Çarşamba Balık Burcu yorumları

Bugün vücudunuzun ihtiyaçlarına çok dikkat edin, Balık. Ay, artık yorgun düşme evresinin derinliklerinde, bu sabah burcunuza kayıyor. Bu geçiş, duygusal tepkilerinizi yoğunlaştırır ve bir birey olarak kendi ihtiyaçlarınızla bağlantınızı derinleştirir. Luna, günün ikinci yarısını, ev ve aile cephesinde etkisiz hale getirilmesi gereken gerilimleri vurgulayabilen, huzursuz Mars’la çekişmeli bir meydanda geçirir.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.