Şubat Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2021 Şubat

Yılın ikinci ayında burçların etkisini karakterimiz ve günlük hayatımız üzerinde ne kadar hissettiğimizi öğrenmek istiyoruz. 2021 Yılının da ilk ikinci ayı olan Şubat ayında  KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarını neler bekliyor? Burçların Şubat ayı nasıl geçecek? Şubat Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza yanıt olmaya çalışacağız.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
KOÇ Burcu Şubat Aylık Burç Yorumları

Şubat başlarken güneş bireysel Kova burcundadır, bu sizi tam olarak kim olduğunuz, tuhaflar ve herkes olmaya teşvik eden bir enerjidir. Birisi sizin tüm küçük aptallıklarınızdan hoşlanmıyorsa, o zaman sizinle takılmak zorunda kalmaz. Dönem!

Sevgi dolu Venüs, 1 Şubat’ta Kova burcuna katılıyor, bu nedenle ilişkileriniz önümüzdeki haftalarda fiziksel veya duygusal yakınlıkta bir değişim hissedebilir. Sevdiklerinizi önemsemediğinizden değil, dünyayı kendi başınıza keşfetmek için alan istiyorsunuz. Olaydan sonra deneyimleriniz hakkında konuşmaktan fazlasıyla mutlu olacaksınız, ancak şu an için tek başınıza uçmaktan çok hoşlanıyorsunuz.

Merkür, hükümdarınız Mars’ı onuncuda karelerken kısa bir öfke duyarsınız ve tüm hikayeyi duymadan önce sonuçlara atlayabilirsiniz. Varsayımlarda neden bu kadar hızlısın Koç? Bu, öfkenizin sizi ilk kez başını belaya soktuğu zaman olmayacak, ancak gelecekte söylemeden önce söyledikleriniz hakkında daha fazla düşünmek isteyebilirsiniz.

Güneş, 18 Şubat’ta Kova burcunu utangaç, nazik Balıklar için terk ederek sizi normalden daha sakin ve sessiz bırakır. Zodyakın son işareti olarak, Balık enerjisi sizi düşünceli bir havaya sokar ve geçen ay neler olduğunu düşünmek rahatlatıcı olabilir. Daha iyisini yapma ihtiyacı hissederseniz, hiçbir şey sizi durduramaz.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
BOĞA Burcu Şubat Aylık Burç Yorumları

Hükümdarınız Venüs, Su Taşıyıcı ile 1 Şubat’ta ortak olduğunda, güneş halihazırda giden Kova ile ortak olmuştur. Muhafazakar, geleneksel yöntemlerinizi bir kenara bırakıp daha eksantrik deneyimler yaşamanın zamanı geldi mi? Konfor alanınızdan çıkın ve biraz eğlenin Boğa! Aşk ve para söz konusu olduğunda, oyunu değiştirme zamanıdır.

Altıncı, para sahibi Venüs’ün hırslı Satürn ile birleştiğini bulur, bu nedenle banka hesabınızı doldurma fırsatlarınız bol olmalıdır. Düşünmeniz için çok küçük bir fırsat yok. Bir iş kuruyorsanız veya çevrimiçi bir şeyler satıyorsanız, yavaş ve istikrarlı bir büyüme bekleyin.

Parlak ve güçlü güneş, 18 Şubat’ta nazik Balık burcuna giriyor ve sizi daha şefkatli ve empatik yapıyor. Dünyada olup biten her şeyle, hepimiz hayatlarımızda biraz daha fazla sevgi kullanabilirdik. Zor durumda olan birine yardım eli uzatmak için uzanın. Günün sonunda başkaları için yaptığınız şeyler, kendinizi sadece kendiniz için yaptığınızdan çok daha iyi hissetmenizi sağlar.

Güzel Venüs, yirmi beşinci yaşta yaratıcı, rüya gibi Balıklara girerek aşka yumuşak, romantik bir hava verir. Eşiniz için ruh halini ayarlayın veya yumuşak ışık ve harika bir çalma listesiyle aşık olun ve karşı konulmaz göründüğünüzden emin olun. Birinin duyularına hitap etmek, onları baştan çıkarmanın en iyi yoludur.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İKİZLER Burcu Şubat Aylık Burç Yorumları

Güneş, hava burcundaki Kova burcunda, kafanıza çok ilginç fikirler yerleştiriyor. Şu anda göz önünde bulundurmayacağınız çok fazla şey yok ve kesinti sürenizi deneyerek ve yenilikçi yeni ürünler ve konseptler geliştirerek geçirmeyi seviyorsunuz. Sizinle “ya eğer” oyununu oynamaya istekli olan diğer hava işaretleriyle en iyi şekilde anlaşırsınız.

10 Şubat’taki Merkür-Mars meydanı sırasında büyük kararlar vermek en iyi fikir değil çünkü şimdi yanlış sonuçlara atlayıp yanlış varsayımlar yapma eğilimindesiniz. Yavaşlarsanız ve şu andan itibaren on dakika sonra yapmak istediklerinizden çok yaptığınız şeye daha fazla dikkat ederseniz, hatalarınızın çoğunun düzeltilebilmesi mümkündür.

On dördüncüsündeki Merkür-Jüpiter birleşimi sizi daha mutlu bir zihin çerçevesine sokar ve bu ayın en şanslı günlerinden biridir. Hayatınızın hangi alanlarında gülümsemekten en çok hangi alanlarda yararlanabilirsiniz? Dikkatinizi bunlara odaklayın.

27 Şubat’taki bir Başak dolunayı, size ne kadar iş yapılması gerektiğini gösterir, ancak aynı zamanda işi bitirmek için size enerji verir mi yoksa “iş” mi demeliyiz? Yapılacaklar listenizdekilerin büyüklüğünden bunalmamaya çalışın. Hepsini olumlu bir tavırla (ve belki de her zamankinden birkaç fincan kahve) başarabilirsiniz.


Yengeç Burcu
YENGEÇ Burcu Şubat Aylık Burç Yorumları

Venüs, 1 Şubat’ta dost Kova burcuyla hemen eşleştiğinde, arkadaşlıklar etrafında dönen birçok karışık duygu olabilir. Platonik bir ilişkiyi başka bir yönde mi düşünüyorsunuz? Bu deneysel enerji sizi yeni şeyler denemeye teşvik eder.

On birinci Kova burcunda yeni bir ay da deneyi teşvik eder, ancak bu sefer daha çok dünya ile bağlantı kurmaya ve dernekler, kuruluşlar vb. Arasındaki yerinizi bulmaya odaklanıyoruz. Artık yeni gruplara kabul edilme şansınız yüksek.

Güneş Kova burcundan 18 Şubat’ta duygusal dost su burcu Balık için ayrılıyor, bu noktada muhtemelen kabuğunuzun içine ve spot ışığından uzaklaşmak gibi hissedeceksiniz. İçine kapanık olmanın yanlış bir tarafı yoktur, ancak hatta önemli bir şey olduğunda sesinizin duyulduğundan emin olun.

27 Şubat’taki Başak dolunayı, size sorunlarınıza mantıklı bir bakış açısıyla bakma fırsatı verir. İşleri her zaman yaptığınız gibi yapmak sizi buraya getirdi. Mevcut durumunuzdan memnun musunuz? Değilse, değiştirin. Sağlık, bu ay boyunca önemli bir odak noktasıdır.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
ASLAN Burcu Şubat Aylık Burç Yorumları

Hükümdar güneşiniz, aya başlamak için bilge ve esprili Kova ile ortaktır, bu nedenle fikirleriniz ve görüşleriniz artık çok değerli ve aranacaktır. Bu, dünyayı nasıl daha iyi bir yer haline getireceğine dair önemli tartışmalara başlamak veya bunlara katılmak için harika bir zaman.

8 Şubat’taki güneş-Merkür kavuşumu daha fazla zihinsel uyanıklık getiriyor ve benzer düşünen insanlarla etkileşimde bulunmak isteyeceksiniz. Birinin tonunu kısa mesaj veya e-posta yoluyla söylemek zordur, ancak mevcut olan tek satış noktaları bunlarsa, bunları kendi yararınıza kullanın. Emoji, mizahı iletmenin iyi bir yoludur.

Güneş on sekizinci günde şefkatli Balıklara girerek, diğer insanların acılarına çok daha empatik olmanıza yardımcı olur. Yardımcı olmak için yapabileceğiniz bir şey var mı? Birine ağlayacak bir omuz veya sıcak bir yemek teklif etmek, sizi hiçbir şey yapmamaktan çok daha iyi hissettirir.

25 Şubat’taki bir güneş-Uranüs sekstili, yaratıcılığınızı harekete geçirir ve olayları yeni bir perspektiften görmenize yardımcı olur. Aniden ortaya çıkan içgörü flaşları, kendinizi odadaki en zeki insanlardan biri gibi hissetmenizi sağlar. Bir fark yaratmak için yeni keşfedilen aydınlanmanızı kullanın.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
BAŞAK Burcu Şubat Aylık Burç Yorumları

1 Şubat’ta başlayan para odaklı Venüs ve yenilikçi Kova burcunun birleşimi, size bazı cesur finansal kararlar verme özgürlüğü veriyor. Genelde paranız konusunda çok daha ihtiyatlı olursunuz, ancak önümüzdeki birkaç hafta içinde iyi bir fırsat gördüğünüzde, ona atlamak isteyeceksiniz. Riskler şimdi ödüllendiriliyor.

Onuncu kattaki Merkür-Mars karesi, esas olarak yasal terminolojiden veya bir başkasının motivasyonlarından emin olmadığınız için müzakereleri zorlaştırır. Her zaman bu açıdan netlik kazanın Başak, yoksa daha sonra bunun bedelini ödersiniz.

13 Şubat’taki Merkür-Venüs kavuşması, gerçek duygularınızı ifade etmek için mükemmel bir zamandır ve henüz “Seni seviyorum” demediğiniz bir ilişkideyseniz, neyi bekliyorsunuz? Duygularınızı ifade etmek asla kötü bir şey değildir. Şimdi dene.

Yirmi yedinci gündeki pratik burcunuzda, sizi hayatınızı temizlemeye çağıran bir dolunay var. Bunu kelimenin tam anlamıyla veya mecazi olarak alabilirsiniz çünkü her iki yolun da geçerliliği vardır. Bir dolabı temizleyin veya zehirli bir arkadaşlıktan kurtulun. Günün sonunda kozmik yükünüzü hafifletmek harika hissettiriyor.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
TERAZİ Burcu Şubat Aylık Burç Yorumları

Ana gezegeniniz Venüs, 1 Şubat’ta hırslı Oğlak burcundan çıkıp sıra dışı Kova burcuna taşınıyor ve ayınızın başlangıcına ilginç bir hava katıyor. Bir hava işareti olarak, kesinlikle başkalarıyla bağlantı kurma dürtüsünü hissediyorsunuz, ancak şimdi bunu tuhaf bir şekilde yapmayı seçebilirsiniz. Daha önce yapılmamış bir şey varsa, denemek için ilk sıradaki sizsiniz.

On birinci Venüs-Jüpiter kavuşumunda inanılmaz iltifatlar, büyüleyici aşk mektupları ve diğer şaşırtıcı hayranlık biçimlerini almaya hazır olun! Popülerliğiniz şimdi artıyor, ancak nedenini çözemezsiniz. Soru sorma Terazi. Dikkatin tadını çıkar.

Özgürlük arayan Kova burcunda yeni ay, yine 11 Şubat’ta, size yeni yollar açıyor ve yeni patikalar yaratıyor. Artık gerçek bir öncüsünüz ve daha önce kimsenin gitmediği yerlere cesurca gitmek istiyorsunuz. Bir mucit iseniz, parlama zamanınız budur. Rastgele fikirlerle dolu bir defteriniz varsa, şimdi paylaşın.

Sevgi dolu Venüs, yirmi beşinci yaşta sempatik Balık burcuna girer ve sizi gerçekten ihtiyacı olan birine yardım etmeye teşvik eder. Çok sayıda değerli neden var ve hepsine dahil olamasanız da, yalnızca bir kişiye yardım etmek büyük bir fark yaratır. Size yakın birinin anlayışınıza ihtiyacı var.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
AKREP Burcu Şubat Aylık Burç Yorumları

1 Şubat’ta başlayan ilginç Venüs ve Kova ortaklığı aşk hayatınızı veya para durumunuzu iyileştirmek için herhangi bir şey yapabilir mi? Evet, açık fikirli olmaya istekliysen, aslında olabilir, Akrep. Sabit bir işaret olarak, işleri kendi yönteminizle yapma eğilimindesiniz, ancak şimdi akıllıca olan şey yeni ve farklı (ve evet, hatta tuhaf) bakış açılarını dinlemektir.

Onuncuda, iletişimsel Merkür, ortak hükümdar Mars’ınızı kareler ve insanlarla etkileşime girdiğinizde sizi biraz gerginleştirir. Enerjiniz yüksek ve şüpheleriniz daha da yüksek, bu da gerilim yaratabilir ve neredeyse hiçbir şey üzerinde tartışmalara yol açabilir. Mümkünse başka bir zamana kadar önemli kararlar vermeye devam edin.

13 Şubat’taki bir Mars-Neptün sekstili cazibenizi artırır (eğer mümkünse) ve diğer insanların size yakın olmak istemesine neden olur. Muhtemelen kabul etmeyecek olsanız da bu ilgiyi seviyorsunuz. Neyse ki, neyin doğru neyin yanlış olduğuna dair güçlü bir fikriniz var, bu yüzden tapanlarınızdan herhangi birinden yararlanma şansınız çok az!

Yirmi dördüncü gündeki ortak yöneticileriniz Mars ve Pluto arasındaki üçgen, oldukça iddialı bir notla ayı sonlandırıyor. İddialı ancak tehditkar olmayan yaklaşımınız, şimdi hedeflerinize ulaşmanıza gerçekten yardımcı oluyor. Liderlik becerilerinizden yararlanın.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
YAY Burcu Şubat Aylık Burç Yorumları

Güneş, aya başlamak için teknolojik olarak yetenekli Kova burcunda, bu da birçok farklı alanda size yardımcı olabilir, Yay. Modaya uygun uygulamaları indirin, yeni çıkan video oyunlarını oynayın, bir başlangıç ​​akış hizmetini deneyin veya ev bilgisayarınızı yükseltin. Yeniliği benimsemeye ne kadar istekli olursanız, o kadar çok ödüllendirilirsiniz.

11 Şubat’ta Venüs ile hükümdarınız Jüpiter arasında her türlü yeni kapıyı açabilecek bir kavuşma sırasında kendinizi şanslı bir serinin ortasında buluyorsunuz. Bir şeyin neden olduğunu sorgulamamaya çalışın ve sadece olduğu için minnettar olun. Bu inanılmaz şansı hak etmediğini mi düşünüyorsun? Tekrar düşün.

Güneş, on sekizinci günde Balık’la ilgilenmeye başladığında, birine geri ödeme yapmak ya da sadece bir iyilik yapmak için bir ayınız var. Bu çok özverili bir enerjidir ve başkaları için bir şeyler yapmak sizi inanılmaz derecede iyi hissettirir. Başkalarına şefkat ve anlayışla davranmak artık ana hedefinizdir.

27 Şubat’taki Başak dolunayı, size her şeyi gerçek anlamda kontrol altına alma şansı veriyor. Evini temizle. Ofis alanınızı düzenleyin. Yeme alışkanlıklarınızı daha iyi anlayın ve egzersiz yapmaya başlayın. Daha başarılı bir gelecek, bu ay boyunca yaptığınız değişikliklere bağlıdır.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
OĞLAK Burcu Şubat Aylık Burç Yorumları

Para odaklı Venüs, hırslı hükümdarınız Satürn’ü 6 Şubat’ta birleştirerek sizi ciddi şekilde kıçınızı tekmelemek için mükemmel bir konuma getiriyor. Doğal olarak, kısa yoldan zengin olma planlarından çok uzun vadeli yatırımlara yönelme eğilimindesiniz, ancak şu anda umut vaat eden tüm fikirlere atlamalısınız. Zenginliğinizin çabanıza eşit bir oranda arttığını görmelisiniz.

On birinci gündeki bir Kova burcundaki yeni ay, sizin gibi yeryüzüne inen bir burç için alışılmadık bir durum olan, kafanıza bazı fikirler getirir. Garip ve beklenmedik bir şey yapmak için pratikliğinizi yeterince uzun süre bırakabilir misiniz? Yakında bir daha böyle bir şansın olmayabilir.

17 Şubat’taki Satürn-Uranüs karesi, yalnızca her 14 yılda bir gerçekleşen bir özelliktir ve bu sizin için sorun değil çünkü bu beklenmedik değişikliklerle dolu gergin bir zaman olabilir. Muhtemelen hayatınızın hangi bölümlerinin işe yarayıp hangilerinin çalışmadığı sizin için açıktır, ancak bu konuda herhangi bir şey yapmak için kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Sinir bozucu hakkında konuşun!

Bir Başak dolunayı, hayatınıza bir düzen getirmenize yardımcı olmak için yirmi yedide gelir. Önemsiz bir çekmeceyi düzenlemek veya kullanılmayan uygulamalarınızdan bazılarını silmek gibi küçük şeyler bile size eksik olan başarı hissini verebilir.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
KOVA Burcu Şubat Aylık Burç Yorumları

Güneş, aya başlamak için havadar burcunuzdadır ve size arzuladığınız özgürlüğü verir. Zaman zaman bir patron, ebeveyn veya ortak gibi biriyle görüşmeniz gerekse bile, tekneyi yöneten ve büyük kararlar alan tek kişinin siz olduğunuz hissini hala takdir edersiniz.

7 Şubat’taki bir Venüs-Uranüs meydanı (özellikle aşk ve para sektörlerinizde) yolunuzu biraz geriyor, bu yüzden değişimi tam olarak kucaklamayı umuyoruz. Hareketsiz durduğunuzda, dünyanın önünüzden geçmesini izlerken çok az şey olur. Bu zorlu enerji sizi seyirci değil katılımcı olmaya teşvik eder.

On yedinci kattaki Satürn-Uranüs karesi rahatsız edici bir enerji üretebilir ve bu özelliğin sadece 14 yılda bir gerçekleşmesine sizi sevindirir. Şu anda meydana gelen değişiklikler, sizin için yapılan ve en az sevdiğiniz türden olanlardır. En kötü kabuslarınızdan biri hayal gücünüzü bastırmaktır ki bu şimdi çok iyi olabilir.

Güneş, Balık burcunun sulu derinliklerindeki havadar burcunuzu 18 Şubat’ta bırakarak sizi duygularınızın genellikle gitmeyi sevdiğinden çok daha derinlere götürür. Artan bir sempati duygusuna sahip olmak güzel olsa da, herhangi bir gerçek duyguyu ifade etmekten rahatsız oluyorsunuz. Neyse ki, hayalleriniz artık canlı ve gerçeklikten uzaklaştırmak için kullanılabilir.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu

Venüs 1 Şubat’ta Kova burcuna girdiğinde, özellikle para ve kalp meseleleri söz konusu olduğunda, kişiliğinizi kucaklamanız için sizi cesaretlendiriyor. Bu alanlarda her zaman çok fazla güven duymazsınız, ancak benzersiz kişiliğinizin parlamasına izin verdiğinizde, gerçekte ne kadar yetenekli olduğunuza şaşıracaksınız.

Mars 13’ünde hükümdarınız Neptün’ü sekize ettiğinde havada romantizm var. İdeal partnerinizle birlikte misiniz? Eğer öyleysen onları şımart. Değilseniz, neye benzedikleri veya kişiliklerinin nasıl olduğu hakkında bir fikriniz var mı? Rüyaların ve vizyonların artık inanılmaz derecede yardımcı araçlar, Balık. Sizi mutluluğa götürecek işaretleri görmezden gelmeyin.

Güneş, Kova burcundan ilginç hava burcundan ayrılıyor ve 18 Şubat’taki nazik, içe dönük burcunuzla ortak oluyor ve size bir ay sessiz iç gözlem ve yalnız zaman veriyor. Boş zamanınızı iyi bir kitapla kıvrılmak, biraz ekmek pişirmek, kendinize pedikür yapmak veya gülünç derecede uzun köpük banyosu yapmak için kullanın. Kendinizi şımartacak kadar uzun süre başkalarına bakmayı bırakma izni verin.

Venüs, yirmi beşte barışçıl burcunuza girer, bu yüzden herhangi bir tür çatışmadan kaçınmak için hemen her şeyi yaparsınız. Aşk ve para söz konusu olduğunda, bazı konuları ele almanız gerekebilir, ancak önümüzdeki üç hafta boyunca olumsuzlar yerine olumlulara bakmayı tercih edersiniz.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/monthly-overview.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.