Günlük Burç Yorumları 3 Şubat 2021

3 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 3 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
3 Şubat 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Bugün karşınızda göründüğünüz izleyici, belirsizlik veya kodlanmış iş konuşması havasında değil. Dikkatlerini sıradan tavırların gerektirdiğinden daha uzun süre devam ettirmek istiyorsanız, doğrudan ve net konuşmanız gerekir. Cesaretiniz bir temiz hava soluğu gibi olacak ve bunu olduğu gibi anlatmaya başladığınızda pek çok insanın canlanmasını bekleyebilirsiniz. Ne yaparsanız yapın grup üzerinde bir izlenim bırakacaksınız, öyleyse neden samimi olmayı seçmeyesiniz?


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
3 Şubat 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Son zamanlardaki başarılarınız hakkında sağa sola böbürlenmeye başlamak için çok alçakgönüllüsünüz, ama kendini beğenmiş olmama arayışınızda, gerçekten hak ettiğiniz bazı olumlu basından mahrum musunuz? Bugün kendi borunuzu usulca çalmalısınız. Yaptığınız veya kazandığınız şey hakkında birkaç dedikodu yapın ve dedikodunun sizin için yayılmasına izin verin. İnsanların ne kadar harika olduğunuzu bilmesi gerekiyor, bu yüzden hediyelerinizi saklamayın. Onları gurur ve güvenle paylaşın.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
3 Şubat 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Kendinizi aydınlatın! Şu anda işler ne kadar kötü olsa da olmasa da, hayatınızda kutlayabileceğiniz pek çok şey var. Son zamanlarda kafanızın etrafında dönen endişeler ve sıkıntılar üzerinde durmayı bırakın. Eski fotoğrafları gözden geçirin ve havalı olduğunu düşündüğünüz saç kesimlerine ve yaptığınız moda hatalarına gülün. Kendinize en sevdiğiniz kurabiyelerden bir miktar pişirin ve hepsini tek başınıza yiyin! Sadece aptal olun ve düşüncelerinizin çok derinlerine inmekten kaçının.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
3 Şubat 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Özverili olmak ve değerli bir amaca zaman ayırmak harika bir şey, ancak bunu sadece övünme hakları için yapıyorsanız, bunu yapmanın hiçbir anlamı yok. İnsanlar yanlış bir eylemi görebilir, sizinki bile çoğundan daha iyidir. Gösteriş yapmaya başlamak istiyorsan, bunu yapmak için bir bahane uydurmana gerek yok. Sadece kendin olduğun için yeterince harikasın! Öyleyse, dünyanın en büyük yıldızıymışsınız gibi eşyalarınızı dolaşarak dolaşın. Birçok insan zaten öyle olduğunu düşünüyor!


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
3 Şubat 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Hayatta alabileceğiniz en büyük risk, barbut masasında hepsinin siyaha bürünmesine izin vermemek veya bir futbol maçında hayatınızın tasarrufunu yatırmak değildir. Hayır, alabileceğiniz en büyük risk kalbinizi tamamen başkasına vermektir. Ancak, risk ödediğinde aldığınız acele, herhangi bir miktardaki paranın olabileceğinden daha büyüktür. Buna değer. Kaybetseniz bile, kalbiniz yine sizin olacak ve çok daha akıllı olacaksınız. Duygularınızı paylaşmak bir kazan / kazan durumudur.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
3 Şubat 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Bugün size çarpan bir sosyal elektrik sarsıntısı hissettiğinizde, onunla gidin. Çok katı olmayın ve neden bu şenlik patlamasını hissettiğinizi anlamaya çalışın, sadece tadını çıkarın! Birini yepyeni bir ışıkta görmeye başlıyorsunuz ve muhtemelen sizi yeni bir ışıkta da görmeye başlıyorlar. İkinizin birlikte biraz yalnız zaman geçirme zamanı gelmedi mi? Hafif ve rahat tutun. Onları neyin harekete geçirdiğini bulmaya hazırsınız.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
3 Şubat 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Liderlik rolü üstlenmekten korkuyor musunuz? Bugün başkaları size cevap veya tavsiye aramaya başladığında başka seçeneğiniz olmayabilir. Çıldırma! Onların sorularını halledebilirsiniz. Sezginiz, zekanız ve yaratıcılığınız geçmişte her zaman sizin için geçti ve bugün sizin için tekrar gelecekler. Aşina olduğunuz konularda tavsiye vermekten çekinmeyin. Ancak işler rahat bölgenizin dışına çıktığında, akıllı olun ve bunları uzmanlara yönlendirin.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
3 Şubat 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Tüm çılgın maskaralıklarınızı başka bir zamana saklayın. Bugün işleri hafif tutmak istiyorsunuz. İronik olarak, bastırılmış olmak size gösterişli olmaktan çok daha fazla dikkat çekecektir. Gürültücü ve gösterişli olmak şu anda bir sorun. İnsanları çok fazla sarsabilir ve kişiliğinizin yanlış yönlerine odaklanmalarına neden olabilir. İnsanların neyle ilgili olduğunuzu ve masaya ne getirdiğinizi anlamalarına gerçekten yardımcı olacak olan sessiz güveniniz.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
3 Şubat 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Birinin cömert hediyesi sizi suçlu hissetmenize neden oluyor mu? Övgüyü (veya fiyat etiketini) gerçekten hak etmediğinden mi endişeleniyorsun? Suçluluğunuzu bir kenara bırakın ve insanların size verdiği şeyleri nasıl kabul edeceğinizi öğrenin. Onlara teşekkür edin ve devam edin. Kişisel olarak hak edip etmediğinizi düşünmeniz, gerçekten alakalı değil. Bunu sizin için yapmak istediler ve bunu yapmak onları iyi hissettirdi. Çok fazla itiraz ederseniz, sadece kendilerini bilinçli hissettirirsiniz.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
3 Şubat 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Şu anda endişelendiğiniz kişinin sabrınıza ve desteğinize her şeyden çok ihtiyacı var, bu yüzden onlara istedikleri alanı verin. En derin duygularıyla temize çıkmaları konusunda onlardan fazla talep etme. Paylaşmak istemiyorlarsa, bu size güvenmedikleri anlamına gelmez. Henüz nasıl hissettiklerini bile bilmedikleri anlamına gelebilir. Bir şeyleri işlemeleri gerekiyor ve sizin de yapmalarına izin vermeniz gerekiyor. Konuşmaya hazır olduklarında arayacakları ilk kişi sen olacaksın.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
3 Şubat 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Dünyanızda fark yaratabilecek insanlarla düşüncelerinizi paylaşmanız için harika bir fırsat verilebilir. Neyin doğru olduğuna dair sabit fikirleri gevşemeye başlıyor ve alışılmadık şekilde alıcı bir zihin çerçevesi içindeler. Aslında, işleri yapmanın daha iyi bir yolunu ifade edebilecek birini arıyorlar. Bu, sen misin? Bunu öğrenmenin tek yolu tartışmaya katkıda bulunmaktır. Bu sefer köşeye oturma. Öne oturun ve puanlarınızı toplayın.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
3 Şubat 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Bugün büyük bir kişiliğin etrafında olacaksanız, eğiliminiz liderlik etmelerine ve kararları vermelerine izin vermek olabilir. Sonuçta, bundan zevk alıyorlar ve bunda oldukça iyi görünüyorlar. Ancak, bu kişinin olayları iyi bir şekilde ele alabilmesi ve onlara doğru bir şekilde öncelik vermesi için çok fazla şey olabilir. Bugün gibi bir günde ihtiyacınız olan şey, işlerin nasıl yapılacağını bilen daha dengeli bir insandır. Bu kişi sen misin? Öyleyse, öne çıkın ve liderliği ele alın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.