Rüya Yorumcum

Günlük Burç Yorumları 22 Şubat 2021

22 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 22 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
22 Şubat 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Koç burcu olarak, doğal çalışma tarzınız, herhangi bir aktiviteye baştan başlamaktır. Pazartesi gününün gökyüzü bu dürtüye karşı çalışır ve haftanın başlamasını yavaşlatır. Ay, duygusal Yengeç burcunun içinden geçerek dikkatinizi ev, aile ve söylenmemiş duygularla ilgili güncel konulara odaklıyor. Şimdi dinlenmenin, en yakın akrabanızla bağlantı kurmanın ve ev ortamınızı daha destekleyici hissettirmenin tam zamanı.


Boğa Burcu
22 Şubat 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Önümüzde yoğun bir gün Boğa var. Ay, ruh paylaşımı Yengeç’ten geçerken, evren sizden hikayenizi bugün çeşitli kanallardan anlatmanız için yalvarıyor. E-postaları yanıtlamayı, beklenmedik sohbetlere kapılmış olmayı veya geçen hafta farkındalığınızın çatlaklarından geçen mesajlara geri dönmeyi bekleyin. Sesiniz net ve kendinden emin olduğu için, sözünüzü birisine iletmek için ideal bir gün.


İkizler Burcu
22 Şubat 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, amacınız İkizler ile temasa geçmekle ilgilidir. Bu, kulağa uzun bir düzen gibi gelse de, hikayenin doğal olarak ortaya çıkmasına izin vermek, sizin için doğru yolun ne olduğunu belirlemenize yardımcı olur. Bugünün girişime aç Yengeç ayı, kaynaklarınızı gözden geçirmenize ve yeteneklerinizin değerlendirmesini yapmanıza olanak tanır. Ufkunuzu genişletmek için hangi becerileri uygulayabileceğinizi görmeye çalışın.


Yengeç Burcu
22 Şubat 2021 Pazartesi Yengeç Burç Yorumları

Evren bugün seni şımartmak istiyor, Yengeç. Özlem duyduğunuz ilgiye kendinizi kaptırın! Ay, bütün gün burcunuzdan geçerek görünüşünüzün, sağlığınızın ve bireysel ihtiyaçlarınızın artan farkındalığına işaret eder. Luna, bugün hayat veren güneş ile destekleyici bir bağlantı kurarak güçlü bir iç denge hissine dönmenize yardımcı olur. Kendinizle temasa geçmeye odaklanın ve gerisi yerine oturmalıdır.


Aslan Burcu
22 Şubat 2021 Pazartesi Aslan Burç yorumları

Bugün hemen harekete geçmeyi beklemeyin Aslanlar. Ay bugün karamsar Yengeç burcuna dönerken, muhtemelen dinlenmeye ve sosyal bir ara vermeye ihtiyaç duyacaksınız. Kendinizi en iyi şekilde hissetmek için, yalnız kalmak, düşünmek ve yavaşlamak için geniş bir alana ihtiyacınız olacak. Kendinizi iş yükünüzle aşırı yüklememeye çalışın, ancak işlerinizi halletmeniz gerekiyorsa, bunu tek başınıza çalışmanıza izin veren bir ortamda yapın.


Başak Burcu
22 Şubat 2021 Pazartesi Başak Burç yorumları

Tek başına gitmek zorunda değilsin Başak. Ay, Kanseri beslemek için süzülürken, evren size Pazartesi günü gökyüzünün altında topluluğunuzla yeniden bağlantı kurmanızı hatırlatıyor. Genelde ilgilendiğinizden daha fazla sosyal etkileşim özlem duymanız olasıdır, bu nedenle, dünyanızda gerçekten olmasını istediğiniz insanlarla bağlantılara ulaşmanıza ve onları yeniden kurmanıza izin verin.


Terazi Burcu
22 Şubat 2021 Pazartesi Terazi Burç yorumları

Sadece üstlendiğin yeni sorumlulukların yüzeyini kazıtıyorsun, Terazi. Yılın bu zamanı sizi organize ve verimli kılmak için çalışır, bu da başarmak için yeterli çaba gerektirir. Ay, fikri besleyen Yengeç burcunda süzülürken, Pazartesi gününün gökyüzü bu konuları genişletmenize yardımcı olur. Özellikle halkın gözü önünde tutkularınızı ilerletmek için ideal bir gün.


Akrep Burcu
22 Şubat 2021 Pazartesi Akrep Burç yorumları

Katı düşünmeye alışmak hepimiz için kolaydır, Akrep. Ay, duygusal açıdan zengin Yengeç ile kıyıda ilerlerken, zihinsel atmosferinizi karıştırmak ve bazı yeni bakış açılarının girmesine izin vermek için cesaretle Pazartesi günü gökyüzü geliyor. Rutininizi değiştirmenin, yeni bir şey öğrenmenin veya bugün bilgilendirici bir kitapta veya filmde kaybolmanın yollarını bulmaya öncelik verin. Zihniniz yeni bilgiler için aç!


Yay Burcu
22 Şubat 2021 Pazartesi Yay Burcu yorumları

Yay burcu olarak, ağır duygularınızla başa çıkmak her zaman kolay değildir. Pazartesi gününün gökyüzü, daha hassas duygularınıza karşı sabırlı olmanızı ve yüzeyin hemen altında neyin harekete geçtiğini anlamaya çalışmanızı teşvik eder. Ay tüm gün derin duygu Yengeçlerinden geçerken, ilişki konularının daha karanlık ve daha savunmasız tarafı bugün odaklanmanızda özellikle önemli bir yer alıyor.


Oğlak Burcu
22 Şubat 2021 Pazartesi Oğlak Burcu yorumları

Oğlaklar inanılmaz derecede kendi kendine yeten insanlardır. Bazen ilişkinizin ihtiyaçlarını ayarlamayı unutabileceğiniz noktaya kadar! Ay hassas Yengeç burcuna dalarken Pazartesi gününün gökyüzü, ortaklık cephesine yeniden odaklanmanıza yardımcı olmaya çalışıyor. Luna’nın zıt burcunuzdaki varlığı, kalbinizde neler olduğunu, mevcut ilişki hikayenizin neye benzediğini ve nelerin iyileştirilmesi gerektiğini keşfetmenize yardımcı olur.


Kova Burcu
22 Şubat 2021 Pazartesi Kova Burcu yorumları

Bu hafta koşmaya hazırsın Aquarius. Boş vakit geçirdiğiniz bir hafta sonunun ardından, iş yükünüze odaklanmanın zamanı geldi. Ay, Kanseri beslemek için süzülürken, Pazartesi gününün gökyüzü size vites atmanız için gereken her şeyi verir. Bugün kendinizi en iyi şekilde hissetmek için, size uygun olan kapasite ne olursa olsun üretken olmayı hedefleyin. Kişisel yeteneklerinizi harekete geçirmenize yardımcı olacak çok büyük bir çaba harcamanıza gerek yok.


Balık Burcu
22 Şubat 2021 Pazartesi Balık Burcu yorumları

Bu sabah iş odaklı bir havaya girmek zor olabilir, Balık. Ay hassas Yengeç burcuna doğru süzülürken, zahmetli bir zamandan çok iyi vakit geçirme havasındasın. Sallanabiliyorsanız, yaratıcılığınızı ve kendini ifade etmenizi harekete geçiren bir aktivitede kaybolmanıza izin verin. Kendi kişisel sahnenizde yaşamaya çalışıyorsunuz, bu yüzden gününüze biraz eğlence katmaya çalışın.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Exit mobile version