Günlük Burç Yorumları 20 Şubat 2021

Günlük Burç Yorumları 20 Şubat 2021 hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 20 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
20 Şubat 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Bugün kozmik yeşil ışık alıyorsun Koç. Messenger Mercury nihayet bu öğleden sonra geri dönüş aşamasını durdurarak, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı oluyor. Ay, tüm gün hiperaktif İkizler’de süzülüyor ve grup çabaları, hikaye anlatımı veya diğer sosyal koşullar gerektiren herhangi bir durumda iyi ruh halleri ve olumlu sonuçlar sunan bir dizi iyi desteklenmiş yön oluşturuyor.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
20 Şubat 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Bugün bir şeyler yapma fırsatını kaçırmayın, Boğa. Çevik İkizler ayı gökyüzünde çeşitli güçlü yönler oluşturur ve size kariyerinizi geliştirecek önemli fırsatlardan yararlanma şansı sunar. Beceri setinizi geliştirmek ve kendinizi herkese açık bir platformda paylaşmak için harika bir gün. Messenger Mercury, retrograd aşamasını tamamladı ve bugün de doğrudan hareket ederek, yaratıcı projeler ve iddialı özlemlerle ilgili planların harekete geçirilmesine yardımcı oluyor.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
20 Şubat 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, cumartesi gökyüzü seni parlatmaya çalışır. Yönetici gezegeniniz, haberci Mercury, sonunda geri gitme aşamasına son veriyor ve bu öğleden sonra doğrudan harekete geri dönüyor. Mercury’nin ileri hareketi, Ocak ayında geri dönen eğitim arayışlarında veya kendi kendine genişlemeye dayalı fırsatlarda ivme kazanmanıza yardımcı olur. Ayın burcunuzdaki varlığı, kendi ifadenizin de ışıldamasına yardımcı olur, bu yüzden spot ışığında durmaktan korkmayın.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
20 Şubat 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Cumartesi günkü evren, rahat bir nefes alır, Yengeç. İletişim merkezli Merkür, geri hareketini sonlandırıyor ve bugün doğrudan dönerek, önceki haftalarda deneyimlediğiniz her türlü ilişkiyi daha iyi çözmenize yardımcı oluyor. Başka yerlerde, yansıtıcı İkizler ayı, canlandırıcı ve rahat bir gün gerektirir. Luna, işleri hafife alırsanız kolayca keyif alabileceğiniz bir dizi olumlu yön yapar.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
20 Şubat 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Tüm parçalar yerine oturmaya başlıyor Leo. Messenger Mercury bugün geriye dönük hareketini durduruyor ve bu öğleden sonra direkt dönerek kişisel ilişkilerinizde dolanan tüm iletişim düğümlerini çözmeye yardımcı oluyor. Ay, tüm öğleden sonra etkileyici İkizler burcunda süzülüyor ve çeşitli ruh halini artıran yönler oluşturarak, arkadaşlara havalanmayı veya ortaklık alanında işleri düzeltmeyi kolaylaştırıyor.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
20 Şubat 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Bir Başak’ın işi asla bitmez! Odak noktanız kariyer ve itibar konularına odaklandığından, bu duygu özellikle bu hafta sonu doğru geliyor. Gerçekleri toplayan İkizler ayı, bugün bir dizi olumlu yön oluşturarak iş yükünüzün özellikle sorunsuz çalışmasına yardımcı olur. Yönetici gezegeniniz, haberci Mercury, haftalarca gerileyen hareketin ardından doğrudan hareket ederek, kendinizi yeniden ortalamanıza ve iş cephesinde yeni yerleri takip etmenize yardımcı olur.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
20 Şubat 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Bir Terazi olarak, hava unsuruna derinden bağlısınız. Zihinsel atmosferinizi sık sık yenilemeniz ve dünyanızın durgun bölgelerine “temiz hava” almanın yollarını bulmanız gerekir. Oynak İkizler ayı, konuşkan Merkür ve geniş Jüpiter ile aynı hizaya gelirken, bugünün gökyüzü rutini bozmanızı ve biraz macera bulmanızı istiyor. Başka bir yerde, Mercury gerilemesini sonlandırır ve doğrudan dönerek ertelenen yaratıcı projeleri tekrar rayına oturtur.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
20 Şubat 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Cumartesi gününün gökyüzü hoş bir tempo değişikliği sunuyor, Akrep. İletişim odaklı Merkür gerileme aşamasını sona erdirir ve bugün doğrudan hareket etmeye başlar, eviniz ve aile yaşamınızla ilgili konulara netlik ve yeni yön getirmeye yardımcı olur. Ay, düşünceli İkizler burcundan geçerken, ilişki meselelerine, borçlara ve paylaşılan finansmana odaklanan özel bir gün muhtemeldir. Luna’nın bir dizi olumlu yönü, ruh halini hafifletmeye ve yeni içgörüler sindirilebilir hale getirmeye yardımcı olur.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
20 Şubat 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Açıklık yolda, Yay. Son haftalarda, zihniniz muhtemelen artık ihtiyacınız olmayan şeylerle dolu bir saklama kabı gibi hissetti. Merkür’ün gerileme aşaması bugün sona eriyor ve zihinsel karmaşaya bir son veriyor ve haber hedeflerinize göre rotanızı düzeltmenize yardımcı oluyor. İlişki meseleleri büyük olasılıkla doruğa ulaşabilir, ancak iletişimsel İkizler ayı bugün bol miktarda destek aldığı için kolayca yatıştırılıp keşfedilebilir.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
20 Şubat 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Oğlaklar, üretken olduklarının farkına bile varmadan üretken olma eğilimindedir. Hızlı düşünen İkizler ayı, çeşitli görevleri yerine getirmenize yardımcı olduğu için, cumartesi gününün gökyüzü size işe koyulma ve başarmanız gereken her şeyi yapma şansı verir. Başka bir yerde, Merkür retrograd dansını bitirir ve doğrudan hareket etmeye başlar, son haftalarda mali durumunuzla ilgili ters giden detayları çözmenize yardımcı olur.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
20 Şubat 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Senin için inanılmaz derecede içe dönük bir zaman oldu Kova. Burcunuzdaki Merkür’ün gerileme aşaması, kim olduğunuzu anlamanıza yardımcı olmak için kişiliğinizin derinliklerine geldi. Bugün, Merkür doğrudan hareket etmeye başladığında bu yolculuk sona eriyor. Bu değişim, son haftalarda ortaya çıkan bireysellik veya sağlıkla ilgili herhangi bir sorun hakkında daha net hissetmenize yardımcı olacaktır.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
20 Şubat 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Kozmos bugün size taze bir doz berraklık getiriyor, Balık. Haftalarca Mercury’nin introspektif retrograd aşamasıyla uğraştıktan sonra, bu büyük olasılıkla bazı psikolojik derin dalışlarla sonuçlandı. Sonunda diğer taraftan çıkacaksın. Merkür bugün doğrudan ilerliyor ve Ocak ayından bu yana oyunda olan ev ve aile ile ilgili sorunlara yenilenmiş bir bakış açısı ve ivme kazandırıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.