Haftalık Burç Yorumları (11 Ocak – 17 Ocak Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
Koç Burcu 11 Ocak – 17 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Hafta başladığında ve her şey yoluna girerken diğer insanlara dikkat edin. Pazartesi ve Salı günleri, ilerlemek için doğal rekabet gücünüzü azaltmanız (ve bunun yerine bol miktarda cazibenizi kullanmanız) gerekebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri kendi düşüncelerinizde kaybolursunuz – ve maalesef bunların hepsi hoş değil. Bu huysuz fikirleri eyleme geçirirseniz, kafa karıştırmayı bekleyin. (Ya da daha iyisi, şimdilik sadece sessiz kalın.) Cuma ve Cumartesi günleri iyimser, dışa dönük halinize döndünüz, bu yüzden biraz macera arayın. Pazar günü yeteneklerinize ve başkalarının yardım etme yeteneklerine güvenin.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
Boğa Burcu 11 Ocak – 17 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Hafta başlarken can sıkıntısı bekliyorsanız, (hoş bir şekilde) hayal kırıklığına uğramaya hazırlanın. Rutininiz Pazartesi ve Salı günleri biraz kıvılcım alır ve eğlenmek için herhangi bir şansı takip etmelisiniz – işinizin beklemesi gerektiği anlamına gelse bile. Çarşamba ve Perşembe günleri tutkularınız sizi harekete geçirecek. Sadece seni de belaya sokmadıklarından emin ol. Cuma ve Cumartesi günleri, ticari marka sabrınız karşılığını verecektir. Başkaları hızla ilerliyor olsa bile şimdi durma ve düşünme zamanı. Bu Pazar toparlanın ve toparlanın. Bilen biri size aydınlanma armağanını verecek.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İkizler Burcu 11 Ocak – 17 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Her hafta bu şekilde başlamalı! Pazartesi ve Salı günleri enerji ve coşkuyla dolusunuz ve başkalarına evde, işte veya herhangi bir yerde ilham vermek için bolca çekiciliğe sahipsiniz. Yine de Çarşamba ve Perşembe günleri yavaşlamayı bekleyin: Analizde eylemden daha fazla niyetiniz olacak. Bu alışılmadık zeka ve iç görü, sizi bu fikirleri uygulamaya koyabileceğiniz Cuma ve Cumartesi günlerine götürmelidir – ve benzer düşünen bir partnerden bir şeyler olması için biraz yardım bekleyebilirsiniz. Pazar günü esnek olun. Beklenmedik durumlara uyum sağlamak için ticari marka esnekliğinizi kullanın.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 11 Ocak – 17 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Hafta başlarken ev cephesindeki sorunları izleyin. Pazartesi ve Salı, hem iç çatışmalara yol açabilir, hem de sizin açınızdan biraz empati uzun bir yol kat edebilir. Çarşamba ve Perşembe günlerinde duygular yükseliyor. Bu, romantizm ve ilişkilerde heyecana yol açabilir – ancak artan duygular, herhangi bir finansal veya yasal sorun için sorundan başka bir şey ifade etmez. Güvenli oyna. Cuma ve Cumartesi günleri süper duyarlılığınıza bir ara verin ve kendinize biraz zaman ayırın. Bu Pazar, bir problemin üstesinden gelmenin yaratıcı bir yolunu bulun.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
Aslan Burcu 11 Ocak – 17 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Hafta başlarken herkes yanınızda. Ve nasıl olamazlar? Pazartesi ve Salı günleri tüm cevaplara sahipsiniz (ve tüm eğlenceyi yaşıyorsunuz!). Popülerliğin tadını çıkarın. Çarşamba ve Perşembe günleri, çok hafifçe sessizleşeceksiniz – şimdi çene sürtme iç gözlem ve sessiz analiz için mükemmel bir zaman. Hafta sonu için tam zamanında harekete geçeceksiniz ve dramatik varlığınızı nereye götürürseniz götürün alkış, şefkat ve hayranlık bekleyebilirsiniz. Pazar günü başka birine yardım ederek kendinize yardım edin.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
Başak Burcu 11 Ocak – 17 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Hafta başlarken mali konularda biraz ihtiyatlı olun. Pazartesi ve Salı, ani satın alımlar için kötü günlerdir – ancak spontane fikirler ve geniş gözlü fikirler gibi diğer türden coşkular için harika günlerdir. Çarşamba ve Perşembe günleri, sohbetler başlatarak ve merakınızı takip ederek zekanızı şımartın. Cuma ve Cumartesi günleri acele etme dürtüsüne direnin. Bazen en cüretkar – ve değerli – risk, geri tepmek ve her şeyin olmasına izin vermektir. Pazar günü defne üzerinde dinlenin. Sıkı çalışmanızın karşılığını aldı ve biraz eğlence ve romantizm zamanı.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
Terazi Burcu 11 Ocak – 17 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Çapkın gülüşünüze ve rahat bakış açınıza kim karşı koyabilir? Hiç kimse, en azından hafta başladığında – Pazartesi ve Salı günkü skora göre çok etkileyici olacaksınız. Çarşamba ve Perşembe günleri dikkatinize hala cömert olabilirsiniz, ancak paranız konusunda cimri olacaksınız. Akıllı bir finansal plan hazırlayarak bu mali karmaşayı kullanın. Cuma ve Cumartesi günleri kendinizle dolusunuz – ama iyi bir şekilde! Söyleyecek çok şeyin var ve kafanda ne olduğunu duymak isteyen insanlarla çevrilisin. Pazar günü kendinize biraz sessiz zaman ayırın.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
Akrep Burcu 11 Ocak – 17 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Hafta zor bir dönemden başlayabilir. Kalbiniz ve kafanız Pazartesi ve Salı günleri aynı fikirde değil gibi görünüyor ve bu düşünmek için hareket etmekten daha iyi bir zaman olabilir (özellikle arkadaşlarınızla ileri geri şakalaşmaya güveniyorsanız). Çarşamba ve Perşembe günlerinize bakış açınız çarpıcı bir şekilde netleşmeli ve sizi son derece karizmatik ve kendinden emin bulmalıdır. Ne istediğinizi ve nasıl elde edeceğinizi bileceksiniz. Cuma ve Cumartesi günleri, o ana kapılmayı bekleyebilirsiniz. İkna edici biri sizi planlarına dahil etmek ister, ancak içgüdülerinizin size rehberlik edeceğine güvenebilirsiniz. Pazar günü yeni bir şeye başlayın.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
Yay Burcu 11 Ocak – 17 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Seni kim seviyor bebeğim Görünüşe göre herkes – ya da en azından bu hafta başlarken öyle görünecek. Arkadaşlar ve hayranlar pazartesi ve salı günleri afişinize toplanacaklar ve dileklerinizi duyurmanın tam zamanı. Dikkatli bir seyirci bekleyebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri, bu giden ruh hali utangaçlığa dönüşebilir. Belki biraz huzur ve sessizliğin yeniden canlanma zamanı gelmiştir? Cuma günü (ve Cumartesi gününe kadar) neşeli, güler yüzlü halinize geri döneceksiniz ve işler planladığınız gibi gitmese bile eğlenmeye güvenebilirsiniz. Pazar günü, yalnızca küçük, sembolik bir jest olsa bile, gerçekten benzersiz ve orijinal bir şey yapın.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 11 Ocak – 17 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Hırslılığınız hafta başladığında karşılığını alacak. Pazartesi ve Salı, projelere başlamak ve bir şeyler yapmak için harika günlerdir. Şu anda herkes aynı aşırı başarı dalgaboyunda olmayabilir, ancak en azından yolunuzdan çekilmek için iyi bir mantığa sahip olacaklar. Çarşamba ve Perşembe, geri adım atmanız ve bulunduğunuz yeri yeniden değerlendirmeniz için zaman ve perspektif sağlamalıdır ve hesap almanıza yardımcı olacak arkadaşlarınıza güvenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ayrıntılarda disiplinli kalmanız gerekir, ancak zihninizin büyük resmi ortaya çıkarmak için dolaşmasına izin vermeye çalışın. Pazar günü, her şeyi başarmak için gereken zeka ve güce sahipsin.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
Kova Burcu 11 Ocak – 17 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Hafta başladığında yakın bağlantılar kurmayı bekleyin. Pazartesi ve Salı, puanınızı iletmek ve arkadaşlarınızı kazanmak (ve hatta belki yenilerini edinmek) için mükemmel günlerdir. Çarşamba ve Perşembe, düşünceler büyük resme geçerken yavaşladığınızı ve içe döndüğünüzü görüyor. Seçtiğiniz işte yeterince ilerleme kaydediyor musunuz? Cuma ve Cumartesi günleri başkaları sizden sorumluluk almanızı bekleyecek – ama eğlenceli bir şekilde! Hem yeni hem de eski arkadaşlarınızla bir gezi (veya belki bir parti) düzenleyin. Pazar günü bir şey başarmaya çalışma. Sadece arkanıza yaslanıp günün tadını çıkarmaya çalışın.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
Balık Burcu 11 Ocak – 17 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Hafta başlarken çatışmaya dikkat edin. Diğerleri Pazartesi ve Salı günleri sizin tarafınızda olmayabilir ve hatta eski ortaklar bile planlarınızla çelişen hırslara sahip olabilir. Eskiyi yeninin lehine fırlatmaktan korkmayın ve çarşamba ve perşembe günleri avantaj elde etmeye çalışanlara karşı ekstra dikkatli olun. Kendiniz için ayağa kalkın ve geri adım atmayın! Cuma ve Cumartesi günleri akıllıca bir plan oluşturabilirseniz, yanınızda şansın olmasını bekleyin. Yıldızlar, doğru şeyi yapma çabalarınıza yardımcı olacaktır. Pazar günü liderliği ele alın. Diğerleri size yön vermenizi ya da yapacak başka birine giden yolu göstermenizi isteyecektir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.