Günlük Burç Yorumları 9 Ocak 2021

9 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 9 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
9 Ocak 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Grup çalışması, birçok insanın birlikte tek başlarına yapabileceklerinden daha fazlasını yapmalarına yardımcı olarak büyülü bir şey olabilir. Ancak bir grup çalışması, çatışan egoların ve mücadele gündemlerinin bataklığı da olabilir. Bugün, bunu aklınızda tutun ve sadece kendileri için dışarıda olan grubunuzun üyelerine dikkat edin. Bu karıştırıcıları tespit etmek kolay olacaktır. Lideri en yüksek sesle övenler onlar. Çoğunluk için doğru olan şeyleri yoldan çok uzağa yönlendirmeden önce onları arayın.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
9 Ocak 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Siz ve arkadaşlarınız şu anda çok farklı enerji seviyelerine sahip olabilirsiniz, ama hepiniz birbirinizi o kadar iyi tanıyorsunuz ki bu bir sorun olmamalı. Bir kişi yavaşladığında, diğerleri ona ayak uydurmalarına yardımcı olur. Ve bir kişi çok ileriye doğru zum yaparsa, herkes onu hızlı bir şekilde adım adım geri getirebilir. Herkes bu işin içinde ve destek sisteminiz süper güçlü. Aklı başında ve odaklanmış kalmak için birbirinize güvenebilirsiniz!


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
9 Ocak 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Herkes arada bir hata yapar, bu yüzden kendinize fazla kaba davranmayın. Her küçük detayın üzerinde kalamazsınız. Birinin dönüm noktası doğum gününü unuttuysanız, yanlış isimle otorite figürü deniyorsanız veya aynı derecede utanç verici başka bir şey yaptıysanız, endişelenmeyin. Özür dileyin, yolunuza devam edin ve ardından günlük ayrıntılara ve işlere odaklanarak kendinizi hatalardan uzaklaştırın. Kendinizi meşgul edin ve mükemmel olmadığınızı unutacaksınız.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
9 Ocak 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Evinizin etrafını temizlemek sandığınızdan daha zor olabilir. İstenmeyen eşyalarınızdan kurtulmak beklenenden daha uzun sürecektir, çünkü çoğunlukla malzemenin arkasındaki anlam kolayca dikkatinizi dağıtacaktır. Ancak yavaş hareket etmek şu anda mutlaka kötü bir şey değildir, bu yüzden zamanınızı ayırıp kendinizi en rahat hissetmenizi sağlayacak şekilde ve zaman diliminde yapmaktan çekinmeyin. Ve temizlik sürecinde genellikle daha büyük bir karmaşa yarattığınızı (geçici olarak) unutmayın.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
9 Ocak 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Kendi düşüncelerinize çok derin girme dürtüsüne direnin ve şu anda kendi bilinçaltınızda çok fazla şey yapmayın. İçedönük olmak daha memnun hissetmenize yardımcı olmaz, ancak başkalarına yardım edebilir. Çok değer verdiğiniz birinin iyi bir dinleyiciye ve hatta ağlayacak bir omzuna ihtiyacı var. Ulaşın. Bazı mesajlar gönderin ve hayatınızdaki insanlara neler olduğunu öğrenin. Herkesin olduğunuzu bildiği destekleyici kişi olun ve dikkat dağıtmanın tadını çıkarın.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
9 Ocak 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Bugün sorunlu bir arkadaşla konuşmak ve onları neşelendirmek için harika bir gün. Son zamanlarda hayatlarında çok fazla drama oldu ve çok ihtiyaç duydukları sessiz normalliği sağlayabilirsiniz. Eğlenceli ama ikinizin birlikte yapabileceği bir şey planlayın. Uzun bir yürüyüş veya yürüyüş, hatta sadece birlikte oturmak onlara düşüncelerini sizinle paylaşma şansı verecektir. Ve size tüm dikkatinizle dinleme şansı verecektir.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
9 Ocak 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Birisi için gerçekten ne hissettiğin konusunda geri mi duruyorsun? Sadece dökmen gerekiyor. Neye kızdığınızı, endişelendiğinizi ve hatta mutlu olduğunuzu söylemenin zamanı geldi. Bu kişi, söylediklerinize üzülmeyecek veya sinirlenmeyecek. İyi bir dinleyicidirler ve yapmak istediğiniz sohbeti yapmaya hazırlar. Yavaş yavaş başlayın. Hemen konunun etine atlamayın. İşleri kolaylaştırırsanız harika bir konuşma yaparsınız.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
9 Ocak 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Aklını şimdi kendine sakla ve dikkatini ver! Kendinizi sulu bir durumun ortasında bulabilir ve aksiyonu yakından takip etmeniz gerekir. Yine de çok zor olmamalı, çünkü işler oldukça eğlenceli olacak! Bu değişimin küçük detayları size çok komik gelecek. İnsanlar ne kadar aptal olabileceklerinin farkında değiller. Bu etkinlik, bir gün arkadaşlarınıza anlatabileceğiniz çok iyi bir hikayeye sahip.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
9 Ocak 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Şimdi sahip olduğunuz tüm yetkiyi kullanın. Senin için hiç zor olmamalı. Kendinize güveninizin söz konusu olduğu iyi bir aşamadasınız ve zaten bir güç tadına sahiptiniz. Zor kararlar vererek itibarınızı artırın. Herhangi bir güç kesintisi yapmayın. Taleplerinizi talep şeklinde iletin. Sorumlu olduğunuz kişilerin en iyisini düşünün ve destekleyici ve saygılı bir mesaj göndereceksiniz. Ama ihtiyacınız olan şeyden geri adım atmayın.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
9 Ocak 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Hemen şimdi daha somut bir düşünme yolunu keşfedin ve önemli yanıtlara ulaşacaksınız. Nesnel bilgi sunan gerçekleri ve rakamları bulun. Görsel sanat, müzik ve kendi hayalleriniz, size bir şeyleri detaylandırmak ve onları daha anlaşılır hale getirmek için ihtiyaç duyduğunuz netliği sunmayacak. Okul veya profesyonel bağlamda bu, daha az beyin fırtınası yapmanız ve daha fazla araştırma yapmanız gerektiği anlamına gelir. Şu anda zihniniz analiz ve planlama için en uygun olanıdır.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
9 Ocak 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Şu anda hayatınızdaki baş ağrılarından kurtulabilmeyi diliyor olabilirsiniz, ancak bir kuş gibi uçabilseniz bile, sonunda dünyaya geri dönmeniz gerekecek ve bu sorunlar tam orada sizi bekliyor olacaktı. Şu anda daha sağlam olmalısın. Sorumluluklarınızla yüzleşmeniz ve yapılması gerekeni yapmanız için gereklidir. Bir şeylerden kaçınmak için çok çabalarsanız, yalnızca kaçınılmaz olanı geciktirmiş olursunuz.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
9 Ocak 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Evren size ihtiyacınız olan her şeyi verebilir, ancak önce onu isteme cesaretine sahip olmalısınız. Sadece yap. Planlarınızı olabildiğince çok kişiye seslendirin ve arayışınızda kimlerin size katılmaya istekli olduğunu öğrenin veya size tüm farkı yaratabilecek manevi desteği verin. Kendinizi istediğinizi elde etmeye hazırlayın, çünkü tüm işaretler yakında size iyi haberlerin geleceğini gösteriyor. Tutumunuz değişiyor ve ivme artıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.