Günlük Burç Yorumları 23 Ocak 2021

23 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 23 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
23 Ocak 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Sadece James Bond gibisin, ehliyetinin heyecan vermesi dışında. Devlet başkanlarından rakip casusluk yapanlara kadar herkesi cezbedecek manyetizma ve nezakete sahipsiniz. Neredeyse kaçırdığınız tek şey, parlak aletlerden oluşan bir cephanelik. Ama kimi kandırıyoruz? Etrafınızdaki en ölümcül şey, elinizde egzotik bir şeyle en iyi resmi kıyafetinizi giymenizdir. Bu şeyleri nereye nişan aldığına dikkat etsen iyi olur.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
23 Ocak 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Her zaman sorumlu kişi olmaya çalışmak yorucu değil mi? Arkanıza yaslanın ve evrenin sadece bunu bir kez sürmesine izin verin. Kim bilir? Deneyimden o kadar zevk alabilirsin ki, daha sık yapmaya karar verirsin. Ve gerçekten, bazen evrenin ortaya çıkardığı düzenlemeler, yerine oturtmaya çalıştıklarınızdan çok daha uygundur. Kabul etmekten nefret edebilirsin, ama bunun doğru olduğunu biliyorsun. Bu yüzden rahatlayın ve ayaklarınızı yukarı kaldırın.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
23 Ocak 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Sonuca varmak eğlenceli ve kolay bir spor, ancak Olimpiyatlarda bunun için madalya vermiyorlar ve bunun iyi bir nedeni var. Uzun vadede işleri gereksiz yere karmaşık hale getirir. Baştan çıkarıcı olsa da, tüm kanıtlar ortaya çıkmadan herhangi bir sonuca varmayın. Kendinize çok zaman kazandırabilir ve bu şekilde sıkıntı yaratabilirsiniz. Bir kilo önleme hakkındaki o eski söz, yarım kilo tedaviye değerdir, şimdi hatırlamak için iyi bir söz. Gerekirse kendinize tekrarlayın.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
23 Ocak 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Hiçbir şey bulamazsanız, ağır hizmet tipi dolap temizliği zamanı gelmiş olabilir. Uymayan veya yıllardır giymediğiniz şeylere tutunmak, dolabınızda yeni bir başlangıç için daha az yer olduğu anlamına gelir. Devam edin ve büyük bir temizlik yapın. Hayatınıza gereksiz dağınıklık ekleyen her şeyi bağışlayın veya satın. Kim bilir? Bu küçük egzersiz, hayatınızın diğer alanlarında da daha fazla alan yaratabilir.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
23 Ocak 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Neden bir başkasının değişime öncülük etmesine izin vermiyorsunuz? Sorumluluğun sorumluluğunu üstlenmeye o kadar alıştınız ki, sorumluluk yükünün tamamını taşımamanın nasıl bir şey olduğunu unuttunuz ve bu iyi değil. Öyleyse devam edin ve yetki verin. Nasıl gittiğini görmek için daha sonra her zaman kontrol edebilirsiniz. Fırsat verildiğinde birisinin bu duruma nasıl yaklaştığını görünce hoş bir şekilde şaşırabilirsiniz.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
23 Ocak 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Para her şeyi değiştirir, özellikle de sorun yaşıyorsanız. Para kendi başına ne iyi ne de kötüdür, ancak saygı duymanız gereken bir enerji kaynağıdır. Kaynaklarınıza dikkat ediyor musunuz? Ya da mali durumunuzla ilişkiniz sağlıklı olmaktan biraz daha mı az? İkinci durum doğruysa, şimdi nakit paranızla nasıl başa çıktığınıza iyi ve sıkı bir şekilde bakmanın tam zamanı.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
23 Ocak 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Birisi (ve tam olarak kim olduğunu biliyorsunuz) sizin için çok güzel şeyler yapardı, ama son zamanlarda sizin için ne yaptılar? Size gerçek bir zevk anını kimin getirdiğini bildiğinizi en son ne zaman düşünmeniz beş dakikadan fazla sürerse, belki de ilişkinizi yeniden düşünmenin zamanı gelmiştir. Bu değiştirilebilecek bir durum mu? Değiştirmek bile istediğin biri mi? Bunların hepsi çok güzel sorular. Cevapları düşünmeye başlayın.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
23 Ocak 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Kendinizi İsviçre olarak düşünün, özellikle de değer verdiğiniz iki kişi bir yere serme, sürüklenme savaşına karışmışsa. Tarafsız olun ve sorunları için bir sondaj tahtası olmayı reddedin. Bunu çözmenin onlara kalması konusunda ısrar edin. Kemikli bir köpek gibi davranırlarsa ve sizi çekmeye devam ederlerse, bu ölünceye kadar sağduyulu bir çıkış yapın. Herhangi bir kayırmacılık gösterirseniz, biri çıldıracaktır.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
23 Ocak 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Bu ne kadar süredir devam ediyor? Siz ikiniz arasında hiç beklemediğiniz bir zamanda ateşlenmiş (veya yeniden alevlenmiş) bir şeye bakmıyorken olabilir mi? Romantizm her zaman böyle değil mi? Tam da iyi gittiğini düşündüğünüzde, her zaman yeniden ortaya çıkıyor. Devam edin ve bunun nereye varacağını görün. Kaybetmek için çok iyi bir fırsat.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
23 Ocak 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Bu da neydi böyle? Dünyanın ayaklarınızın altında hareket ettiğini mi hissettiniz? Son zamanlarda, güvenilir ve güvenilmez olan ne olursa olsun, hafife aldığınız vakıflar gibi geliyor. Bu dünyada tek sabitin değişim olduğunu hatırlamak önemlidir. Bu yüzden, her şey bir kargaşa halindeymiş gibi hissettirirken, bir perspektif duygusuna tutun ve iyi olacaksın.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
23 Ocak 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Beyniniz şu anda bir şişe şampanya gibidir: tüm baloncuklar, köpürme ve tonlarca heyecan. Dahası, tüm bu canlılığı, ışıltılı aktiviteyi ve sahip olduğunuz milyonlarca fikri etrafınızdaki herkese iletebilirsiniz. Hmmm. Her yerde ateşlenen çok fazla sinaps olmasaydı, burası neredeyse bir parti gibi olurdu!


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
23 Ocak 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Bir şey vizyonunuzu perde gibi engelliyor. Konsantre olursanız, bir köşesini kaldırıp net bir şekilde görebilirsiniz. Ancak onu zorlamak işe yaramayabilir. Duş alırken, araba kullanırken veya bulaşık yıkarken en iyi fikirlerin size nasıl geldiğini fark ettiniz mi? Evin etrafında dolaşın ve sorunu zihninizin arkasına koyun. Çözüm siz farkına bile varmadan size gelecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.