Günlük Burç Yorumları 22 Ocak 2021

22 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 22 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
22 Ocak 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Bir arkadaşınız size mutlak ihanet gibi gelen bir şey yapmış olsa bile, kin tutmak için elinizden geleni yaptıktan sonra (hiç iyi olmadığınız bir şey) barışçıl bir dalga onu uzaklaştırır. Merhametli ve nihayet özrü kabul etmeye hazır hissederek uyanacaksınız. Yine de affetmek iyi bir fikir olsa da, unutamıyorsanız kendinizi kötü hissetmeyin. Buna bilgelik denir ve deneyimle birlikte gelir.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
22 Ocak 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

İki çok güçlü dürtü arasında kalmışsınız. Bir tarafınız haberlerinizi tüm dünyaya duyurmak istiyor. Diğer taraf, bir ruhun içinizde olup bitenlerin yarısını bile bilmesine izin verme düşüncesine dayanamaz, en azından siz bu savaşan grupları mutlu bir uzlaşmaya götürmenin bir yolunu bulana kadar. Özel arkadaşınızın, ailenizin ve arkadaşlarınızın iyi geçinmesini sağlamak için elinizden geleni yapın. Ama şimdilik? Sessiz kal.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
22 Ocak 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

İster inanın ister inanmayın, müthiş aksanı olan bu egzotik yeni tanıdık, mürettebatınızla tanışmaya fazlasıyla hazır ve duygular karşılıklı. Her iki taraf da merak ediyor ve ikisi de diğeri hakkında söylediğiniz her şeyin doğru olup olmadığını görmek için can atıyor. Bundan sonra olacaklardan siz sorumlusunuz ve bazı ilginç ve farklı seçimler yapmaya hazırsınız.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
22 Ocak 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Yönetim, şans verildiğinde, her zaman oldukça iyi olacağına inandığın bir şey olmuştur. İşte burada. Kurumsal veya başka bir merdivene tırmanma şansı yeni geldi ve ortak kaynakları ve samimi diyalogları müzakere etmeyi başarabilirseniz, kendinize bir isim vermenin yanı sıra genel olarak dünya üzerinde rahat bir iz bırakabilirsiniz. Git al onları.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
22 Ocak 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Çözmek için çok uğraştığınız ikilemle ilgilenmeye neredeyse hazırsınız. Aslında, başarabilirseniz, işler gerçekten ısınmadan önce biraz zaman ayırın. En iyi bahsiniz? Sevgilinizle biraz zaman geçirin ve onu özel bir şeyle şaşırtın. Partnerin dışında herkesten bir süre uzak kalman gerekmiyor mu?


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
22 Ocak 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Evren eleştirel düşünmeyi geliştiriyor ve önemli kararları formüle etmenizi kolaylaştırıyor. Negatif düşünce ilerlemeyi ilerletmek için bir engel olabilir. Mümkün olduğunca parlak tarafa bakın. Çok güçlü olmadan doğrudan olabilirsiniz ki bu sahip olunması yararlı bir beceridir. Saldırganlık ve incelikli olma arasındaki mükemmel dengeye ulaşmak, kişisel yaşamınızı ve kariyerinizi mümkün olduğunu düşündüğünüzün ötesinde geliştirir.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
22 Ocak 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Bir şey, bazı alışılmadık şeyler söylemenize neden olabilir ve ayağınızı ağzınıza sokmanız gariplik, utanç ve hatta pişmanlıkla sonuçlanabilir. Yine de sadece insansın, bu yüzden sözlü gafların zamanla affedilmeli. Evren size büyük hayaller kurduğunuzda neyin mümkün olduğunu gösterir, bu yüzden umutlarınızı ve dileklerinizi gözden kaçırmayın. Bir fanteziyi gerçeğe dönüştürmek için ne gerekir? Kararlılık ve hayal gücünü birleştirerek olmak istediğiniz yere varacaksınız.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
22 Ocak 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Her gözeneğinden sızan duruş ve güvence sadece dokuzdan beşe kadar işe yaramaz, biliyorsun. Bu neredeyse 7/24 bir şeydir ve işten çıktığınızda davranışlarınızla daha fazla ilgilidir, çünkü hemen hemen herkes onay ve destek için hala sizi arayacaktır. Bu şu anda ailen için iki katına çıkıyor, o yüzden meşgul ol. Bunu muazzam bir iltifat olarak düşünün ve yardımsever bir diktatör olun. İş için mükemmelsin.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
22 Ocak 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Bırak dünyanın geri kalanı sorunlarla ilgilensin. Şu anki işiniz ciddi olan her şeyi unutmak ve sadece yapabildiğiniz için ailenizle biraz zaman geçirmek. Bazen kendi tarzınıza uyabilirsiniz. Uzun süredir devam eden bir inanç hakkında fikrinizi değiştirecek misiniz? Tartışmaya hazırsınız ve bu çok şey söylüyor.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
22 Ocak 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Nereye giderseniz gidin, koşullar ne olursa olsun ya da neden orada olursanız olun, çoğu zaman fahri müdür ve finans memuru yapılmanız olası değildir. Çoğu zaman aldırmazsın. Aslında, sık sık zevk alırsınız. Bu görevde olmak istemediğin zamanlardan biriyse, nazikçe boyun eğ. Her zamanki gibi bir ihtiyaç görürseniz, içeri girip yardım edeceksiniz. Ama kendi iyiliğin için biraz ara ver.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
22 Ocak 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Hiç beklemediğinizde, çok sevdiğiniz biri aklınızda bir amaç ile arayabilir, yazabilir veya ziyaret edebilir: sizi zorlu bir anlaşmazlıkta onların tarafını tutmaya ikna edebilir. Elbette, özellikle belediye binası gibi bir şeyse, aynı fikirde olmaktan çekinmeyeceksiniz. Ancak bu sefer, kaydolmadan önce sorunun doğasını ortaya çıkarmaları konusunda ısrar etmek isteyebilirsiniz.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
22 Ocak 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Romantik bir sırrı açığa çıkararak onları şaşırtacağını anlasanız bile herkese ne düşündüğünüzü söyleyin. Öncelikler listeniz son zamanlarda büyük ölçüde değişti. Sorun değil. O kadar da tuhaf değil. Bir olay gözlerinizi açabilir ve olayları net bir şekilde görmenizi sağlayabilir. Bu yüzden duyurunuzu yapın ve endişelenmeyin. Her şey yolunda, dedikleri gibi iyi bitiyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.