Günlük Burç Yorumları 17 Ocak 2021

17 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 17 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
17 Ocak 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Oldukça iyi tanıdığınız biri yeni bir hava veriyor ve romantik olduğunu düşünseniz sınırların dışına çıkmazsınız! Bu ilişkiyi yeni bir dünyaya taşıma fikri size çekici geliyorsa, işlerin gidişatını teşvik ettiğinizden emin olun. Ama ikinizin arasında bir şeylerin aynı kalmasını istiyorsanız, açık sözlü olmalısınız ve bunu en başta halletmelisiniz. Merhametli olun ama sınırlarınız konusunda kararlı olun. Reddetmek asla hoş değildir, ancak onlara liderlik etmek adil değildir.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
17 Ocak 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Kendinize olan güveniniz şu anda her zaman yüksek, ancak neyin doğru olduğunu ve başka kimsenin bilmediğini nasıl bildiğiniz konusunda çok dürüst olmayın. Vaaz vermekten hoşlananlar söz konusu olduğunda insanların uzun hatıraları vardır ve isteyeceğiniz son şey, birinin her şeyi bildiğinizi varsaydığınızı düşünmesidir. Bir mizah anlayışına sahip olmayı hatırlarsanız, alçakgönüllü olmakla kendinize güvenmek arasındaki mükemmel dengeyi elde edebilirsiniz. Kendinize gülmek, yapılacak çok sağlıklı bir şeydir.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
17 Ocak 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Egon son zamanlarda biraz hırpalanmış olabilir ama hayatta kalacak. Yaralarını iyileştirmek için çok fazla zaman harcamak artık bir hata. İhtiyaç duyduğu ilk yardımı verin ve sonra harekete geçin. Bugün normal hayatınızın eylemine geri dönmenize yardımcı olmak için bir arkadaşınızı çağırın ve hayatlarında neler olup bittiğini görün. Bir süreliğine kendi kafandan çık ve gerçekten başka birini dinle. Kim olduğunuz hakkında daha iyi hissetmeye başlamanın en iyi yolu, sizi seven insanlarla konuşmaktır!


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
17 Ocak 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Yapacağın tüm iyi işlerin bir listesini yaparken, bir ya da iki bencil davranışta bulunduğundan emin ol! En sevdiğiniz yemekle kendinizi şımartın veya kendinize bir süredir istediğiniz küçük bir alet satın alın. Hayatınızdaki insanlar yürekten onaylayacak. Çünkü kendiniz için bir şey yaptığınızda kendinizi mutlu edersiniz. Ve mutlu olduğunuzda, başkası için bir şeyler yapma olasılığınız daha yüksektir. Bu basit bir mantık, ama doğrudur.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
17 Ocak 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Herkes hata yapar ve artık size haksızlık yapan birini affetmeye hazırsınız. Bu cömert aşama bir süre daha devam edecek ve birisi park yerinizi çalarsa sakin kalmanızı ve birisi düşüncesizce bir şey söylerse bırakmanızı sağlar. Birine nasıl geri döneceğinizden daha fazla düşünmeniz gereken daha hoş şeyler var ve hayatın hak ettiğiniz şeyi nasıl elde edemediğinize her zaman kızmak için çok kısa olduğunu biliyorsunuz. Sonuç olarak bugün çok mutlu bir gün olabilir.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
17 Ocak 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Stresli hissediyorsanız, bir can simidi için hayal gücünüze dönün. Sadece gözlerinizi kapatın, derin bir nefes alın ve güneşli bir günde tembel bir dere boyunca sürüklenen bir yaprak olduğunuzu hayal edin. Rahatlayın ve akışa devam edin. Nereye gideceğin konusunda endişelenme. Hissettiğin stresin bir kısmı çok fazla kontrol etme ihtiyacından kaynaklanıyor. Ama her zaman her şeyi bilemezsin. Çevrenizdeki insanlara daha fazla güvenin ve kontrolünüzün bir kısmını onlara verin.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
17 Ocak 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Eski sevgilin olay yerine yeni geldiyse, kalbin kafa karışıklığı içinde olabilir. Dikkatli olmalısın, çünkü idealist kalbiniz mantıksal beyninizi geçersiz kılmaya başlıyor. Dikkatli ol. Hayatınıza geri dönmeye alışmak için kendinize zaman verin ve aranızdaki hiçbir şeyi yeniden inşa etmeye çalışmayın. Onları bir daha görürseniz, tekrar görürsünüz. Bu şeyi yönlendirmeye çalışma. Zaten gitmesini istediğiniz yere gitmeyecek.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
17 Ocak 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Kendinizi şu anda bir tür çıkmazda bulursanız, muhtemelen oraya başkaları tarafından yönlendirildiğiniz için varmışsınızdır. Bu güçlü bir derstir. Hayatınızda nereye gideceğinizi kontrol etmeniz gerekiyor. Yaptıklarınızı başkalarının istekleri değil, tercihleriniz ve hedefleriniz belirlemelidir. Kendinizi kanıtlamanın zamanı geldi, bu da en bilge arkadaşlarınızdan birinin size bir süredir söylediği şey. Bu arkadaşınızı arayın ve onlardan daha fazla tavsiye isteyin. Ne hakkında konuştuklarını biliyorlar.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
17 Ocak 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Keşfetmek bugün akıllıca değil. Kanınızın pompalanması için gerçekten yeni bir deneyime ihtiyaç duyduğunuzda riskli işi bir güne saklayın. Sadece uğruna yeni bir şey yapmak artık zamanınızı boşa harcamaktır. Artı, harika bir gün geçirmek için farklı bir şey yapmanıza gerek yok. Düzenli rutininizden çok fazla rahatlık ve keyif alacaksınız ve bu son zamanlarda ender görülen stressiz bir gün yaratacak. Bu sessiz bir gece geçirmek için iyi bir zaman.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
17 Ocak 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

İnsanların söyledikleri ile şu anda yaptıkları arasında büyük bir kopukluk var. Devam eden bir miktar ikiyüzlülük var, ancak bu konuda büyük bir anlaşma yapmak sizin yararınıza olmayabilir. Sonuçta, bir başkasına parmağınızı doğrultduğunuzda, size işaret eden dört parmak daha vardır. İnsanlardan ne beklediğiniz konusunda gevşeme zamanı. Hiç kimse mükemmel değildir ve herkes zaman zaman hayatta ikinci bir şansı hak eder. Bir gün kendine ihtiyacın olacak.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
17 Ocak 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Bir grubun üyesi olarak çalışıyorsanız, rehberiniz dikkatli olun. Çok topluluk odaklısınız ve işbirliğine hazırsınız, ancak bu herkes için geçerli değil. Bazı insanların bazı çekinceleri olduğunu ve grubun ilerlemesini engellemek için engel üstüne engel atacaklarını kabul etmelisiniz. Kavga etme havasında değilseniz, kendi yollarını bulmalarına izin verin. Haklı da olsa yanlış da çok fazla acı çekmeyeceksiniz.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
17 Ocak 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Evren size ciddi bir şans vermek üzere, ancak ona ulaşana kadar sahip olduğunuzu bilemezsiniz. Hemen koşup bin piyango bileti satın almak yerine bekle. Günün sonundan önce size altın bir fırsat, beklenmedik bir hediye veya her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi yapma şansı verilebilir. İyi talihiniz, gurur verici bir yorumla gerçek bir destek elde edebilir, bu yüzden çekiciliğinizi kullanmaktan çekinmeyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.