Günlük Burç Yorumları 12 Ocak 2021

12 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 12 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
12 Ocak 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Bu, kişisel özgürlüğünüzden zevk almanın zamanıdır. Bir ilişki içinde olsanız bile, ara sıra bağımsızlığınızı geliştirmeniz gerekir. Kendi başınıza bir şeyler yapın, başka hiç kimsenin sizin kadar hoşlanmadığı bir şey yapın. Sizin için özel anlamı olan bir yere günübirlik bir geziye çıkın. İstediğin zaman istediğini yapmanın nasıl bir şey olduğunu kendine hatırlat. Başka birinin tercihlerini düşünmek iyidir, ancak her zaman işleri halletmenin doğru yolu değildir.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
12 Ocak 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Birinin gurur verici ilgisi, boğulmaya başlayabileceğiniz bir noktaya yükseldi. Zamanınızla ilgili talepleri sizi gerçekten rahatsız etmeye başlıyorsa, bir dahaki sefere takılmak istediklerinde biraz yalnız kalmanız gerektiğini onlara bildirin. Bunu bir ret olarak duyabilirler, bu yüzden bu ilişkide daha fazla alana ihtiyacınız olduğunu açıklamaya hazır olmalısınız. Bunu duymaktan hoşlanmayabilirler, ancak bu ikinizin arasında bir sorunsa, onu bir an önce açığa çıkarmak daha iyidir.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
12 Ocak 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Yeni bir romantizm aramıyor olsanız bile, bugün biri gelebilir. Elbette, hissettiğin bu aşk bir insan için olmayabilir. Hayır, bugün kalbinizi çeken şey sevimli bir köpek yavrusu, harika bir yeni şarkı ve hatta bir film olabilir. Dünyaya verecek çok sevginiz var ve onu alacak kadar insan yok. Bu yüzden geliştirdiğiniz bağlılık konusunda yaratıcı olmaya başlamanız şaşırtıcı değil. Size göre dünya neşe dolu.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
12 Ocak 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Şu anda eve yakın kalmaya çalışın. Orada mutluluğunuzu tehdit eden bir şey olabilir. Çok iyi tanıdığınızı düşündüğünüz akrabalarınız veya oda arkadaşlarınızla takılın ve onları daha iyi tanıyın. Bunu başarmak için çok çalışmanıza gerek yok. Sadece takılmak, onlarla gerçekten sahip olmanız gereken tüm kaliteli zaman. Enerjinizi başka bir gün için saklayın ve ihmal edilmiş hisseden insanlarla ilgilenin.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
12 Ocak 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Sahip olduğun o sisli duygu açığa çıkmak üzere. Güneş bugün, her merhaba dediklerinde sizi mutlu eden çok ilginç yeni bir insan şeklinde çıkıyor. Bu kesinlikle sizi iyi hissettiren ve biraz da dilinize bağlı bırakan heyecan verici bir gelişme! Kendinizi onlarla yalnız bulduğunuzda, sadece rahatlayın ve her şeyi hafif tutun. Şu anda hiç kimse veya herhangi bir şey hakkında belirli beklentileriniz olmamalı. Sadece eğlen.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
12 Ocak 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Bu, paranızı fark gözetmeden etrafa saçmak için iyi bir zaman değil, bu yüzden herhangi bir dürtü satın almaktan kaçının. Yakın zamanda biraz para kazanmış olsanız bile, onu tutmanız daha iyi olur. Cebinizde bir delik yakıyormuş gibi hissediyorsanız, yanmaya devam etmesine izin verin. Yakın gelecekte önünüze çok fazla belirsizlik geliyor. Şu anda kaçınılmaz bir satın alma işlemi yapmanız gerekiyorsa, daha sonra iade etmeniz gerekmesi ihtimaline karşı en azından faturayı kaydetmelisiniz.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
12 Ocak 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

İş hayatınız ve özel hayatınız bir süredir dengesiz ve her şey yolunda gidiyor. Daha az dikkat çeken insanlar bununla iyiydi, ancak anlayışları sonsuz değil. Sizden nasıl daha fazla bağlılığa ihtiyaç duydukları hakkında bir şeyler söylemeye başlamaları için hazırlıklı olmalısınız. Onlar sizinle konuşmadan önce onlarla konuşmanız son derece faydalı olacaktır. Onlara durumu anladığınızı göstermek uzun bir yol kat edecek.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
12 Ocak 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Neden tüm gün boyunca tek bir plana karar verelim? Gün ilerledikçe diğer pek çok şey harika olasılıklar olarak ortaya çıkarken, sabahları bir şeyi yapmaya kendinizi adamanız için hiçbir neden yok. Yapabildiğiniz kadar gevşek bırakın bugün. Kendiliğinden olmak, iyi olduğunuz bir şeydir, ancak bunu çok uzun süredir yapmadınız. İyi bir arkadaşınızla veya partnerinizle bir araya gelin ve ne yapmak istediğinizle ilgili fikirlerinizi ileri geri gönderin. Her şey gider!


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
12 Ocak 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Bugün adalet duygunuz tam anlamıyla ortaya çıkacak ve adaletsizlik gördüğünüzde konuşmak isteyeceksiniz. Kimin yanlış yaptığı önemli değil, onları halının üzerinde aramak ve kafanızdan bir parça vermek zorunda hissedeceksiniz. Neyin doğru olduğunu biliyorsunuz, bu yüzden siyasetin veya hiyerarşinin, adil olmayan bir duruma dikkat çekmenizi engellemesine izin vermeyin. Bir şeyleri yeniden dengeye getirmenin bir yolu olmayabilir, ama en azından temiz bir vicdanınız olabilir.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
12 Ocak 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Bazı konuşma başlatıcıları hazırlamanız sizin için iyi bir fikirdir, yoksa sizin için mağazada pek çok garip sessizlik olabilir. Çok iyi tanımadığınız insanlarla iyi bir sohbet başlatmak için politika, din veya para gibi dokunaklı konulardan kaçının. Televizyon, spor ve ünlü dedikoduları gibi daha güvenli konulara bağlı kalmanız çok daha akıllıca. İster inanın ister inanmayın, sığ konular bazen derin konuşmalara yol açabilir.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
12 Ocak 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Muhtemelen bugün yapmanız gereken bir veya daha fazla seçimlerden biraz bunalmış hissedeceksiniz, ama sorun değil. Panik yapmayın ve bir karar vermeyin çünkü birinin size karşı sabrını kaybettiğini düşünüyorsunuz. Bunu yaparsanız, ancak birkaç gün sonra yeni bir şey öğrendiğinizde geri dönersiniz. Bugün yaptığınız her şeye zaman ayırın. Ancak tüm seçeneklerinizin nasıl sonuçlanacağına uzun ve sert bir şekilde baktığınızda, tam olarak ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
12 Ocak 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Şu anda başka hiç kimse olayları tam sizin gördüğünüz gibi görmüyor. Neyin doğru ve neyin saçma sapan olduğuna dair bir gözün var. Bu yeni “esir alma” tavrınız baş döndürmeye ve insanları konuşturmaya başlıyor. Yeni bir liderlik pozisyonu geliyor ve adınız adaylar listesine eklendi. Hazır mısın Daha büyük bir role adım atma olasılığından korkuyorsanız, bunun gerektirdiği pozisyona sağlıklı bir saygı duyarsınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.