Yemyeşil dut yaprakları gördüm

dut

Rüya:

Gerçek hayatta hoşlandığım biri var. O da hoşlanıyor benden ama çekiniyor gibi. Rüyamda ise bahçe gibi bir yerdeyim. Yemyeşil dut yaprakları gördüm. Sonra olgunlaşmış dutları koparıp yedim, daha sonra içeriye geçtim. Arkadaşıma telefondan fincan görüntüsü atmışım. Bana WhatsApp’tan fal bakıyor kızıp diyor ki bana Hoşlandığın bu çocuktan neden kaçıyorsun. Onu görünce kaçma gibisinden. Derken Kafamı kaldırdım kapıdan hoşlandığım çocuk geldi. İlk o beni görmüş bana bakıyor ben onu fark edip bakınca utanıp başını eğiyor. Ama tekrar bana bakıyor hafif gülümseme ile. Benim üzerimde yeşil çiçekli elbise var . Kolları pembe aynı gömlek kumaşından. Kendi kendime diyorum kıyafetime bakıp, ya beni beğenmezse diye. ama içimde böyle heyecan var kıpır kıpır.

Yorum:

Hayatınızda şu anda yaşadığınız bazı olumsuzluklardan artık yavaş yavaş kurtulmaya başlayacağınıza işaret ediyor olabilir. Bu zamanda önemli olan duruşunuzu bozmadan hayatınıza devam etmeniz. Devamında da hayırlı bir evlilik sizi bekliyor olabilir. Bu tamamen size bağlı. Kişilere bağlı kalmayın. Kendinizden ödün vermeyin. İki rüyanız da aslında aynı konulara işaret ediyor. Semboller farklı olsa da.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!