Sevdiğim adamla mesajlaşıyordum

iphone-410316_1920

Rüya:

Sevdiğim adamla telefonda mesajlaşıyor ve ona onu görmek istediğimi söylüyordum. O ise bana beni anlık öptüğünden artık flört edemeyeceğinden ve görüşmemizin daha iyi olacağından bahsediyordu bende ısrar edip onu görmek için diretiyordum kendisi de telefonda bazı fotoğraflar koyup fotoğrafına benim onlar gibi onun arkadaşı olduğumdan bahsediyordu ben de arkadaşınsam en azından görmeme izin ver dediğim an uyandım

Yorum:

Aşmakta zorlandığınız sorunlarda yalnız kaldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Aileniz ya da arkadaşlarınızın sizin sorunlarınıza yeteri kadar önem vermediğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi üzmek yerine bu sorunların sizin için önemli olduğunu onlara anlatmayı deneyin. Bu şekilde sorunlarınıza olan bakış açıları değişebilir. Bu da sizin sorunları aşmanızda yalnız kalmanızı engelleyebilir. Hayat paylaştıkça güzeldir.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!