Sevdiğim adamla mesajlaşıyordum

iphone-410316_1920

Rüya:

Sevdiğim adamla telefonda mesajlaşıyor ve ona onu görmek istediğimi söylüyordum. O ise bana beni anlık öptüğünden artık flört edemeyeceğinden ve görüşmemizin daha iyi olacağından bahsediyordu bende ısrar edip onu görmek için diretiyordum kendisi de telefonda bazı fotoğraflar koyup fotoğrafına benim onlar gibi onun arkadaşı olduğumdan bahsediyordu ben de arkadaşınsam en azından görmeme izin ver dediğim an uyandım

Yorum:

Aşmakta zorlandığınız sorunlarda yalnız kaldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Aileniz ya da arkadaşlarınızın sizin sorunlarınıza yeteri kadar önem vermediğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi üzmek yerine bu sorunların sizin için önemli olduğunu onlara anlatmayı deneyin. Bu şekilde sorunlarınıza olan bakış açıları değişebilir. Bu da sizin sorunları aşmanızda yalnız kalmanızı engelleyebilir. Hayat paylaştıkça güzeldir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerindeki-sirrin-aydin

Deniz Fenerindeki Sırrın Aydınlığı

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Renkli balıklar yüzüyor, martılar gökyüzünde dans ediyor. Denizin altından dev bir inci kabuğu yükseliyor ve içinden bir deniz kızı çıkıyor. Bana gülümsüyor ve elindeki bir deniz yıldızını uzatıyor. Onu aldığımda, deniz yıldızı parlıyor ve tüm okyanus aydınlanıyor. Bu rüya, içsel yolculuğun ve keşfin sembolü olabilir.

ruyada-dagin-zirvesinde-huzur

Rüyada Dağın Zirvesinde Huzur

Büyük bir dağın zirvesindeyken karlarla kaplı manzarayı seyretmek, iç huzurunu bulduğunuz anlamına gelir. Renkli çiçeklerin altından çıktığı bu yolculuk, doğanın güzellikleriyle büyülenmenizi simgeler.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!