Platonik olduğum kişiye aşkım diyorum

wearing-two-watches

Rüya:

Platonik aşkım rüyamda sağ koluna iki adet saat takmış yan yana ve hiç tanımadığım bir yerde kanepede uyumaya çalışıyor yanına gidiyorum yanlışlıkla askım diyorum utanıyorum kusura bakma diyorum , önemli değil olabilir diyor

Yorum:

Önümüzdeki dönemde belli bir süre maddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Yaptığınız yatırımlar var ise, bu yatırımlar biraz değer kaybedebilir. Diğer yandan hayatınızın gidişatını etkileyen bir takım olaylar zincirine de dahil olacağınıza işaret ediyor. Bu ikisi de birbiriyle dolaylı yoldan bağlantılı. O yüzden yeni yıla girerken aceleci kararlar vermemeye dikkat edebilirsiniz.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!