Platonik aşkımı yatağımın ucunda görüyorum

bed-2607154

Rüya:

İki rüyam var beni etkisinde bırakan. İlki 4 yıldır karşılıksız sevdiğim kişi rüyamda benim odam da yatağımın ayak ucunda ayakta duruyor kucağında da 8 aylık kız yeğenim var ve onu seviyor. Benim yeğenimi severken ben sürekli onu izliyorum yüzüne ve kollarına dokunuyorum, yeğenimin sırtına elimi koyduğum zaman elini getirip benim elimin üzerine koyuyor. Rüyanın garip kısmı işte sanki o rüya değildi ve gerçekten dokundum sanki çünkü o kadar gerçekçi bir histi ki bu uyanır uyanmaz yatağımın uç tarafına bakma gereği duydum.

Yorum:

Son zamanlarda etkisi altında kaldığınız dizi ya da filmlerin de etkisiyle bilinçaltınızda hâlâ bulunan, gömdüğünüzü düşündüğünüz düşünceleriniz gün yüzüne çıkmış. Geleceğinizi şekillendirmek sizin elinizde. Önemli olan onu nasıl yapacağınız. Gerçekten hiç uğruna zamanınız geçirecek misiniz yoksa artık ilerlemenin zamanı geldi mi? Bu soruyu kendinize sorun. Geçmişinize takılmak yerine geleceğinize odaklanın.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!