Mezun olduğum ortaokula gidiyorum

building-1818353_1920

Rüya:

Merhaba rüyamda 5 sene önce mezun olduğum ortaokula gidiyorum bi sınıfa giriyorum ve orda ilk ve tek aşık olduğum kız var bir süre birlikteydik ama uzun sürmedi ayrıldık. Neyse sınıftaki başka kimseyi tanımıyorum eski sevgilim duvar kenarında bende orta sıralarda oturuyorum sürekli bakışıyoruz ama gurur yapıyorum hiç bir adım atmıyorum sonra hoca giriyor ve herkes kendini tek tek tanıtmaya başlıyor tanışma faslını geçtikten sonra hoca bı konuyu açıyor benimde ilgi alanım olan konulardan biri gidiyorum hocanın yanına ders bitene kadar muhabbet ediyoruz ders bitiminde hoca dışarıda çay içerken devam ederiz konuşmaya diye söylüyor bana bende kabul ediyorum tam sınıftan çıkacakken bi kız önümü kesiyor ve eski sevgilin seninle yürüyüşe çıkmak istiyor dedi ve bunu söylerken eski sevgilim bizi izliyordu bende kabul ettim hocaya bı bahane uydurup eski sevgilimle yürüyüşe çıktım. o kadar heyecanlıyım ki o kadar da mutluyum. Ama tam konuşmaya başlayacakken telefon çalıyor. Neyse kapatıyorum sonra tekrar bişey diyecekken bu sefer başkası arıyor bu sürekli sürekli tekrar ediyor ve kızla tek bir kelime bile konuşamıyordum. Sizce bu rüyamın anlamı nedir? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Yorum:

Kafanızda belirlediğiniz hedeflere ulaşmaya çalıştığınızı ancak çevresel etkilerden çabalarınızın boşa gittiğini düşünüyor olabilirsiniz. Bu konuda haklılık payınız var ancak elinizdeki imkanları doğru kullanıyor musunuz? Yoksa sadece kafanızda projeler kurup nasıl yapılır diye düşünüp, bilinçaltı düzeyde nasıl yapılmaz planları mı kuruyorsunuz? Bu noktada düşünce tarzınızı geliştirmeniz sizin için önemli olabilir. Ufkunuzu genişletmeye çalışın ki, her şeye karşı bakış açınız değişsin. Bu değişim hem özel hayatınızı olumlu yönde etkileyecek hem de okul/iş hayatınızı olumlu yönde etkileyecektir.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!