Günlük Burç Yorumları 31 Aralık 2020

31 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 31 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
31 Aralık 2020 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Bugün etrafta uçuşan çok çapkın enerji var ve dikkatli olmazsanız çapraz ateşe yakalanabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlıyorsanız bu istenmeyen bir şey olabilir, çünkü birini daha iyi tanımaya odaklanmanız gerektiğinde dikkat dağıtmaya gerçekten ihtiyacınız yoktur. Her seferinde bir romantik arayışa devam edin! Ancak özgürseniz ve yeni seçenekleri keşfetmeye hevesliyseniz, bugün sizin için çok heyecan verici ve verimli bir gün olabilir.


Boğa Burcu
31 Aralık 2020 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Çevrenizde çok fazla kararsız enerji var ve bazı programlamada gecikmelere neden olabilir. İyi haber şu ki, ne olursa olsun gecikmeler en iyisidir! Esnek olabilirseniz ve şu anda sadece akışa devam ederseniz, hayatınızı daha doğallığa ve heyecana açabilirsiniz. İşlerin dağınık ve kusurlu olmasına izin verin ve onlardan daha çok keyif alacaksınız. Her şeyi mükemmel yapmaya çalışmak zahmete değmez.


İkizler Burcu
31 Aralık 2020 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Bir süredir sizinle flörtöz bir oyun oynuyor, ancak bugün duracakmış gibi geliyorsa endişelenmeyin. Bu son değil. Sadece fikirlerini yeniden organize ediyorlar ve yaklaşımlarını revize ediyorlar. Sizin için büyük bir sürprizleri olabilir, bu yüzden bizi izlemeye devam edin. Durumlar tersine çevrilmek üzere ve kendinizi daha önce hiç bulunmadığınız bir durumda bulacaksınız. İlk başta rahatsız edici olabilir ama biraz zaman tanıyın. Bu heyecan verici bir deneyim olacak.


Yengeç Burcu
31 Aralık 2020 Perşembe Yengeç Burç Yorumları

Şu anda hayatınızda devam eden tüm belirsizliklerle, kendinizi topraklanmış hissetmek için evinizin, arkadaşlarınızın ve ailenizin rahatlığına ihtiyacınız var. Evde toparlanmak için biraz zaman ayırın. Vahşi tarafınıza bir süre sakinleşmesini ve hayattaki daha basit şeylerle tekrar iletişime geçmesini söyleyin. Arkadaşlarınız sizinle daha fazla zaman geçirme şansını çok ister. İlişkilerinizden bazıları yeni bir enerji aşılaması kullanabilir ve bunun için zamanlama şimdi mükemmeldir.


Aslan Burcu
31 Aralık 2020 Perşembe Aslan Burç yorumları

Hayatında iki insan arasında bir manyetizma fark ettin. Bir giriş yapılması gerekiyor ve çöpçatanlık oynamaya mecbur hissedebilirsiniz. Bu romantik veya ticari bağlamda geçerli olabilir, ancak her iki şekilde de böyle bir birliktelikten büyük ölçüde faydalanabilirsiniz. Bu ikisini içeren daha fazla bağlantı olasılığı var, bu yüzden küçük düşünmeyin. Görüşünüzü genişletin ve oyuna birkaç kişiyi daha davet edin. Ekip çalışması, işleri çok daha hızlı halletir ve ekibe liderlik edebilirsiniz.


Başak Burcu
31 Aralık 2020 Perşembe Başak Burç yorumları

Mevcut bir projeye olan bağlılığınız, çok şey başarmanıza yardımcı oluyor, ancak çalışmak için çok fazla zaman ayırmak, aşk hayatınızda iyileştirmeler yapmak için ihtiyaç duyduğunuz zamanı bırakmanıza neden olacaktır. Potansiyel bir tatlım, onları boşa çıkarmadığınızı bilmesi gerekir, bu yüzden gelecek için bir randevu ayarlamak için onlara mesaj gönderin veya arayın. Her zamanki gibi neden müsait olmayacağınızı bildiklerinden emin olun. Tahmin etmelerini sağlama.


Terazi Burcu
31 Aralık 2020 Perşembe Terazi Burç yorumları

Birinin bir alanda sizden daha fazla deneyime sahip olması, onun her şey hakkında sizden daha fazlasını bildiği anlamına gelmez! Güçlü yönlerinizi hatırlayın ve başınızı dik tutun. Bunların en iyileriyle katılabilirsiniz, bu yüzden hemen başlayın. Kontrolü elinize alın. Kimsenin umrunda olmayacak. Aslında, insanlar söylemeniz gerekeni duymak için can atıyorlar. Sessiz doğanız insanları konuşturdu. Nasıl bir lider olacağınızı merak ediyorlar.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
31 Aralık 2020 Perşembe Akrep Burç yorumları

Tıpkı sizi ayağa kaldırmak için halıda küçük bir engel olması gibi, bugün planlarınızı raydan çıkarmak için sadece küçük bir ayrıntı yeterli olacaktır. Ancak gördüğünüz her şeye paranoyak bir göz atmak yerine, küçük hataların gerçekleşme şansı olduğunu unutmayın ve normal şekilde devam etmeye çalışın. Her küçük detayı mükemmel hale getiremezsiniz, bu yüzden uğraşırken zamanınızı boşa harcamayın. Sadece tetikte olun ve orijinal planınız ters giderse bir yedek plan hazırlayın. Sen sallanacak ve dokunacak kadar zekisin.


Yay Burcu
31 Aralık 2020 Perşembe Yay Burcu yorumları

Çok cömert bir ruhunuz var ve bu cömertliği insanları yapıcı bir şekilde eleştirdiğinize doğru genişletmeniz gerekiyor. Partneriniz, arkadaşınız veya iş arkadaşınız olsun, onlara yardım etmek size kalmış olabilir. Bu konuda çok sert olma. Sadece söylenmesi gerekenleri söyleyin ve onlara şüpheden çok cömert bir fayda sağlayın. Onlara karşı dürüst olmanıza ihtiyaçları var, ama aynı zamanda onlara karşı dikkatli olmanıza da ihtiyaçları var.


Oğlak Burcu
31 Aralık 2020 Perşembe Oğlak Burcu yorumları

Yeni projeler, hayatınızda beklediğinizden daha fazla hasara yol açmış olabilir, ancak netlik sadece ayrıntılara hakim olmaktan ibarettir. Birkaç gün içinde vizyonunuz netleşmeye başlayacak. Duvarlar yıkılıyor ve problemler olarak düşündüğünüz şey, çözülmesi gereken ilginç yeni bulmacalar veya kılık değiştirmiş fırsatlar olarak ortaya çıkacak. Her şeyi daha olumlu bir ışık altında görmeye ve daha güvenli hissetmeye başlayacaksınız.


Kova Burcu
31 Aralık 2020 Perşembe Kova Burcu yorumları

Sağlıklı bir egoya sahip olmak ile şişirilmiş bir benliğe sahip olmak arasında ince bir çizgi vardır. Biliyorsun, ama başkası bilmeyebilir! Yardımsever hissediyorsanız, içeri girip daha sonra pişman olacakları bir şey söylemelerini engelleyerek onları kendilerinden kurtarabilirsiniz. Ancak özellikle şefkatli hissetmiyorsanız, kendi çukurlarını kazmalarına izin vermekten çekinmeyin. Ama dikkat et. Onların ölümü, mutlaka onların yerine geçeceğiniz anlamına gelmez.


Balık Burcu
31 Aralık 2020 Perşembe Balık Burcu yorumları

İnsanlar sizi merak ediyor ve soruları sizi durmadan konuşmaya devam ettirebilir. Şu anda ne yaptığınızı, sonra ne yaptığınızı ve yaptıkları hakkında ne düşündüğünüzü bilmek istiyorlar. Yorucu olabilir! Ancak şu anda hayatınızda ne yaptığınız konusunda çok spesifik olmanıza gerek yok, özellikle de mahremiyetinizin ihlali olacağını düşünüyorsanız. Ayrıca detaylar biraz sıkıcı olabilir. Onları başka bir zamana sakla.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.