Günlük Burç Yorumları 30 Aralık 2020

30 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 30 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
30 Aralık 2020 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Bugün, bir ilişkideki rolünüzün ne olduğuna dair daha güçlü bir fikir edinebilirsiniz ve keşfettiğiniz şeyden hoşlanmayabilirsiniz. Bu ortaklığın kalıcı olduğunu düşündün, ama şimdi o kadar emin değilsin. Havluyu atmadan ve her şeyin bittiğini düşünmeden önce, diğer kişiyle konuşun. Onlara ikiniz arasındaki güç dengesi hakkında ne düşündüğünüzü söyleyin ve korktuğunuz şeyin doğru olup olmadığını sorun. Muhtemelen bir şeyi yanlış anlamışsın.


Boğa Burcu
30 Aralık 2020 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Flört becerilerinin paslanmasına izin veremezsin. Dünyanın en iyilerinden bazıları! Sırf kararlı bir ilişki içinde olduğunuz için, kendinize güvenmiyorsunuz ya da yeni tembelleştiniz, dünyayı çekiciliğinizden ve şımarıklığınızdan mahrum bırakmak için bir bahane değildir. Unutma, flört etmek sadece iyi, temiz bir eğlencedir. Bir taahhüt olmak zorunda değil. Konuşmalarınızda daha fazla pohpohlamaya çalışın. Elbette, kendi gününüz de dahil olmak üzere herkesin gününü aydınlatacaksınız.


İkizler Burcu
30 Aralık 2020 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Arkadaşlarınızın şimdi ne yaptığını kimsenin tahmin etmediği. Şu anda çok öngörülemezler, bu da beklentilerinizin veya onlara gelince herhangi bir tercihinizin olmaması gerektiği anlamına gelir. Sizden tavsiye isterlerse, onlara vermelisiniz, ancak mektuba uymalarını beklemeyin ya da hiç beklemeyin! Bu gün muhtemelen esnekliğinizi ve sabrınızı test edecek, ancak yine de oldukça eğlenceli olacak ve kesinlikle eğlenceli zaman geçireceksiniz. En sevdiğiniz insanlar hayatı her zaman ilginç kılar, değil mi?


Yengeç Burcu
30 Aralık 2020 Çarşamba Yengeç Burç Yorumları

Başkalarına yardım ederek bugün kendinize yardım edin. Aldığınız minnettarlık sadece moralinizi yükseltmekle kalmayacak, aynı zamanda dünya için daha büyük ve hatta daha iyi şeyler yapmanız için size ilham verecektir. Şimdi büyük planlarla ilerlemenin doğru zamanı. Gücü olan insanlar fikirlerinize açık olacak ve size ihtiyacınız olan kaynakları ve cesareti vermeye istekli olacaklar. Uzun vadeli bir gönüllülük fırsatını düşünün: Sonunda bu adımı atmanın zamanı gelmiş olabilir.


Aslan Burcu
30 Aralık 2020 Çarşamba Aslan Burç yorumları

Farklı bir ülke veya dinden biriyle buluşursanız, onların içgörülerinden yararlanın ve geçmişleri hakkında bilgi edinin. Onlara neden yaptıkları şeyleri yaptıkları ve yaşadıkları yerde yaşamanın nasıl bir şey olduğu hakkında sorular sorun. İkinizin birçok farklılığınız olduğunu öğreneceksiniz, ancak ne kadar ortak yönünüz olduğunu öğrenmek sizi şaşırtabilir. Anlama, başkalarına dikkat ettiğinizde gelir.


Başak Burcu
30 Aralık 2020 Çarşamba Başak Burç yorumları

Farklı bir ülkenin kültürünün büyük bir dozu teşvik edici ve eğlenceli olacaktır, bu yüzden yabancı ve yeni bir şeyi araştırın. Başka bir ülkeden sanat eseri, yemek veya müziğe göz atın. Gördüğünüz, yediğiniz veya duyduğunuz her şeyi anlamayabilirsiniz, ama ne olmuş yani? Bazen biraz kafa karışıklığı çok zorlayıcı olabilir. Yüz yüze keşfetmek istediğiniz dünyanın bir bölgesine de rastlayabilirsiniz.


Terazi Burcu
30 Aralık 2020 Çarşamba Terazi Burç yorumları

İletişim bugün çok faydalı ve etkili olacak, iyi dileklerle ve yeni bir işbirliği seviyesi ile dolu. İnsanlar şu anda söyleyeceklerinizle daha çok ilgileniyor ve fikirlerinizi hayata geçirmenize yardımcı olmaya hazırlar. En az bir proje veya hedef üzerinde ilerlemeden bu günün bitmesine izin vermeyin. “Doğru” zamana kadar bir şeyler yapmayı bekliyorsanız, bunu yapmanız için bu gün!


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
30 Aralık 2020 Çarşamba Akrep Burç yorumları

Konfor bölgenizin dışına çıkmak doğası gereği rahatsızlık vericidir, ancak genellikle sonuçta ödüllendirici de olmaz mı? Güçlü bir risk alma aşamasındasın ve cesursun. Bu kombinasyon, şu anda hayatınızda büyük bir sıçrama yapmak için en iyi konumda olduğunuz anlamına gelir. İşinizi değiştirmek, yeni bir şehre taşınmak veya yeni bir ilişkiye başlamak olsun, hayatınızı yeni bir şekilde yaşamayı keşfetmeye hazırsınız. Bunu daha önce yapmış olanlarla konuşun ve bazı ipuçları alın.


Yay Burcu
30 Aralık 2020 Çarşamba Yay Burcu yorumları

Şu anda herkes övgülerini söylüyor ve bu tatlı bir ses! Aldığınız bu ekstra dikkat seviyesi çok uzun sürmeyebilir, bu yüzden elinizden geldiğince ondan yararlanmanız daha iyi olur. Dikkatleri üzerinize çekin ve tüm övgülerin tadını çıkardığınızdan emin olun. Harika olduğunu biliyorsun, ama başka birinin de bunu fark etmesi çok güzel!


Oğlak Burcu
30 Aralık 2020 Çarşamba Oğlak Burcu yorumları

Negatif enerjinizin bir kısmını bırakmak, kalbiniz pompalandığında yapmak daha kolaydır! Uzun bir koşuya çıkın ya da akşam yemeğini hazırlarken mutfağınızda birkaç zıplama yapın. Gününüze bir tür egzersiz sığdırabildiğiniz sürece, eski bir kininizi aşmanıza, size haksızlık eden birini affetmenize veya biriyle ilgili kötü bir duyguyu sarsmanıza yardımcı olursunuz. Hayatınızı daha iyi hale getirmeye odaklanmak, genel olarak daha pozitif olmanızı sağlar.


Kova Burcu
30 Aralık 2020 Çarşamba Kova Burcu yorumları

Bugün, şimdiye kadar yaşadığınız en heyecan verici gün olmayabilir, ama her zaman heyecana ihtiyacınız olduğunu kim söylüyor? Üstelik sıkılmak dünyanın sonu değil! Zihninizi meşgul edecek daha az şey olduğunda, bilinçli olsun ya da olmasın, düşünmek için kendi fikirlerini bulur. Bu yüzden, bugün yapacak hiçbir şeyiniz kalmadıysa, ıslatın. Kendi başınıza sessizce oturarak rahat edeceksiniz. Güzel bir ara, bu yüzden tadını çıkarın.


Balık Burcu
30 Aralık 2020 Çarşamba Balık Burcu yorumları

Şu anda en güçlü motive edici şey tutkunuz değil: duygularınız. Onlara güvenin ve bugün sizi nereye götürürlerse götürsün onları takip edin. İyi ya da kötü, samimi ve dürüstler. Cidden ezdiğiniz birine kalbinizi boşaltmak istiyorsanız, yapın. Sonuç ne olursa olsun, sizi daha güçlü kılacak ve ne kadar güçlü olduğunuzu hatırlatacaktır. İletişiminizde doğrudan olmak zor olabilir, ancak size zaman kazandıracak ve büyümenize yardımcı olacaktır.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.