Günlük Burç Yorumları 29 Aralık 2020

29 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 29 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
29 Aralık 2020 Salı Koç Burcu Yorumları

Bazen sabır bir işkence yöntemi kadar bir erdem değil gibi geliyor! Hayatınızda herhangi bir denge hissini korumak istiyorsanız, iç saatinizi alıp yavaşlatmanın bir yolunu bulmanız gerekecek. Yuvarlanmanızı yavaşlatmanın harika bir yolu, çok gülmek olacaktır, bu yüzden her zaman bir şeyleri komik bir şekilde ele alan insanlarla konuşun. Onların esprileri ve esprili yorumları zihninizi acele etme dürtüsünden kurtarmaya ve gelecek için umutlu kalmanıza yardımcı olacaktır.


Boğa Burcu
29 Aralık 2020 Salı Boğa Burcu Yorumları

Şu anda yavaşlamak rahat hissettirmeyebilir ama yapılacak doğru şey bu. Bugün ortaya koyduğunuz yoğun enerji, sorun çözmeye veya yangın çıkarmaya yönelik olmamalıdır. Bunun yerine, onu yalnızca hayatınızdaki gereksiz taahhütlerin sayısını azaltmaya yönlendirin. Yeni bir projeyi frenleyin, ezici yeni bir flörtü soğutun veya o saldırgan arkadaşınıza kendinize biraz zaman ayırmanız gerektiğini söyleyin. Kendinizi yepyeni bir sükunet seviyesine getirmek için ne gerekiyorsa yapın.


İkizler Burcu
29 Aralık 2020 Salı İkizler Burcu Yorumları

Fikirlerinizi ve hedeflerinizi hayatınızda sizi cesaretlendirebilecek insanlarla paylaşmak iyi bir şey, ancak şu anda bundan fazlasını yapmalısınız. Sonuçta, onu elde etmek istediğinizden mi bahsediyorsunuz? Hayır! İstediğinizi elde etmenin tek yolu onun için çalışmaktır. Şu anda, arzunuz hâlâ büyükken, enerjinizi hedeflerinize ulaşmaya odaklamaya başlayın. Hayatında bir şeyler gerçekleştirebilirsin. Önünüzde büyük fırsatlar var.


Yengeç Burcu
29 Aralık 2020 Salı Yengeç Burç Yorumları

Arkadaşlarınız ve aileniz yıllar boyunca değerli bir destek ve ilham kaynağı oldu ve hepsine bağlılıkları için teşekkür etme vaktiniz geldi. Nasıl hissettiğinizi bildiklerini varsayabilirsiniz, ancak bunu duymaktan memnun olurlar. Onları şahsen göremiyorsanız, el yazısıyla yazılmış kartlar veya mektuplar gönderin. Onlara götürebileceğiniz veya gönderebileceğiniz birkaç kurabiye veya diğer ikramlar pişirin. Onlara nasıl hissettiğinizi anlatan eğlenceli bir multimedya videosu oluşturun. Ne yaparsan yap, yürekten olduğunu anlayacaklar ve onu sevecekler!


Aslan Burcu
29 Aralık 2020 Salı Aslan Burç yorumları

İnsanlar bugün kendi sorunlarını size yansıtıyor olabilirler, bu nedenle hatalarınıza işaret eden kimseyi dinlemeyin. Ya sizi kıskanıyorlar ya da başarısız olduklarından endişe ediyorlar. Görünüşe göre şu anda herkesin sorunları var ve güvensizlikleri sinirlerinizi bozmaya başlayabilir. Öfkeni kaybetmeden önce, tek başına gitmen ve yalnız kalman daha iyi olur. Başkalarının egolarını beslemeye kendinizi kaptıramazsınız.


Başak Burcu
29 Aralık 2020 Salı Başak Burç yorumları

Göründüğü kadar heyecan verici ya da kışkırtıcı, diğer insanların dramaları şu anda hayatınıza sorun katmaktan başka hiçbir şey yapmayacak, bu yüzden net olun! Bir çözümünüz olduğunu düşünseniz bile başkalarının sorunlarına karışmanıza gerek yoktur. Onlar sizden farklıdır, bu nedenle sizin için işe yarayan şey, yalnızca onlar için işleri daha da kötüleştirebilir. Fikirlerinizi ifade edebilirsiniz, ancak tavsiye vermeyin ve kimsenin tarafını tutmayın. Şu anda tarafsız kalın.


Terazi Burcu
29 Aralık 2020 Salı Terazi Burç yorumları

Güçlü, manyetik karizmasını büyüleyici bulduğunuz yeni bir insan hayatınıza girebilir! Ancak dikkatli olun, sizi yapmanız gereken şeyden alıkoymaz. Bu kişiyle yeni bir bağlantı kurmadan önce sorumluluklarınızı önceliklendirin. Yapmanız gereken şeye kendinizi kaptırdığınızda, onların çekişine direnmek kolay olacaktır. Zamanınızı ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmaya hazırsınız, ancak önce taahhütlerinizi yerine getirmelisiniz.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
29 Aralık 2020 Salı Akrep Burç yorumları

Bir pisliğin ders kitabı örneği gibi görünen biriyle karşılaşabilirsiniz, ancak onlar hakkında açık fikirli olmaya çalışın. Bir kitabı kapağına göre yargılamak hiç senin tarzın olmadı, o yüzden hemen başlamayın. Hafifletici koşullar burada iş başında. Belki senden korkuyorlar. Belki endişelendikleri için ya da sadece başları ağrıdığı için rol yapıyorlar. Sadece neden oldukları gibi davrandıklarını bilecek kadar bilmiyorsun. Onlara bir şans verin ve zaman verin.


Yay Burcu
29 Aralık 2020 Salı Yay Burcu yorumları

Günün en küçük detayları, yanıp sönen neon tabelalar gibi olabilir. Gözlem becerileriniz bu kadar güçlü olacak. Bu, müzakere için harika bir gün olduğu anlamına gelir. Karşınızdaki kişiyi kitap gibi okuyabileceksiniz. Bugün üstünlüğe sahip olacaksınız, bunu inkar etmek mümkün değil! Çevrenizdeki kafası karışmış insanlara neler olup bittiğini açıklamanız gerekebilir.


Oğlak Burcu
29 Aralık 2020 Salı Oğlak Burcu yorumları

Bazen insanlar doğru şeyi söylediğinde, sadece yardım için ağlayan kişiyi neşelendirmekle kalmazlar; sık sık kendilerine de yardım ediyorlar. Başkalarına sunacak çok şeyiniz var ve arkadaşlarınız geri gelip yardımınıza gelecekte bir şekilde karşılık verebilir. Bundan yararlanın. Bir iyi dönüş her zaman diğerini hak eder ve sizin için bu iyi dönüş, önümüzdeki aylar için pekala faydalı olabilir!


Kova Burcu
29 Aralık 2020 Salı Kova Burcu yorumları

Şu anda herkesten daha iyi, iki insan arasında bir bağlantının yaratabileceği enerjiyi anlıyorsunuz. Her şey çiftlerle ilgili. Gruplar eğlenceli olabilir, ancak şu anda teşvik etmekten daha tuhaf hissedebilirler. Gerçekten arzuladığın ve gerçekten ihtiyacın olan şey sadece bir kişiyle zaman geçirmek. Partneriniz, kardeşiniz, arkadaşınız veya hatta bir yabancı olabilir. Yüz yüze veya görüntülü sohbet yoluyla olabilir. Ancak bugün bir çiftin parçası olarak zaman geçirmek çok faydalı ve açıklayıcı olabilir.


Balık Burcu
29 Aralık 2020 Salı Balık Burcu yorumları

Ne kadar harika, zeki veya çekici olduğunuza dair güzel sözler şeklinde birçok olumlu pekiştirme elde edebilirsiniz. Doğal olarak bu, kendinizi oldukça iyi hissetmenizi sağlayacaktır! Hayatınızda birkaç cesur risk ve zorluk alarak bu iyi duyguyu geliştirin. En zorlu durumlarda başarılı olabileceğinize inanmaya başlamalısınız. Sonuçta, herkes yapabileceğine inanıyor. Onları haklı çıkarmak son derece iyi.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.