Günlük Burç Yorumları 28 Aralık 2020

28 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 28 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
28 Aralık 2020 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Sahip olduğun her şeyi ve sonra birazını ver. Sonuçları hemen göremeyebilirsiniz, ancak tam bir çaba sarf ederek, süreci takdir etmeyi öğreneceksiniz ve gerçekten en önemli olan budur. Hayat asla mükemmel olmayabilir, ancak önünüzdekinin tadını çıkarmanıza izin verirseniz çok eğlenceli olabilir. Yolculuktan zevk almak, günlük varlığınıza anlam katan şeydir. Bundan sonra varış noktası neredeyse noktanın yanında.


Boğa Burcu
28 Aralık 2020 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Bırakma sanatında ustalaşmak zor değildir ve sadece bu değil, uzun vadede hayatı çok daha kolaylaştırdığını göreceksiniz. Ayrıca, tüm evreni gerçekten kontrol etseydin, hayatında asla sürprizler olmazdı ve bunda eğlence nerede olurdu? Öyleyse ayaklarınızı kaldırın ve bu sahnenin nasıl oynandığını izlemenin tadını çıkarın. Sonu sadece sizi şaşırtmayabilir; planladığınız her şeyden çok daha mükemmel olabilir!


İkizler Burcu
28 Aralık 2020 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Sahada oynamak çok iyi ve güzel. Heck, yaşam sevincinin bir parçası seçeneklerinizi açık tutmaktır. Öyle olsa bile, her zaman onurlu davranmak için çaba göstermelisiniz. Bu yüzden, bir sürü seçeneğiniz varsa, lütfen diğer insanların da dahil olduğunu unutmayın. Tüm kartlarınızı hiçbir şekilde göstermeniz gerekmez, ancak birileri size onlardan daha fazla yatırım yapıyor gibi görünüyorsa, havayı boşaltmanın zamanı gelmiş olabilir.


Yengeç Burcu
28 Aralık 2020 Pazartesi Yengeç Burç Yorumları

Son zamanlarda huysuz tarafında sadece bir dokunuş mu hissediyorsun? O pençelerinizi, işinize girmeye çalışan, ancak bu dürtüyü durdurmaya çalışan sorgulayan burunlarınızı sıkıştırmak için kullanmak cazip geliyor. İnsanlar seni önemsiyor ve nasıl gittiğini bilmek istiyorlar. Gerçekten ciddi bir kesinti süresine ihtiyacınız varsa, onlara nazikçe ama kesin bir şekilde ne yaptığınızı bildiğinizi ve hazır olduğunuzda kabuğunuzdan çıkacağınızı söyleyin.


Aslan Burcu
28 Aralık 2020 Pazartesi Aslan Burç yorumları

Artık karşı konulmazsınız. Hareket etme şeklindeki bir şey, dünyanın her köşesinden hayranları çekiyor. Tabii ki var olmasına rağmen, sadece genel güzelliğiniz değil, tüm paket. Normalde daha utangaç ve emekli bir tip olsanız bile cazibenize sahip olmayı öğrenin. İnanılmaz derecede çekici olmanın dezavantajları olduğu doğru, gerçi aslında kim bunu düşünebilir ki?


Başak Burcu
28 Aralık 2020 Pazartesi Başak Burç yorumları

Bazı düşük vuruşlar karadan aşağıya doğru geliyor olabilir ve eğer eğilemezseniz, bir sonraki en iyi seçeneği seçin ve yoldan çekilin. Bu, ahlaki yüksek zemini almak veya belki de birisinin ne yapmak istediğini yapmadan önce görmek anlamına gelebilir. Her iki durumda da, agresif değil iddialı eylem kesinlikle gitmenin yoludur. Birisi size aşırı talih okları atmaya kararlıysa, onun yoluna çıkmak yerine yoldan çekilin.


Terazi Burcu
28 Aralık 2020 Pazartesi Terazi Burç yorumları

Arkadaş edinmek için arkadaş olmalısın. Öyleyse, siz ve belirli birisinin birbirinizden uzaklaştığını hissediyorsanız, gerçekte ne hissettiğinizi inceleyin. Kendinize de bazı zor sorular sorun, sanki bu kişi için orada sizin için orada olmasını istediğiniz şekilde bulunmuşsunuz gibi? Cevap hayır ise, şimdi sizin ve kimin etkileşime girdiğini bildiğiniz şekilde daha iyi hale getirmek için bazı büyük değişiklikler yapmaya başlamanın zamanıdır.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
28 Aralık 2020 Pazartesi Akrep Burç yorumları

Vücudunuz ve zihniniz birlikte çalışmak içindir, bu nedenle bunlardan biri (veya her ikisi) çıldırmış görünüyorsa, sorunu çözme zamanı gelmiştir. Belki bu, daha fazla uyumak ve çevrimiçi ortamda daha az zaman geçirmek anlamına gelir. Belki bu, bazen her yere gitmek yerine yürümek anlamına gelir. Hangi yöntemi seçerseniz seçin, sağlığınızın en önemli iki parçası arasında işbirliği olduğundan emin olun. Sonuçta, onlardan birinin greve gitmesini istemezsiniz.


Yay Burcu
28 Aralık 2020 Pazartesi Yay Burcu yorumları

Kendinizi bulmak için ilk başta kim olduğunuza dair sahip olduğunuz önyargılı fikirleri bir kenara atmanız gerekebilir. Yolculuğa zaten katı sınırlar koymuş olarak başlarsanız, neyle ilgili olduğunuzu gerçekten nasıl keşfedebilir ve keşfedebilirsiniz? Kim bilir? Belki sen vejeteryansın. Belki dansçısın. Belki de en sevdiğin renk mavi değil, gerçekten kırmızıdır. Belki, sadece belki, öğrenmek üzeresin.


Oğlak Burcu
28 Aralık 2020 Pazartesi Oğlak Burcu yorumları

Değişim stresli olabilir ve bu, daha iyiye yönelik değişiklikler için de geçerlidir. Tanıdık olanı geride bırakmak ve yeni bir yaşam tarzına girişmek demektir. Ve yolunuza daha iyi gitmek için kesinlikle bazı değişiklikleriniz var. Stresi nasıl en aza indirebilir ve olumlu olanı en üst düzeye çıkarabilirsiniz? İşlerin bir süreliğine çılgınca olabileceğini ve her şeyin yakında düzeleceğini kabul edebilirsiniz. Ve evet, buralarda işler kesinlikle farklı olacak.


Kova Burcu
28 Aralık 2020 Pazartesi Kova Burcu yorumları

Hayatın başına gelmesini beklemeyin. İstediğiniz hayatı gerçekleştirin. Ne için bekliyorsun? Nerede arayacağınızı biliyorsanız, bol miktarda fırsat ve olasılık vardır. Hep istediğin hayat bu. Tek yapmanız gereken, ona doğru ilk kesin hareketi yapmak. Hayat israf etmek için çok kısa değil mi? Biliyorsun ve harekete geçme zamanı.


Balık Burcu
28 Aralık 2020 Pazartesi Balık Burcu yorumları

Bazen kendinizi bir araya getirmek için önce parçalara ayrılmanıza izin vermelisiniz. Bu kulağa şaşırtıcı geliyor mu? Olabilir. Bir sorunun çözümü veya kökü sizden kaçıyorsa, bir tür koalisyon veya çözüm oluşturmaya çalışmadan önce bütünü oluşturan tüm parçaları sökme ve her birini ayrı ayrı inceleme zamanı. Bu şekilde, sorunun nerede olduğunu belirleyebilir ve geçici bir çözüm uygulamak yerine sorunları gerçekten düzeltebilirsiniz.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.