Günlük Burç Yorumları 27 Aralık 2020

27 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 27 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
27 Aralık 2020 Pazar Koç Burcu Yorumları

Sadece birkaç gün olsa bile, hazırlıksız bir mola vermek isteyebilirsiniz. Bu, ruh halinizi iyileştirmek ve moralinizi tazelemek için harikalar yaratacaktır. Bununla birlikte, duygular yüzeye çıkabilir, bu yüzden daha sonra pişman olabileceğiniz herhangi bir şeyi yapmaktan veya söylemekten kaçının. Ek olarak, bu sizin için bir atlama noktası olabilir. Kendinizi planlarınızı bir sonraki seviyeye taşıyacak faaliyetlerde bulabilirsiniz. Hepsi çok heyecan verici görünüyor!


Boğa Burcu
27 Aralık 2020 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Nefis bir ikilem hakkında konuşun! Yıldızlar oyunun adını itici bir güç haline getiriyor ve gizli arzulardan oluşan evinizde dükkan kurdular. Dikkatli olmazsan kendini nasıl biraz belaya sokabileceğini görmek kolay. Elbette, bu, başkalarının kaçabileceği türden bir sorundur, ancak duygusal küçük, bunun yerine kendi tatlı zamanınızı geçirebilirsiniz. En azından hiç kimsenin size ihtiyatlı olmanızı hatırlatması gerekmeyecek!


İkizler Burcu
27 Aralık 2020 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Son zamanlarda nasıl büyük bir şeyin olacağını hissettin biliyor musun? Her zamanki gibi haklısın. Bir grup, düpedüz yalvarmasa da, daha fazla dahil olmanızı isteyecek. Daha çok ilgili. Bu, eğlencenin sona erdiği anlamına mı geliyor? Organizasyon, evrak işleri ve benzeri şeyler için endişelenmeniz gerekecek mi? Pek değil. Delege, delege, delege. Fikirler insansınız. Bu yüzden seni istiyorlar. Personelinizi toplayın.


Yengeç Burcu
27 Aralık 2020 Pazar Yengeç Burç Yorumları

Kendinizle ilgili anlayışınızı derinleştiriyor ve yıllar boyunca pek çok hoşnutsuzluğa neden olmuş olabilecek sorunları çözüyor olabilirsiniz. Bir veya iki yanlış anlaşılma olması mümkündür. Önem verdiğiniz biri bir süreliğine geri çekilecek gibi görünüyorsa, onu kişisel olarak almamaya çalışın. İlgilenmeleri gereken başka meseleler olabilir ve işleri çözmek için zamana ve alana ihtiyaçları olabilir. Ayrıca, eski bir aşığın veya eski sevgilinin hayatına geri dönme şansı da var ve eğer istediğin buysa bu bir ilişkiyi canlandırabilir.


Aslan Burcu
27 Aralık 2020 Pazar Aslan Burç yorumları

Önümüzdeki haftalarda ve aylarda, bir süredir sizi rahatsız eden sorunları veya deneyimleri keşfetmeye dikkatiniz çekilebilir. Bunları zihninizin arkasına ittiğiniz ve basitçe hayata devam ettiğiniz uzun dönemler olabilir. Ancak şimdi, onlara hitap etmenin ve onları çözüp iyileştirmenin bir yolunu bulmanın zamanının geldiğini düşünebilirsiniz. Bunu yapmak için yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, bu, danışmanlık veya terapi almak veya bu tür konuları kabul edip bırakmanın başka bir yolunu bulmak için mükemmel bir fırsattır.


Başak Burcu
27 Aralık 2020 Pazar Başak Burç yorumları

Bu, herhangi bir herhangi bir şey için iyi bir fırsattır. Bu, desteleri temizlemek ve gelecekte hayatınıza yeni şeyler girmesi için yer açmak için bir şans. Örneğin, her zaman yapmak istediğiniz ancak hiç yapamadığınız bir şey varsa, bunu listenizin en üstüne koymayı düşündüğünüzde. Ve elbette, tadını çıkarın!


Terazi Burcu
27 Aralık 2020 Pazar Terazi Burç yorumları

Artık fikir ve görüşlerinizde çok dürüst olabilirsiniz. Bir şeyleri karıştırmak ve hayatı daha heyecanlı hale getirmek için isyan etmek isteyebilirsiniz. Bu küçük ölçekte iyi olsa da, hayatınızın daha önemli alanlarını veya diğer insanları etkiliyorsa büyük yansımaları olabilir. Başkalarını üzecek herhangi bir büyük beyanda bulunmaktan geri durmak daha iyi olacaktır. Kuvvetli egzersiz gibi başka bir çıkış yolu bulmaya çalışın.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
27 Aralık 2020 Pazar Akrep Burç yorumları

Rahatlamaya o kadar hazırsınız ki, o nefis yeni hayranla bir akşam daha geçirmek ve biraz uyumak için geceyi izin almak arasında bölünmüş hissediyorsunuz. Açıkçası, burada gerçekten çok yorgun olmalısın. Sizi hak ettiğiniz dinlenmeden vazgeçirmek için değil, ama şu anda tutkulu, fiziksel olarak aceleci bir vibe olduğunu bilmelisiniz ve bunun ne anlama geldiğini biliyorsunuz. Biraz kahve yap, duş al ve toplan.


Yay Burcu
27 Aralık 2020 Pazar Yay Burcu yorumları

Çok duygusal bir his, sizi başkalarına ulaşmaya ve elinizden gelen her şekilde yardım etmeye teşvik edebilir. Bununla birlikte, kendilerine yardım edebilenlere çok şey verme veya yardım teklif etme eğilimi olabilir. Bu nedenle, hayırsever davranmadan ve zor kazandığınız parayı teslim etmeden önce çok dikkatli düşünmeniz daha iyi olabilir. Başka bir notta, kişisel bir hedef hakkında çok büyük fikirleriniz olabilir, ancak başlamadan önce bunun pratik ve yapılabilir olduğundan emin olun. Yeteneklerinizi abartabilirsiniz.


Oğlak Burcu
27 Aralık 2020 Pazar Oğlak Burcu yorumları

Yıldızlar, tutkularınızı gerçekleştirmek için sizi enerji ve çaba harcamaya teşvik ediyor. Belirli bir hedefe odaklanmaya ve sonuna kadar görmeye karar verebilirsiniz. İş görüşmeleri veya terfi alma konusunda çok daha rekabetçi olabilirsiniz. Ancak çok fazla çabalamak gibi bir şey de olabilir. Yoğun çalışma dönemleri ile akışa girdiğiniz zamanları dengeleyin. Bu, yeni fikirlerin ve çözümlerin ortaya çıkmasına izin verebilir.


Kova Burcu
27 Aralık 2020 Pazar Kova Burcu yorumları

Bu, kozmosun sizi gevşemeye ve yeniden şarj olmaya teşvik ettiği bir zamandır. Hayatınızı perspektif içinde görmek ve birkaç önemli karar vermek için bir fırsat. Aynı zamanda size ruhsal ve duygusal bir miktar ev temizliği yaparak ilerlemenize engel olabilecek her şeyi bırakma şansı sunar. Artık çıkarlarınıza hizmet etmeyen herhangi bir şeyi serbest bırakarak alanı boşaltın. Bu hafta meşgul olsanız bile, şarj olmak için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


Balık Burcu
27 Aralık 2020 Pazar Balık Burcu yorumları

Hedeflerinizin, tutkularınızın veya kariyerinizin yeniden yapılandırılmasını teşvik edebilecek bir gerçeklik dozu elde etmeyi bekleyin. Ayrıca, tüm sıkı çalışmanız için size birçok ödül ve onur gelebilir, ancak sizden de büyük olasılıkla çok şey beklenecektir. Ancak duygularınızdan kopmayın ve asla ulaşamadığınız bir hedefe ulaşmak için zorlamaya devam edin. Dinlenmek, ailenizle bağlantı kurmak ve yaptığınız şey için duygusal destek almak için zaman ayırın.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.