Günlük Burç Yorumları 26 Aralık 2020

26 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 26 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
26 Aralık 2020 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Hiç kedi nanesi faresiyle oyun oynayan bir kedi izlediniz mi? Kesinlikle bunun gerçek bir fare olmadığını biliyorlar, ancak bu oyunun daha az eğlenceli olduğu anlamına gelmiyor. Oyun asıl mesele, oyuncak değil. Şu anda belirli bir kişiyle oynadığınız oyunu aynı şekilde düşünün, ancak daha insancıl olun. “Oyuncağınıza”, bittiği zaman vicdanınızı rahatlatmaktan başka bir neden yoksa gerçekten sadece bir oyun olduğu mesajını iletin.


Boğa Burcu
26 Aralık 2020 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Biri müthiş bir arkadaşlık ederse, o da sensin. Bir boğanın dayanıklılığına ve azmine sahipsin. Duş almak ve iş için değiştirmek için zamanında geri dönebildiğin sürece, her şeye hazırsın. Son birkaç gün içinde en azından ayak uydurmaya çalışan birini bulduysanız, hazırsınız demektir. Zihninizde, gerçekte ne zaman dışarı çıkarsanız yapın, gece hala oldukça genç ve fethetmeye hazır olacak.


İkizler Burcu
26 Aralık 2020 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Özellikle arkadaşlıktan daha fazlasıyla ilgileniyorsanız, genellikle arkadaş olduğunuz kişinin ruh halini ölçmekte oldukça iyisinizdir. Ancak şu anda, her zamanki taktiklerinizden hangisini kullanacağınızdan tam olarak emin değilsiniz. Açıkçası, yapılacak tek bir şey var: Onları, yetenekli bir röportaj olarak maskelenmiş sıradan konuşmalardan birine dahil edin ve birkaç dakika içinde nasıl ilerleyeceğinizi tam olarak bileceksiniz.


Yengeç Burcu
26 Aralık 2020 Cumartesi Yengeç Burç Yorumları

Duyguların her zaman uzmanlık alanınız olması tesadüf değil. Nerede olursanız olun veya kim izliyor olursanız olun, onları nasıl ifade edeceğinizi biliyorsunuz, çünkü onları geride tutmak asla aklınıza gelmiyor. Sonuçta, insan olmanın en iyi kısmı duygular değil mi? Pekala, bu bazı açılardan tartışmalı, ama her halükarda, şimdi çok güçlü bir duygu size çarptığında, onu ifade etmeden önce iki kez düşünmeyeceksiniz. İstemeyeceksin bile.


Aslan Burcu
26 Aralık 2020 Cumartesi Aslan Burç yorumları

Şu anda işler o kadar iyi gidiyor ki, neler olup bittiğinden neredeyse bahsetmekten korkuyorsunuz – eski “diğer ayakkabının düşmesini beklemek” paranoyası, yani. Rahatlayın. İyi sözleri tanıdığınız herkesle paylaşın ve geçmişten bazı arkadaşlar eğlenceye katılmak için gelirse şaşırmayın.


Başak Burcu
26 Aralık 2020 Cumartesi Başak Burç yorumları

Kesinlikle herkesin ne kadar mutlu olduğunuzu ve nedenini bilmesini istersiniz. Sevinçli haberinizin diğer yarısından izin alarak başlayın. İyileştikten sonra arkadaşlarınıza, ailenize, iş arkadaşlarınıza ve hoş bir göz teması kurduğunuz kişilere söyleyin. Ardından adres defterinizi üniversiteden çıkarın. Mutlu olmaktan daha iyi olan tek şey, tüm dünyaya nedenini anlatmaktır.


Terazi Burcu
26 Aralık 2020 Cumartesi Terazi Burç yorumları

Artık senden gerçekten hoşlanan biriyle tanışabilirsin. Yine de, geçmiş ilişki başarısızlıklarının hatırası sizi rahatsız edebilir. Herkes aşkı pek çok düzeyde deneyimlemiştir ve yeni bir arkadaşın hangi seviyede olduğuna karar vermek zordur. Her seferinde bir gün alın ve bu kişi hakkında neler yapabileceğinizi öğrenin. Romantizm hakkında daha az, deneyimin tadını çıkarmak hakkında daha çok düşünün. Emin olana kadar bağlılık konusunda endişelenmeyin bile.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
26 Aralık 2020 Cumartesi Akrep Burç yorumları

Şu anda vizyonlar görüyorsun, ama bunlar hayal değil; onlar yapmak istediğiniz şeylerin vizyonlarıdır. Palmiye ağaçları, kaplıcalar veya Broadway şovları görüyor olsanız da, plan yapmaya başlayabilirsiniz. Eğer yapmazsan, sadece huysuz ve sinirli olacaksın. Hayalinizdeki bir sonraki tatili planlamanın hiçbir maliyeti yoktur, bu yüzden hayal gücünüzü çılgına çevirin. Bu vizyonları gerçeğe dönüştüren çok şey bulabilirsiniz.


Yay Burcu
26 Aralık 2020 Cumartesi Yay Burcu yorumları

Zamanın bu özel anında samimiyet kesinlikle peşinde olduğunuz şeydir, ancak geleneksel anlamda değil. Aradığınız fiziksel bir bağlantı değil. Zihinlerin, ruhların ve kalplerin buluşmasını istiyorsun ve bunu elde edene kadar durmayacaksın. İyi haber şu ki, yolda o şovu almak için kiminle iletişime geçeceğinizi tam olarak biliyorsunuz. Bahse girerim onlar da aynı düşünce çerçevesinde.


Oğlak Burcu
26 Aralık 2020 Cumartesi Oğlak Burcu yorumları

Poker yüzünü korumada iyi olan biri varsa, o kesinlikle sizsiniz. Şimdi, duygularınızı gizlemek için elinizden gelenin en iyisini yaptığınız belirli bir kişi, birdenbire, “Peki, konuşmamız gereken bir şey var mı?” Gibi bir açılış cümlesi ile size yaklaşabilir. İkinci olarak hazırlıksız yakalanabilirsiniz, ikincisi sadece bir kereliğine yolda meşhur şovu izlemek zorunda kalmadığınız için mutlu olmanızdır.


Kova Burcu
26 Aralık 2020 Cumartesi Kova Burcu yorumları

Gününüzün rutinini sık sık o kadar çok düşünce, fikir ve icatla patlatan beyinsel bir yaratıksınız, aynı anda temas kurduğunuz gerçek insanları farketmek onların adına oldukça beceriklilik gerektirir. Bunun şimdi olmasını bekleyin ve ilgili bireyden bahsetmeye gerek kalmadan, çabadan tamamen etkilenmesini bekleyin.


Balık Burcu
26 Aralık 2020 Cumartesi Balık Burcu yorumları

O paha biçilmez günlerden birini yaşayacaksın. Bunu hafife almayın, ama minnettar olmaya da kendinizi kaptırmayın. Yolda sizin için şovu yapan kişiye borçlu hissetmeden tadını çıkarabilirsiniz. Unutmayın, etrafta dolaşan şey gelir, bu yüzden yolunuza çıkan zevkliyse, sıranın sizde olduğu için. İyi eğlenceler!

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.