Rüya Yorumcum

Günlük Burç Yorumları 13 Aralık 2020

Günlük Burç Yorumları 13 Aralık 2020

13 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 13 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
13 Aralık 2020 Pazar Koç Burcu Yorumları

Çok hayranlık duyduğun ama bugün yörüngene gireceğini pek bilmediğin biri. Bu, onlar hakkında daha fazla şey öğrenmek için çaba gösterme şansınız. Onları soru yağmuruna tutmamalısınız, ancak onların büyük bir hayranı olduğunuzu bilmelisiniz. Egosunu beslemenin yanı sıra, kim olduğunuzu hatırlamalarına ve hatta öncelik listelerinin daha üst sıralarına çıkmanıza yardımcı olacaktır. Sorularınızı önceden hazırlayın ve zamanlarına saygılı olun.


Boğa Burcu
13 Aralık 2020 Pazar Boğa Burcu Yorumları

İster bahçe, park, sanat müzesi, çiçek pazarı, hatta en çok imrendiğiniz aletlerle dolu bir elektronik mağazası olsun, bugün güzelliğin tadını çıkarabileceğiniz bir yerde zaman geçirin. Estetik açıdan hoşa giden şeyleri takdir etmek önemlidir, özellikle şimdi yaratıcılığınızın biraz ilham alabileceği zamanlarda. Hayat, çirkin ile güzel, yumuşak ile sert, tatlı ve ekşi arasında bir dengedir ve şu anda, her şeyi yelpazenin daha çekici taraflarına doğru eğmeniz gerekiyor.


İkizler Burcu
13 Aralık 2020 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Adalet takıntınız, size şu anda fayda sağlamaktan daha fazla strese neden olacak, bu nedenle her şeyin tamamen eşit olup olmadığını hesaplamak için çok fazla zaman harcamayın. Muhtemelen olmayacak. Ve sorun değil. Elbette, brüt eşitsizliklerle ilgilenilmeli, ancak biri bir başkasından biraz daha fazla zaman veya biraz daha fazla para alıyorsa, bu dünyanın sonu değil. Bugün daha üretken ve olumlu şeylere odaklanın.


Yengeç Burcu
13 Aralık 2020 Pazar Yengeç Burç Yorumları

Bugün enerjinizi doğru yöne odaklayabilirseniz muazzam ilerleme kaydedebilirsiniz. Bundan en iyi şekilde yararlanmak için, belirli şeyleri yapma motivasyonunuzun bilincinde olun. Bazen bir yola çıktıktan sonra rotayı değiştirmek zor olabilir. İster bir şey isterse bir kişi olsun, bir hedefe kilitlendiğinizde, hedefinizi gerçekleştirene kadar durmayacaksınız. Sizi büyük başarıya veya muhtemelen başarısızlığa götürebilecek olan budur.


Aslan Burcu
13 Aralık 2020 Pazar Aslan Burç yorumları

Ayrıntılara dikkat edin bugün küçük şeylere net bir şekilde odaklanın, bu nedenle hataları çok ilerlemeden bulmak için bu gözü kullanın. Bütçenizi gözden geçirdiğinizde, sayılarla ilgili kolayca düzeltilebilecek bir sorunu hemen fark edeceksiniz. Ve bir şey satın alırsanız, makbuzu iki kez kontrol edin. Ele alınması gereken bir hata olabilir. Olaylara daha derin bir şekilde bakmanın her zaman bir faydası vardır. Esinti ve sığ olmak yalnızca boş ve ödülsüz bir hayata yol açar.


Başak Burcu
13 Aralık 2020 Pazar Başak Burç yorumları

Bugün erken saatlerde bir pozitif düşünce dalgası sizi etkilediğinde, bunu başkalarına yardım etmek için kullanmalısınız. Mavi bir arkadaş birkaç kelime cesaretlendirebilir ve çok az kişi bunları sizin kadar şefkat ve nezaketle sunabilir. Aptalca “neşelendiren” bir çevrimiçi tebrik kartı gönderseniz bile, düşünceli çabalarınız kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamak için çok uzun bir yol kat edecektir. Sevdiğiniz insanlara vermek, onlarla daha güçlü bağlantılar kurmanızı sağlar.


Terazi Burcu
13 Aralık 2020 Pazar Terazi Burç yorumları

Güneş herhangi bir günde yalnızca birkaç saat boyunca parlar ve ondan en iyi şekilde yararlanmak size kalmış! Hava uyumluysa, dışarıda olabildiğince çok zaman geçirmeye çalışmalısınız. Bu, dışarıda sosyalleşmek için harika bir zamandır, bu da piknik veya yürüyüşün zaman geçirmek için harika bir yol olacağı anlamına gelir. Ve sen ve arkadaşların işleri çok ciddiye almak zorunda değilsiniz. Herkesin kendini iyi hissetmesi için tek gereken biraz aptallık olabilir.


Akrep Burcu
13 Aralık 2020 Pazar Akrep Burç yorumları

Bu, sosyal çevrenizdeki insanlar arasında yeniden konumlanma döneminin başlangıcıdır. Millet değişiyor ittifaklar ve eski dostluk bağları kopuyor, ama sadece geçici olarak konuşuyor. İnsanların zaman geçirdikleri kişileri karıştırmak istemeleri son derece doğaldır, bu yüzden bunun bir şeyin sonu olduğundan endişelenmeyin. Hepinizi bir arada tutan güçlü bağlar hala oradalar, sadece önümüzdeki birkaç hafta için biraz farklı düzenlenebilirler.


Yay Burcu
13 Aralık 2020 Pazar Yay Burcu yorumları

Bir meslektaş, bazı ilişki sorunları yaşıyor ve onları işe getiriyor. Şimdi, projeler veya müşteriler hakkında konuşmak yerine, konuşmaya onların acı hikayeleri hakim. Otorite figürleriyle herhangi bir zor duruma dahil olmak istemiyorsanız, kendinizi bu kişiden elinizden geldiğince uzaklaştırsanız iyi olur. Dikkatleri dağınık tutumlarının sonuçlarına katlanmalarına izin verin. Önünüzdeki işe odaklanmanız gerekiyor.


Oğlak Burcu
13 Aralık 2020 Pazar Oğlak Burcu yorumları

Bugün enerji patlamanızın patlayacağından korkuyorsanız, buna olumsuz bir şey olarak bakmayın. Kilitlemek çok olumlu olabilir! Yavaşlayarak, arkadaşlarınız ve ailenizin üyeleriyle daha çok temize çıkabilirsiniz. Zaten biraz kesinti zamanı geldi, bu yüzden daha fazlasını yapmak isteseniz bile işleri bir adım aşağı indirin. Kendinizi geride tutun ve çok fazla yapmaya çalışma. Bu, vücudunuzu daha yakından dinlemeniz ve sağlığınız için doğru olanı yapmanız gereken bir zamandır.


Kova Burcu
13 Aralık 2020 Pazar Kova Burcu yorumları

Şu anda sizinle bir başkası arasında görünmez bir engel var, göremediğiniz ya da dokunamadığınız, ancak sanki 20 fit uzunluğunda ve tuğladan yapılmış gibi sizi geride tutan duvarlar. Bu kişiyi gerçekten kırmak istiyorsan, bunu çekicilik ve sabırla yapmalısın, eski bir yıkım topu değil! Başkalarıyla uğraşırken dikkatli olun, onlar sizinle uğraşırken ilgileneceklerdir. Bir kapıyı açmalarını bekleyin, ardından içeri davet edileceksiniz.


Balık Burcu
13 Aralık 2020 Pazar Balık Burcu yorumları

Kredi almak bazen abartılıyor ve ayrıca, bunu yapmanın nedeni şöhret olmamalı. Başka biri projenizin başarısı için kredi almaya çalışırsa, bunun size ulaşmasına izin vermeyin. Yetkililer zaten bunun arkasında olduğunuzu biliyorlar ve bu kişiye inanılmaması gerektiğini biliyorlar. Daha sonra patronla daha özel bir konuşma yapma şansınız olacak ve bu, onlara fikir üreteci olduğunuzu hatırlatmanın tam zamanı.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Exit mobile version