Gökyüzünde 2 güneş ve 2 dolunay şeklinde ay gördüm

beta-lyrae-247225

Rüya:

Eski mahallemde idim, etraf biraz aydınlıktı ama gece idi. saat 23:00 civarı. arkadaşlardan birisinin veya eski patronlarımdan birinin babası hasta idi hastaneye gidecektik. benim iki personelim var birini sevmem ama birini severim. 2 si ile de yola çıktık hastaneye gitmek için. otobüs ile gidecektik ama sonradan hastaneye gitmekten vazgeçtik, kararlar değişti ve ayrıldık. o arada sevmediğim personel evine gitmeye arkasını döndü gitti. sevdiğim personelim bayan kişi ile eski mahalleye doğru giderken hava iyice aydınlandı, o arada gökyüzünde 2 güneş ve 2 dolunay şeklinde ay gördüm. sonra yürümeye devam ediyorduk, ama güneşten de dolunaydan da o kadar etkilendim ki öve öve bitiremiyordum. Harika bir manzara idi çünkü gece yarısı iki güneş var iki de dolunay var , etraf gece 00,00 olmasına rağmen aydınlık çok güzel bir manzara idi. Eski mahalleye doğru giderken bi oyuk gibi bir yer gördüm. Oyuğun bulunduğu yer yabancı değil sürekli yanından geçip gittiğim bir yer. Ama oyuktan içeri bakmanıza gerek yok fazla yaklaşmadan baktığınızda da içerideki manzarayı görebiliyorsunuz. hülya hanıma dedim ki bak Ankara’da deniz yok diyorlar bu manzara bu su nerede var sanki diyorum, oyuktan görünen manzara sanki sahil kenarında bir yerdesiniz, deniz oyuğun dibine kadar gelmiş ama oyuktan dışarı taşmıyor. elimi oyuktan içeri sokuyorum deniz suyunu elimde alıp oyuktan dışarı çıkartıyorum hülya hanıma bak deniz suyu hülya bide deniz yok diyorlar diye laf ediyorum. hülya hanıma manzarayı fotoğraf çekmesini söylüyorum ilk başta manzara ile kendini çekiyor ama sonra demek istediğimi anlayıp manzarayı çekiyor. sonra eve dönüyorum evlenip evlenmemeyi düşündüğün birisi var. evde onun ile otururken kızım ve ortanca oğlum evden içeri girip, üstünü başını çıkardıktan sonra Sibel hanıma sarılıyorlar hoş bulduk diye.

Yorum:

Evliliğe gitmeyi düşündüğünüz ilişkiniz için kafanızdaki soru işaretleri çok fazla olduğu için ilerleyemiyor olabilirsiniz. Bu soru işaretleri arasında çocuklarınızın da görüşleri olumsuz mu olacak acaba şeklinde geçiyor olabilir. Belki bilinç düzeyinde bir şey demeyeceklerini ancak bilinçaltı düzeyde ve davranışlarıyla ileride sorunlar yaşayabileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. En güzel çözüm konuşmak. Sevdiğiniz kişiyle, çocuklarınızla konuşun, açık açık konuşun, mutlaka mutabık kalacağınız bir sonuca varabilirsiniz. Tabi eğer evlilikte kendi içinizde netleştiyseniz.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!