Eski sevdiğimle mesajlaşıyordum

smartphone-2212963_1920

Rüya:

Hâlâ sevdiğimi sanmıyorum ama içimde bir şeyler kalmış tabii. Kızgınlıkta var ayrıca yaşadıklarımızdan dolayı. Eskiden seviyordum diyeyim o zaman. Rüyamda ona ben mesaj atıyordum ve gayet iyi konuşuyorduk. Ben heyecanlıydım bayağı ve evimiz o gün çok kalabalıktı yazmak için yer arıyordum. O da cevaplarıma hemen cevap veriyordu ve son olarak bizim konuştuğumuzu öğrenen arkadaşım bana kızıyordu. Bu arkadaşım ise bizi bir araya getirmeye çalışan benim sevdiğimi ona söyleyen kişiydi.

Yorum:

Geçmişinizde bıraktığınız bir kaç pişmanlığınız olabilir. Siz bunları aştığınızı düşündükçe bilinçaltınız sen hayırdır diyerek sizin kafanızı karıştırmaya devam ediyor. Ailenizden biriyle bu durumları konuşarak, paylaşarak yükünüzü hafifletmek, bu pişmanlığınızı normalleştirmenize yardımcı olabilir. Arkadaşlarınızla paylaşacaksanız sakın unutmayın, arkadaşlarınızı iyi seçmelisiniz.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!