4 Aralık Günlük Burç Yorumları

4 Aralık Günlük Burç Yorumları

4 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 4 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
4 Aralık 2020 Cuma Koç Burcu Yorumları

Kariyeriniz açısından daha stratejik olmanın zamanı geldi. Olmak istediğiniz yere nasıl gidebileceğiniz ve daha cesur olabileceğiniz konusunda daha analitik düşünün! Hayalinizdeki işte sizi kapıdan içeri sokabilecek birini tanıyan tanıdığınız biri var mı? Onlara bir e-posta gönderin ve ne olacağını görün. Girişimde bulunulmadı, hiçbir şey kazanılmadı. Daha iyi bir gelecek yaratmak için, geçmiş ilişkilerinizi kullanmanız tamamen normaldir. Size yardım etmek istiyorlar, bu yüzden onlara bunu yapma şansı verin.


Boğa Burcu
4 Aralık 2020 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Son çabanızı bir sonraki seviyeye taşıyın. Tamamen hazırlıklı olsanız da olmasanız da hazırsınız. Gelecek vadeden romantik bir ilişkiniz varsa, ikinizin gerçek hislerinizi itiraf edebileceği samimi bir tarih planlayın. Birlikte yemek pişirmeye ne dersiniz? Mutfakta bir miktar ısı üretmek kadar samimi olan çok az şey vardır. Ve eğer yeni bir işe yerleşiyorsanız, işleri hızlandırmak için iyi bir zaman. Toplantılarda konuşmaya başlayın. İnsanlar söyleyeceğin şeyi duymaya hazır.


İkizler Burcu
4 Aralık 2020 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Biriyle en son ne zaman flört ettin? Tüm inceliklerini pencereden mi attın? Sevimsiz ama çekici çizgiler ve ışıltılı iltifatlarla kopmaya mı gittiniz? Aksiyona geri dönme vaktin çok yüksek, o yüzden şanslı bir insan seçin ve onun gününü yaşayın. Başkasını iyi hissettirmenin yanlış bir tarafı yoktur, özellikle de sonunda sizi iyi hissettireceği için! Bugün birini mutlu edin ve kendinize hayatın eğlenceli olması gerektiğini hatırlatın!


Yengeç Burcu
4 Aralık 2020 Cuma Yengeç Burç Yorumları

Yolunuza çıkacak sosyal davetler seline hazır olun. Sorun şu ki, hala hiçbirini kabul etmek istemeyebilirsiniz. Kabuğunuzun dışına çıkmak istemiyorsanız, bu tamamen sorun değil! İsterseniz gerçek dünyadan biraz daha uzak durun. Bunda yanlış bir şey yok. Davetleri nazikçe ve hızlı bir şekilde reddettiğinizden emin olun. Fikrinizi değiştirme olasılığınız yok, öyleyse neden onları asılı bırakasınız? Garip görünebilirsin.


Aslan Burcu
4 Aralık 2020 Cuma Aslan Burç yorumları

Bazı etkili insanlar, taahhüt ettiğiniz projeleri takip etme konusundaki olağanüstü yeteneğinizden etkileniyorlar, bu yüzden şimdi düşündüğünüz kadar eğlenceli olmadığı için bir şeyden vazgeçerek onları hayal kırıklığına uğratmayın. olurdu. Bunu eğlenceli hale getirebilirsiniz! Buna sadık kalın ve onu nasıl daha ilginç hale getireceğinizi bulmak için biraz enerji ayırın. Karışıma başka bir kişi katın. Belki biraz karıştırmanıza yardımcı olacak yeni bir bakış açısına sahip olurlar.


Başak Burcu
4 Aralık 2020 Cuma Başak Burç yorumları

Bugün işlerin derinliklerinde olacaksınız, ancak bu, neler olup bittiğini tam olarak anlayacağınız anlamına gelmez. Yeni insanlarla iletişim kurarken dikkatli olun çünkü sandığınızdan daha fazla güce sahip olabilirler. Her şeyi güvenli oyna. Fikirlerinizi sunmaya başlamadan önce birinin motivasyonunu tam olarak anlayana kadar bekleyin. Ne hissettiğini saklaman gerekmiyor. Sadece paylaşmak için beklemelisin.


Terazi Burcu
4 Aralık 2020 Cuma Terazi Burç Yorumları

Şu anda, madde için mükemmel bir zihin çerçevesindesiniz. Stillerin ve trendlerin boşluğu sizin için yorucu hale geldi. Akılsız aktiviteler için harika bir gün değil. Bunun yerine, tarih, sanat, filmler veya kitaplar aracılığıyla teşvik aramalısınız. Daha önce hiç sahip olmadığınız bir konsantrasyon ve şevkle yeni şeyler deneyimleyebilirsiniz. Zekanızı geliştirmek istiyorsunuz ve bunu yapmak için gereken zamanı ayırmaya hazırsınız.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
4 Aralık 2020 Cuma Akrep Burç Yorumları

Bugün sizi cezbeden farklı fırsatlarınız var, peki hangisini seçeceksiniz? Peki hangisini seçmek istiyorsun? Şu anda yaptığınız şey üzerinde kimsenin doğrudan kontrolü yok. Kimse sizi izlemiyor ve onlara yardımcı olacak bir seçim yapmanızı bekliyor. Ne istersen yapmalısın! Bu alışılmadık bir his olabilir ama harika bir duygu! Ruh halinizi takip edin ve ne zaman yapmak istiyorsanız onu yapın. En azından bir süreliğine kendini ilk sıraya koymanın zamanı geldi.


Yay Burcu
4 Aralık 2020 Cuma Yay Burcu Yorumları

Bugün yaklaşan bir toplantı veya konuşma konusunda gergin misiniz? İşlerin nasıl gideceğinden emin olmanın bir yolu yok, ama sonucu bilmediğinize göre, neden bunun iyi olacağını hayal etmeyi seçmiyorsunuz? Bilinmeyene nasıl yaklaşacağınız konusunda daha yaratıcı olmaya başlamalısınız. Durumu sandığınızdan daha fazla etkileyebilirsiniz. İstediğinizi görselleştirin, en iyisini umut edin ve sonra ilerleyin. İşlerin kötü gideceğini düşünmenin bir anlamı yok.


Oğlak Burcu
4 Aralık 2020 Cuma Oğlak Burç Yorumları

Bu gün size çok fazla ayrıntı atabilir, ancak günün erken saatlerinde bunlarda çok fazla takılıp kalmamaya çalışın. Her sorunu öğle yemeğinden önce çözmek zorunda değilsin! Şehit eylemini atlayın ve her seferinde tek bir şeyin üstesinden gelin. İnsanları etkilemek için dışarıda değilsiniz; işleri halletmek için çıktın, değil mi? Bu yüzden yavaş ve kararlı olun. Sadece hayatınızdaki stresi azaltmaya yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda çevrenizdeki herkesin sizi bir ucube yerine bir eylemci olarak görmesine de yardımcı olacaktır.


Kova Burcu
4 Aralık 2020 Cuma Kova Burç Yorumları

Şu an aile ilişkileriniz için çok önemli bir zaman olduğundan, soyağacınızın mümkün olduğunca çok farklı dalına ulaşmaya çalışın. Birinin doğum günüyse, bir kart veya hediye göndermek yerine onu arayın. Sizden haber almak isterler. Bu insanların yaşamlarına gerekli ve eşsiz bir katkı sunduğunuzu unutmayın. İçgörünüz, çekiciliğiniz ve mizahınız şu anda memnuniyetle karşılanacaktır, bu yüzden geri durmayın! Geniş ailenizde aktif bir rol alın.


Balık Burcu
4 Aralık 2020 Cuma Balık Burç Yorumları

Bazen bir yanılsama içinde yaşamak, kendinizi rahatsız edici düşüncelerle uğraşmanıza gerek kalmayacak şekilde hayaller ve hayali dileklerden öylesine rahatsız etmek yardımcı olabilir. Rahatsız edici düşünceleriniz varsa, her şey yolundaymış gibi davranmanız doğru olabilir. İyi düşünceler düşünün ve belirsiz durumlar varsa, sonucu kesin olarak bildiğinizi ve sonucun iyi olduğunu varsayın. Yapana kadar numara yap çünkü sonunda başaracaksın. Umut var!

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.