3 Aralık Günlük Burç Yorumları

3 Aralık Günlük Burç Yorumları

3 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için günlük burç yorumu sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
3 Aralık 2020 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Sizin için neyin önemli olduğunu düşünme zamanı, ama o zaman bunun size söylenmesine gerek yok. Muhtemelen başka bir şeye odaklanmak neredeyse imkansızdı. Gerçekte hissettiğinizden farklı davranmanızı gerektiren bir durumdan kendinizi mazur görmenin herhangi bir yolu varsa, mümkün olmamak için düzenlemeleri parlak ve erken yapın. Bir durum sizin varlığınızı gerektiriyorsa, olabildiğince çabuk girip çıkın.


Boğa Burcu
3 Aralık 2020 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Bu sabah ilk iş, onlara ne vereceğinize karar vermelisiniz, “onlar” sizin partneriniz, en iyi arkadaşınız veya son zamanlarda ne yaparsanız yapın, size katlanan kişi. Kolay olmadığını biliyorsun, neyi sevdiklerini biliyorsun ve bunu hak ettiklerini biliyorsun. Kibar ol. Duyguların her halükarda aşikar olacak. Hatırladıkları şeyin iyi olduğundan emin olabilirler.


İkizler Burcu
3 Aralık 2020 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Birkaç gün izin almaya karar verdiğinizde, çoğumuzun aynı şeyi yaptığından oldukça farklı. Arkadaşlarınız ve aileniz sizi görmeden veya sizinle konuşmadan birkaç saatten fazla gitmeye alışkın değiller, bu yüzden yokluğunuz her türlü kırmızı bayrağı gündeme getiriyor. Ancak artık dünyadan kaybolma havasındasınız ve onlarla bu konuda sohbet etmek istemeyeceksiniz. Kibar ol. Cevaplamak ve mesaj bırakmak için orada olmayacaklarını bildiğiniz zaman arayın.


Yengeç Burcu
3 Aralık 2020 Perşembe Yengeç Burç Yorumları

Onlarla ilgilenmeyi bırakmaya karar verirseniz, sevdiklerinize ne olabileceğini sık sık merak ettiniz. Batarlar mı, yüzerler mi veya onlara bakacak başka birini bulurlarsa, bu durumda asla suçluluk duygusuyla yaşayamazsınız. Ne olursa olsun, hem kendinize hem de suçlamanıza bir iyilik yapmanın tam zamanı. Onlara birkaç referans numarası verin ve moral konuşması yapın, çıkışınızı yapın ve ne olacağını görün.


Aslan Burcu
3 Aralık 2020 Perşembe Aslan Burç yorumları

Biri cesareti seviyorsa, o sensin ve konuşulması ya da sadece ima edilmesi fark etmez. Bu yüzden, cesaretinden dolayı uzun süredir beğendiğiniz bir arkadaşınız size şüpheli bir şekilde cesaret gibi görünen bir teklifte bulunduğunda, bir saniye bile tereddüt etmeyeceksiniz. Bununla birlikte, kasabayı atlamayı planlıyorsanız, eşinize biraz açıklama yapmanız gerekebilir. Sonuçta, bir meydan okumayı geri çeviremezsiniz.


Başak Burcu
3 Aralık 2020 Perşembe Başak Burç yorumları

Kötü ruhlu değilsin, küçücük bir parça da değil. Bununla birlikte, biri değerli bir amaca tam saygıdan daha azını gösterirse, kalbinize yakın ve değerli olanı çok daha az gösterirse, altınızda olan davranışlara yönelebilirsiniz. Onları daha önce uyardıysanız veya son zamanlarda kaba biriyle olan ilişkinizi duyduklarını biliyorsanız, her iki silahın da yanmasıyla çıkmakta tereddüt etmeyeceksiniz. Ve iyi yapmalısın.


Terazi Burcu
3 Aralık 2020 Perşembe Terazi Burç Yorumları

Uzun mesafeli seyahat hatası sadece yakınlarınıza inmedi. Her zaman görmek istediğiniz o yere varmak için doyumsuz bir dürtüyü ateşleyerek hayal gücünüzde bir yer ediniyor. Şu anda, oraya ulaşmak sizin için dünyadaki en önemli şey. Neyse ki, ne zaman gideceğinizi ve tam olarak doğru kişiyi biliyorsunuz. Maalesef şu anda tam olarak gidemeyebilirsiniz, ancak kesinlikle plan yapabilirsiniz!


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
3 Aralık 2020 Perşembe Akrep Burç Yorumları

Burcunuz, manyetizma ve herkesi hemen hemen her şeyi yapmaya teşvik etme konusunda etkileyici bir yeteneği ile bilinir. Bu yüzden, kesinlikle mükemmel biri geçtiğinde, onu sizinle zaman geçirmeye ikna etmek için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız. Zaten seninse, çok daha iyi. Sadece kendin olmalısın ve onlar da onlara kur yaptığın ilk günkü gibi aşık olacaklar. Senin değillerse, diyelim ki bu durum çok uzun sürmeyecek.


Yay Burcu
3 Aralık 2020 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Bu özel proje üzerinde o kadar uzun süre çalıştınız ki bitirmeyi hayal bile edemezsiniz. Yeni bir şeye geçmek için aceleniz varsa bu iyi bir şey ve ne zaman değilsiniz? Yine de belirli bir otorite figürünün dikkatini çekmeye çalışıyorsanız, bazı ipuçlarını bırakın. Onlara, evde olduğunuzu ve yönetici görüşlerini almak istediğinizi bildirin


Oğlak Burcu
3 Aralık 2020 Perşembe Oğlak Burç Yorumları

İster inanın ister inanmayın, romantizm konusunda uzmansınız. Bunu çoğu insanın yaptığı gibi yapmıyorsun. Birini etkilemek için dışarı çıktığınızda, sadece bir pizza ve biraz gazlı içecek almazsınız. Onları karşılayabileceğiniz en zarif şekilde kurduğunuzdan emin olun. Tüm bunlara gücünüz yetmiyorsa endişelenmeyin. O pizza ve soda akşamını özel hissettirebilecek biri varsa, o da sensin.


Kova Burcu
3 Aralık 2020 Perşembe Kova Burç Yorumları

Doğruyu söylemek sizin için sadece ikinci bir doğa değildir; gerçekten daha çok, resmi işler söz konusu olduğunda ikiye katlanan doğuştan gelen bir tepki gibidir. Birinin şefkatli bir soruya verdiği cevabı ne kadar endişeyle bekliyor olursanız olun, onu hafifletmeye veya geri almaya istekli olmayacaksınız, tek bir dokunuş bile, başlamamış olduğunuzu tercih ettiklerini bilseniz bile büyük top olacak güçlerle yuvarlanıyor. Oh iyi. Saygı, herhangi bir ilişkiyi bir arada tutan yapıştırıcıdır.


Balık Burcu
3 Aralık 2020 Perşembe Balık Burç Yorumları

Misyonunuza ulaşmak için çok az zamanınız var: Sevdiklerinize aynı tarafta birlikte çalışmanın, ilgili tüm taraflar için mantıksız bir akıl savaşını sürdürmekten daha iyi olduğunu anlamalarını sağlamanın bir yolunu bulmak. Bu hiç kimseye yardımcı olmaz. Bununla birlikte, yalnızca yapabildiğiniz şeyi yapabilirsiniz ve başkalarının hayatını onlar için yaşayamazsınız. İşbirliği yapmazlarsa, bu konuda kendinizi hırpalamayın.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.