2 Aralık Günlük Burç Yorumları

2 Aralık Günlük Burç Yorumları

2 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için günlük burç yorumu sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
2 Aralık 2020 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Zor kazandığınız parayla sizi ayrılmaya ikna etmek şu anda kolay bir iş olmayacak. Tabii ki, mükemmel öğeyi görürseniz, cennet sizinle satın alma arasına girmeye çalışan herkese yardım eder. Burcunuz, engellerin etrafından değil, içinden geçmesiyle ünlü bir yaratık olan Ram tarafından temsil edilir. “Dürtüsel” her zaman göbek adınız olmuştur, ancak şimdilik kararlılık yakın bir saniye sürecektir.


Boğa Burcu
2 Aralık 2020 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Evren size ne fırlatırsa fırlatır ya da aniden savurursa, hemen tepki vermektense beklemeye, düşünmeye ve sonra ne yapacağınızı düşünmeye her zaman çok daha yatkın oldunuz. Bu özellik bir kereden fazla işe yaradı, ancak şimdi işi yapmayacak. Şu anda gerekli olan şey, hızlı hareket etme ve bu eylemlerin sonuçlarını kalıcı kılacak kadar cesur olma becerisidir, her ikisini de kesinlikle ele almış olursunuz.


İkizler Burcu
2 Aralık 2020 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Hassas bir konuyu bir süre gizli tutmak için elinizden gelenin en iyisini yaptınız, ancak son zamanlarda çok daha zor hale geldi, çoğunlukla sadece bu özel duruma değil, diğerlerine de oldukça derin bir şekilde girmeyi başaran belirli bir kişi yüzünden. Eğer – hayır, ne zaman – bir şeyleri melodramatik hale getirme yollarından çıktıkları anlaşılırsa, onlara yürüyüş kağıtlarını vermekten korkmayın. Evren kesinlikle sizin tarafınızda.


Yengeç Burcu
2 Aralık 2020 Çarşamba Yengeç Burç Yorumları

Bir süre önce, birisi size arkadaşlarınızla aile üyeleri arasındaki işleri barış içinde tutmanın çok iyi bir şey olduğunu söyledi. İçinizdeki besleyici bunu sevdi ve o zamandan beri bu itibarı güçlendirmek için elinizden gelenin en iyisini yaptınız. Şu anda, çözmek için elinizden gelen tüm çabayı gösterecek ciddi bir sorun var. Ancak içgüdüleriniz keskin, bu yüzden muhtemelen ne olacağını zaten biliyorsunuzdur. Şimdi o proje üzerinde çalışmaya başlayın.


Aslan Burcu
2 Aralık 2020 Çarşamba Aslan Burç yorumları

Patron olmaya hazır mısınız? Görevler atamak, yetki vermek ve altındaki herkesin hattı çekmesini sağlamak için? Tabiki öylesin. Tüm hayatın boyunca çalıştın. Pekala, gösteri zamanı. Kıskanç kimsenin sizi zayıflatmasına izin vermeyin. İyi olduğunu biliyorsun ve üst kademelerin de bunu bildiğini biliyorsun, yoksa seni seçmezlerdi. Davetsiz misafirleri görmezden gelin. Kesinlikle yakında gitmiş olacaklar.


Başak Burcu
2 Aralık 2020 Çarşamba Başak Burç yorumları

Entelektüel liginizde olmadığı açık olanlarla sözlü tartışmalar söz konusu olduğunda normalde oldukça merhametli olursunuz. Şimdi bunu olabildiğince uzun süre yapacaksınız, ancak zarfı zorlarlarsa, sadece tartışmayı kazanmakla kalmayacağınızı (buna öyle diyebilirseniz), aynı zamanda Düşmanınızın yapabileceğinden çok daha fazla olan başınız dik ve gururunuz bozulmadan uzaklaşın.


Terazi Burcu
2 Aralık 2020 Çarşamba Terazi Burç Yorumları

Ne kadar uğraşırsanız uğraşın bazı sırlar gizli kalmaz ve görünüşe göre bunlardan birine rastlarsınız. Bu mesele sabit kalmayı reddettiğinde, göreviniz mutlu bir yüz, dünyaya bütün bunlardan kesinlikle memnun olduğunuzu söyleyen türden bir yüz takmak ve belki de herkesi düşündüğünüz gibi davranmak olacaktır. zaten biliyordum.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
2 Aralık 2020 Çarşamba Akrep Burç Yorumları

Henüz ateş üzerinde yürüme şansınız olmadıysa – fiziksel olarak yani – bu, sembolik olarak başka yüzlerce yoldan yapmadığınız anlamına gelmez. Bu yüzden, taptığın kişi, görev çağrısının çok üstünde ve ötesinde olduğunu düşündüğü bir şey istediğinde, sen bile onu başaramayabilirsin, sadece onun gibi biri için böyle bir şey yapmanın olduğunu duyurmaktan gıdıklanacaksın. hiçbir şey değil. Hiçbir şey. Senin gibi biri için değil zaten.


Yay Burcu
2 Aralık 2020 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Ateş, zaten bildiğiniz gibi, doğası gereği fiziksel değildir. Ayrıca duygusal, ruhsal ve entelektüel olabilirler. Şu anda, dokunuşa karşı sıcak hissediyorsunuz ve hikayeyi anlatan sadece alnınız değil. Ateşlisin çünkü yüksekte koşuyorsun, duygusal olarak konuşuyorsun ve onu durdurmak için bir şey alsan bile, geçersin.


Oğlak Burcu
2 Aralık 2020 Çarşamba Oğlak Burç Yorumları

Birlikte geçirilen zaman ne olursa olsun, her ilişkide iniş çıkışlar vardır. Tabii ki bunu biliyorsun. Beraberliğin önemini anlıyorsunuz, bu yüzden zor zamanlarda bir ilişkiyi bırakma olasılığınız çoğundan daha az. Şimdi, zamanlar zor olmaktan başka bir şey olmadığında, minnettarlığınızı ve takdirinizi düşünceli ama pratik bir şekilde ifade etme olasılığınız daha yüksektir. Sadece çok pratik olma. Güzel, uzun bir sarılma paha biçilemez.


Kova Burcu
2 Aralık 2020 Çarşamba Kova Burç Yorumları

Değişiklik birkaç nedenden dolayı gereklidir ve bunu tamamen anlıyorsunuz. Sonuçta, değişim sizin için ikinci bir doğadır ve ne kadar ani olursa o kadar iyidir. Yine de, ara sıra bile adapte olmada sorun yaşarsınız, özellikle de girdiniz olmadan olursa. Neyse ki, şu anda olan her şeyi az çok kişisel olarak sizin tarafınızdan yönetiliyordu. Her zaman böyle değilse sabırlı olmaya kararlı olun.


Balık Burcu
2 Aralık 2020 Çarşamba Balık Burç Yorumları

Hiçbir zaman özellikle boş gevezelikten hoşlanmadın. Arkadaşlarla sohbet etmekten hoşlanmadığınızdan değil. Hiçbir şey ifade etmeyen konuşmalarla zamanınızı boşa harcamaktan hoşlanmıyorsunuz. Aslında, anlamlı bir sonu olmayan hiçbir şeye katılmayı sevmiyorsunuz. Bu tür şeylerle günlerdir uğraşıyorsunuz ve bundan bıktınız, ama şimdi bu tünelin sonunda ışık var ve bunu biliyorsunuz, aslında size bir şey gösterecek türden.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.