Haftalık Burç Yorumları (16 Kasım – 22 Kasım Haftası)

Haftalık Burç Yorumları (16 Kasım - 22 Kasım Haftası)

Alıştıklarımızla bizi vedalaştıran pazar günkü Akrep Yeni Ay’ının ardından, yepyeni, capcanlı bir haftaya “Merhaba” diyoruz. Unutmayın ki yenilere adapte olmak, yüksek bir enerji ve cesaretli olmayı gerektirir. İşte tam da bu görünüme uyumlu bir gökyüzü, tüm hafta boyunca bize göz kırpacak. Yeter ki doğru şekilde kullanmayı bilelim. İşte bu haftalık burç yorumları sizlerle. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
KOÇ BURCU 9 Kasım – 15 Kasım Haftalık Burç Yorumları(22 Mart – 20 Nisan)

Gözünüz aydın artık hızlı hareket etmeye başlayan yönetici gezegeniniz Mars, size ekstra enerji katarak, cesaretle yeni fikirleri, özellikle ikili ilişkiler alanınızda hayata geçirmenize yardımcı olacak. Bu yüksek enerjiyi kontrolsüz bırakmamalı, sağduyunuzun sesine daima kulak vererek ilerlemelisiniz. Aksi takdirde hızlı alınan kararlar ve gerçekleştirilen eylemler daha sonra pişman olmanıza neden olabilir. Salı günü Akrep burcundaki iletişim ve ticari faaliyetleri temsil eden Merkür ile ani değişimlerin kahramanı Uranüs arasındaki zorlu kontak, maddi kazanç ve harcamalarınızda sürpriz gelişmeler yaratabilir. Farklı bir iş alanına dahil olmak siser ya da mevcut düzeninizde tahmin etmediğiniz yeniliklere adım atabilirsiniz. Cumartesi günü bir ay boyunca Yay burcuna geçen Güneş, yurt dışı ilişkilerinizde hızlı gelişmelere zemin hazırlar. Diğer yandan akademik konular ve tanıtım faaliyetleri gündeme gelebilir.

Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
BOĞA BURCU 16 Kasım – 22 Kasım Haftalık Burç Yorumları (21 Nisan – 21 Mayıs)

Pazar günü ikili ilişkilerinize damgasını vuran Yeni Ay’ın ardından, hayatınızda emekleme dönemiyle şekillenen yeniliklerle karşı karşıyasınız. Özellikle salı günü aklınıza aniden düşen parlak fikirlerle, gelecek hedeflerinize doğru ilerleyebilir, yaşamın kökten gelen başlangıçlarını hayatınızın geri kalanında kalıcı hale getirebilirsiniz. Bu yenilikler size hafta sonu Yay burcuna geçecek olan Güneş ve Akrep burcuna yerleşen yönetici gezegeniniz Venüs sayesinde, tutkulu, macera dolu, bol felsefi yaklaşımlar içeren fırtınalı yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bu etki gerek özel gerekse iş hayatınızda varlığını en kısa sürede belli eder. Sigorta, vergi, kredi ödemelerinizde yeni bir yapılandırma içine girmek, farklı projelere adım atma motivasyonunuzu güçlendirecektir.

İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İKİZLER BURCU 16 Kasım – 22 Kasım Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 23 Haziran)

Günlük hayatınız üzerinde bu hafta tarih adeta yeniden yazılıyor. Özellikle salı günü hiç ummadığınız hiç beklemediğiniz bir anda hayatın renkli sürprizleriyle karşılaşabilirsiniz. Heyecana kapılmadan ve ikilemlere düşmeden yeniye hızlı bir şekilde geçiş yapmalı, uzun zamandır iniş çıkışla ilerleyen ilişkilerinizi derleyip toparlamalısınız. Başınızı döndürecek bir kişi aniden hayatınıza girip sizi heyecan dozu yüksek bir döneme sokabilir. Bu dönemin keyfini sürerken, elinizden kayıp giden ve kopanlar için boşuna hayıflanmayın. Her zaman yeniliklerde keramet olduğunu düşünerek gönlünüzü ferah tutun. Perşembe günü finans konularıyla ilgili sözleşme ve anlaşmalar imzalayabilir, uzun zamandır peşinde koştuğunuz projelerin son onayına ulaşabilirsiniz. Hafta sonu macera, neşe, özgürlük temalarını hayatınıza taşıyacak Yay burcunun güçlü etkisiyle, uzun zamandır zihninizi meşgul eden ciddi konularda sıyrılma fırsatı bulacaksınız. İş ortamınızda güveninizi sarsan bir kadına karşı tedbirli olmakta fayda var.

Yengeç Burcu
YENGEÇ BURCU 16 Kasım – 22 Kasım Haftalık Burç Yorumları (22 Haziran – 23 Temmuz)

Yönetici gezegeniniz Ay’ın Yay burcundaki seyahatiyle, haftanın ilk gününden itibaren oldukça hareketli günler sizi bekliyor olacak. Özellikle iş hayatınızda monotonluğun kırıldığı, heyecanlı projelerin devreye girdiği bir döneme adım atıyorsunuz. Salı günü aşk hayatınızda partnerinizin hazırladığı sürpriz karşısında şaşırabilir, duygu dolu bir gün geçirebilirsiniz. Ayrıca sosyal ilişkilerinizde sürpriz açılımlara da hazır olmalısınız. Arkadaşlarınızla hayatın felsefi yönlerini yeniden keşfetmeye son derece hazırsınız. Spiritüel konuların ön plana çıktığı, keyifli sohbetler, maddi dünyanın ardından size rahat bir nefes aldırır. Perşembe günü ev ve yatırımlarla ilgili somut gelişmelere adım atacağınız kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu Yay burcuna geçen Güneş, gündelik hayatınızda aynı anda pek çok farklı konuyla uğraşmanıza imkan tanıyacak. Pazar günü Akrep burcundaki yolculuğunu başlatacak olan Venüs ise aşk hayatınıza ve çocuğunuzla olan ilişkinize daha derin bir etkileşim taşır.

Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
ASLAN BURCU 16 Kasım – 22 Kasım Haftalık Burç Yorumları (24 Temmuz – 22 Ağustos)

Pazar günü yaşadığınız Akrep Yeni Ay’ının ardından bu hafta adeta yeni oluşan hücrelerinizin size taşıdığı dinamikle gelecek hayatınıza dair cesur kararlar alabilirsiniz. Bu etkiyle evinizden taşınır ya da yeni bir işe geçmek için ani bir karar verebilirsiniz. Uzun zamandan beri harekete geçmenize neden olan şüphe ve belirsizliklerin artık geride kaldığını bilerek, cesaretinizi toplamalı ve yeniye adım atmaktan hiç korkmamalısınız. Yeniler ilk başta hepimizi ürkütse de daha sonra “Ne doğru bir kararmış iyi ki denemişim” dedirtir. Hafta sonu Yay burcuna 1 ay süreyle geçecek olan Güneş’in etkisiyle macera dolu, neşeli, canlı ve özgür ruhlu bir aşka yelken açarsınız. Gönlünüzü kaptırdığınız kişi sizi kısır döngünüzden çekip çıkararak hayatın pembe tarafını görmenize aracılık eder. Bu dönemin keyfine varmalı, ayrıca spekülatif yatırımlar ve şans oyunlarıyla ilgili çabalarınızı artırmalısınız. Çocuk yapmak fikri bu dönem için aklınıza düşebilir. Sportif becerilerin artığı bir dönemde olduğunuzu da aklınızdan çıkartmayın.

Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
BAŞAK BURCU 16 Kasım – 22 Kasım Haftalık Burç Yorumları (23 Ağustos – 22 Eylül)

Bu hafta maddi konularda uzun zamandır çaba harcadığınız girişimlerden olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Fakat kontrolsüz harcamalara çok dikkat etmeniz gerekiyor. Karşınızdakilerin yüksek cesareti nedeniyle içinize sinmeyen iş projelerine adım atmanız doğru olmaz. Salı günü kardeş ve yakın akrabalarınızla aranızdaki ilişkilerde ani kopmalara neden olacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kara yolculuklarında kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Perşembe günü kararlı tavırları ve uyumlu karakteriyle sizi uzun zamandan beri etkileyen birine karşı duygularınızı dile getirmekten kaçınmayın. Ne de olsa hayatın her gününü sadece bir kez yaşıyorsunuz. O yüzden içinizde saklamaktansa karşınızdakine hissettiklerinizi açık yüreklilikle ifade etmek size iyi gelir. Depresif ruh halinin geride bırakılıp, sağlam adımlarla ilerlenecek bu dönemi, kendi adınıza avantaja çevirmelisiniz.

Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
TERAZİ BURCU 16 Kasım – 22 Kasım Haftalık Burç Yorumları (23 Eylül – 22 Ekim)

Bu hafta maddi kazançlarınızda olumlu sürpriz gelişmeler sizi bekliyor olacak. Yeni iş tekliflerine sıcak bakıp, sizin için en iyi olana yönelmelisiniz. Diğer yandan spekülatif alanda kazanç elde edebilirsiniz. Ortaklarınızla aldığınız yeni iş kararları hayata daha pozitif duygularla bakmanızı sağlar. Hafta ortasında Oğlak burcunda seyahat eden Ay, ev içi ilişkilerinize ışık tutacak. Özellikle yuva ve yaşam koşullarınızı daha iyi hale getirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmak istersiniz. Cumartesi günü Yay burcuna geçen yaşam enerjimiz Güneş’in etkisiyle kısa yolculuklar, eğitimler, kurslar, yakın akrabalarla ilişkiler hareketlenir.

Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
AKREP BURCU 16 Kasım – 22 Kasım Haftalık Burç Yorumları (23 Ekim – 22 Kasım)

Burcunuzda meydana gelen Yeni Ay’ın ardından bu hafta ikili ilişkilerinizde sağlam temeller atacağınız bir dönem başlıyor. Hayatı paylaşacağınız kişiyle olan gelecek planlarınızı yürürlüğe koymak için ciddi bir konuşmanın artık vakti gelmiş olabilir. Sonlanan ilişkiler size yenilerini taşıyacaktır. Bu nedenle kalp kırıklığı yaşamanıza hiç gerek yok. Yeter ki eskiyle vedalaşmayı çok uzatmayın ve içselleştirip, üzüntüye dönüşmesine izin vermeyin. Hafta sonu 14 Aralık’a kadar burcunuza yerleşen Venüs’ün etkisiyle, estetik operasyonlara sıcak bakabilir, fiziksel güzelliğiniz için emek harcayabilirsiniz. Cumartesi günü özgürlüğü, macerayı seven Yay burcuna geçen Güneş’in etkisiyle uluslararası bir iş projesi önünüze çıkabilir. Ayrıca tanıtım ve tasarım konularında çarpıcı bir dönem sizi bekliyor olacak.

Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
YAY BURCU 16 Kasım – 22 Kasım Haftalık Burç Yorumları (23 Kasım – 22 Aralık)

Yaklaşık iki aydan beri bir türlü ivme kazanamayan olaylar ve ilişkiler bu hafta, aniden hareketlenir. Zira artık 1 ay boyunca burcunuza cumartesi günü, geçecek olan Güneş’in etkisiyle, sizin döneminiz başlıyor. Özgürce hedeflerinize ok atabilecek tam da 12’den vurma başarısını yakalayabileceksiniz. Diğer yandan, geri planda canınızı sıkan detaylarla uğraşırken, eski konuları halının altına süpürmeden temizlemeli, geçmişi gönül rahatlığıyla arşive kaldırmalısınız. Maddi konularla ilgili hafta ortasında bir evrak imzalayarak, uzun bir dönemden beri uğraştığınız konuya son noktayı koyarsınız. Pazar günü tutkulu bir aşk yaşamak için gönlünüzü çalan bir kişi kapınızı çalarak yaşamı sizinle paylaşmaya hazır olduğunu söyleyebilir. Peki siz ne kadar hazırsınız?

Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
OĞLAK BURCU 16 Kasım – 22 Kasım Haftalık Burç Yorumları (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu hafta iş hayatınızdaki ilişkilere çeki düzen vermek size iyi gelecektir. Diğer yandan bilinçaltınızda biriktirdiklerinizi su yüzüne çıkartmak için rüya analizi, aile dizimi gibi çalışmalara katılabilirsiniz. Bu şekilde farkına varmadığınız blokajlardan kurtulmak gelecek yaşamınızda size büyük kolaylık sağlar. Çarşamba günü Ay’ın burcunuzda ilerlemesiyle, ailevi meselelerde özellikle annenizle ilgili konularda yine aktif rol oynamak zorunda kalırsınız. Aile içi ilişkiler sizin önderliğinizde daha rahat bir akışa kavuşur. Hafta sonu Yay burcuna geçen yaşam enerjisi Güneş’in etkisiyle bir ay boyunca rasyonel zihninize pek uymasa da astral seyahate çıkabilir ya da fikirlerine saygı duyduğunuz psişik özelliklere sahip biriyle ilişkinizi derinleştirebilirsiniz. Pazar günü Venüs tutku ve cazibeyi temsil eden Akrep’teki mistik görünümüne bürünerek, 14 Aralık’a kadar, size gizli dostlukların kapısını açacak.

Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
KOVA BURCU 16 Kasım – 22 Kasım Haftalık Burç Yorumları (21 Ocak – 19 Şubat)

Kariyerle özel yaşam alanınız arasında yepyeni bir düzenin kurulduğu bir döneme adım atıyorsunuz. Salı günü evinizde meydana gelen ani değişimlerin etkisiyle yaşam hedefinizde yeniliklere gidebilir, özellikle ebeveynlerinizle aldığınız ortak kararı uygulamak istersiniz. Bu dönemi iyi değerlendirmeli önünüze çıkan fırsatları dikkate almalısınız. Perşembe günü uzaklardan gelen bir haber ya da beklediğiniz bir evrak sayesinde uzun zamandan beri aksayan resmi işleriniz olumlu şekilde çözümlenebilir. Cuma günü Yay burcuna geçen Güneş’in etkisiyle topluluklar önünde önemli sunumlar yapabilir ya da eğitsel konular alanında kendinizi geliştirme fırsatı bulursunuz. Pazar günü Akrep burcundaki Venüs’ün etkisiyle iş yaşamınızda kendinizi gösterebileceğiniz bir dönem sizi bekliyor olacak. Bir kadın yöneticiden destek görebilirsiniz.

Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
BALIK BURCU 16 Kasım – 22 Kasım Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 21 Mart)

Yay burcunda seyahat eden Ay’ın etkisiyle haftanın ilk gününden itibaren sanki uzun zamandır bir türlü fitillenmeyen macera dolu bir ateş hayatınızda yanmaya başlıyor. Özellikle iş kararlarınızda kendinizi daha özgür hissedecek, küllerinizden yeniden doğmanın keyfini süreceksiniz. İnançlar, ritüeller, meditasyon gibi etkinliklerle ruhsal alanınızı dinginleştirebilir, hızlanan hayat akışınıza daha kolay adapte olursunuz. Salı günü kapınızı çalan sürprizleri sevinçle yaşam yolculuğunuzun içine alın ve beklenmeyeni beklediğiniz olaylar deneyimleyeceğiniz yurt dışı ilişkilerinize odaklanın. Yeni felsefi konuları yaşamınıza katarak bilge ruhunuzu beslemek bu dönemde size iyi gelecektir.

Kaynak: Haftalık burç yorumları (16-22 Kasım 2020) – Magazin Haberleri | NTV

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.