9 Kasım Günlük Burç Yorumları

9 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için günlük burç yorumu

9 Kasım 2020 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Cesaretinizi toplayın ve artık içinizden geçenleri yapmanın bir yolunu bulun aksi halde sizin için bu durum içinden çıkılmaz bir hal alıyor olacak. İşlere yaklaşım açınız başkaları tarafından sorgulanabilir bunun için yeni yollar arayabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir yerden maddi kaynaklarınız artabilir. Bazı sağlık sorunlarınızın üzerinde durmalısınız tekrar bir hastalığınız nüksedebilir ve bu durum uykusuzluğa sebep olabilir.

9 Kasım 2020 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Evli olduğunuz kişiye yada birlikte olduğunuz kişiye karşı daha hassas davranmalısınız. İş ilişkilerinizde bazen istemediğiniz durumlara düşebilirsiniz hatta ara sıra dışlanmış olduğunuzu bile düşünebilirsiniz. Gergin günler yaşadınız ancak onu geride bırakmayı öğrenmelisiniz aksi halde biliyorsunuz ki duygusal anlamda biriktirmek o kadar da iyi değil.

9 Kasım 2020 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Bazı durumlar sizi kararsız bırakacak ancak çevrenize kulak verirseniz bunu halledeceksiniz. Bazı konularda çabucak karar vermek sizin için önemli olacak özellikle kendinizle ilgili karar verirken daha hızlı davranmalısınız. Maddi tartışmalardan uzak durmak için birikim yapmalısınız. Aklınızda yeni fikirleriniz var ancak bu her zaman işe yaramayabilir bunu tekrar düşünün.

9 Kasım 2020 Pazartesi Yengeç Burç Yorumları

Bazı ikili ilişkileriniz sizin için oldukça önemli sonuçlar doğuruyor hatta bu ilişkilerin çoğunda kazanan siz oluyorsunuz. Aklınızda yeni şeyler var yeni başlangıçlar yeni şeyler ancak bunu istediğiniz sonuca ulaştırmak istiyorsanız yapmanız gereken tartışmalardan uzak durmak olmalı ve daha ılımlı davranmak olmalı.

9 Kasım 2020 Pazartesi Aslan Burç yorumları

Sevgilinizle yaşayacağınız tartışma uzu süre moralinizi bozacak ancak onun yapacağı hoş bir sürpriz size onun yaptırdıklarını unutturacak. Bu aralar her şey yolunda anlayışınız biraz baltalanabilir. Yakın çevrenizle mutluluğunuzu paylaşmaktan çekinmemelisiniz. Ancak bazı insanların negatif enerji yaydığını düşünüyorsunuz ve kesinlikle onlara özel hayatınızla ilgili bir şey anlatmamlısınız.

9 Kasım 2020 Pazartesi Başak Burç yorumları

Bazı şeylerin arasında kalmak sizin sinirlerinizi oldukça bozuyor hatta bu durum hayatınızda en zor durumda kaldığınız durumlardan biri bu kararsızlık. Bazı konularda tepkisiz kalıyorsunuz bahaneniz ise olanakların yetersizliği ancak şunu unutmayın siz tepki vermezken elinizdeki olanaklarda yok olup gidiyor. Maddi konularda harcamama konusunda yeteneklisiniz ancak her zaman bu durum işe yaramıyor. Sağlık konularında kısa süreli, yersiz, para ve zaman kaybına neden olabilecek endişeler söz konusu.

9 Kasım 2020 Pazartesi Terazi Burç Yorumları

Aşk hayatınızda oldukça sakinsiniz ancak bu sakinliğin pek hayırlı olmadığını biliyorsunuz. Sakinsiniz çünkü patlamak için oldukça biriktirdiniz ve bunun bir çıkış noktası olacağını tahmin ediyordunuz. İş yaşantınızla ilgili konularda aşırı tepki vermemeye özen göstermelisiniz. Maddi açıdan daha ılımlı davranmak hatta paranızı harcamamak eğilimindesiniz ancak bunu özellikle bu aralar pek beceremiyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

9 Kasım 2020 Pazartesi Akrep Burç Yorumları

Güne çalışma ortamınızın rahatlığıyla başlayacaksınız hatta öyle ki arkadaşlarınızla iş çıkışı buluşup başka şeyler yapmanın yollarını arayacaksınız. Maddi konularda hassas davranıyor olmanız sizin karınıza olacak hatta birikim yapmanın faydasını yakın zamanda göreceksiniz. Ancak zamanınızı kendinize ayırmıyorsunuz fiziksel olarak zorlanabilirsiniz biraz zamanınızı kendinize harcamalısınız.

9 Kasım 2020 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Duygularınızın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. Objektif yaklaşımlar yapmalısınız, iş hayatınızda bazı durumlar sizin istediğiniz dışında gelişebilir ancak yakın arkadaşınızın da yardımıyla bunun üstesinden geleceksiniz. Bu aralar farklı tekliflere açık olacaksınız ve para kaynağınızda olumlu değişiklikler olabilir. Bazı ilgisiz durumlarınız sizi zor durumda bırakabilir örneğin kat ettiğiniz yolu göremiyorsunuz.

9 Kasım 2020 Pazartesi Oğlak Burç Yorumları

Sevgilinizle aranızda bazı konularda problemler çıkacak ancak bu problemler uzun süre çözümlenemeyecek gibi görünüyor. İş hayatınızda istediğiniz ortamı ve maddi kaynakları elde ettiniz bu sizi motive ediyor. Maddi sıkışıklık yaşıyorsunuz ancak bundan kurtulmak için yakın arkadaşlarınızın desteğiniz almaktan çekinmeyeceksiniz. Bugün sözleriniz yanlış anlaşılabilir. Bu yüzden insanları kırabilirsiniz. Sözlerinizi seçerken dikkatli olmalısınız.

9 Kasım 2020 Pazartesi Kova Burç Yorumları

Duygusal olarak karışık bir gündesiniz, bir yandan yapmanız gerekenler bir yandan yapmanız gerekenleri yapmama isteği kafanız karmakarışık. Sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınız katı olacaktır ve isteklerinizi kabul ettirmek konusunda ısrarcı davranacaksınız. Maddi anlamda elde ettiklerinizi yetenekleriniz doğrultusunda kullanacaksınız. Bu gün konuları abratmadan ve dikkatli davranın aksi halde çevreniz bu durumdan şikayetçi olabilir.

9 Kasım 2020 Pazartesi Balık Burç Yorumları

Aşka zaman ayırmalısınız bunun hayatınız için ne kadar önemli olduğunu göremiyorsunuz. Farklı çevrelere grip yeni insanlar tanımalısınız ancak otoriter tavırlarınız buna pek izin vermiyor. Farklı fikirleri olan bir tanıdığınız var ve onun sizinle iletişim kurmasına izin vermiyorsunuz ona fırsat vermeyi denemelisiniz. Bir takım planlarınız var ve bu planları gerçekleştirmenin zamanı geldi.

Kaynak: https://www.gazetedamga.com.tr/televizyon/9-kasim-2020-pazartesi-burc-yorumlari-hayatinizda-nasil-degisiklikler-h49387.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.